« Върни се назад Публикувано на 12.12.2014 / 22:48

МИХНЕВА С „N”-ТА „ВЕРСИЯ”. НЕ БИЛО „ВЕРСИЯ”, НАЙ МИ БИЛО „ДОКУМЕНТИ”. ПОЩАЛЬОНСКАТА, МИХНЕВА Е ДЕЖУРНА ПО МЕДИИ, ПОЛЗВАНИ ЗА МЕНТЕ – ПРОКУРОРСКИ И ЧЕНГЕДЖИЙСКИ ДИМКИ.

Маргарита МихневаПроследете „медийната“ „Астра” на Маргарита Михнева. Веднага след изчезването на Петко Сертов, Михнева не слиза от тв-ефира на различни телевизии, пускат и обширни интервюта във вестници, обикаля агенции и сайтчета. Поне по два пъти на ден Михнева изплясква по една „версия” с категоричност на очевидец. Часове по-късно се отрича от собствените си блябосвания, хуква нанякъде и после се появява с нова удивителна „бомба”.

Всичките дотук „факти” на Михнева взаимно се изключват едни други. Последно Михнева грее във в. 24 часа с голямо интервю, в което потресаващо този път е решила, че Сертов не е излязъл от България с червен паспорт, „той е пресякъл с колата, която ще намерят”.
Михнева твърди, че никога не била казвала, че Сертов бил избягал с любовницата си, но пък твърденията и продължават да греят в жълт сайт „сензационно”. От вестника услужливо не я питат какво стана с „документите“ и, че Сертов се е самоубил?!
Михнева заявява, че не съобщавала версии, а „аз се занимавам с документи” и претопля гугълски баници за Ценка Василева от ДАНС -1. Нарича „този тип” – Ангел Божилов.
Категорична е така, като че е сестра на съпругата на Сертов, че съпругата знаела до 12 тия час от изчезването, че Сертов е жив.
Лигаво хленчи „Горкият Сертов” – „никой не се интересува от осветените ченгета”. Какво точно е „осветено”, вероятно ще научим утре, когато Михнева се върне с нова порция от прокурорските кабинети, коридори и ченгеджийско захранване на умишлените „димки”, с които чрез Михнева ни заливат.
Ето част от „новите обстоятелства“, на които Михнева очевидно е присъствала, за да ги твърди така категорично. Те нямат нищо общо с досегашните и твърдения, че Сертов се е самоубил и „не могат повече да го крият”, и „утре /б.р. – от онова „утре” минаха два дена/ рано сутринта ще го обявят”:
Искам да подчертая, че не съобщавам версии. С това се занимават от МВР. Аз се занимавам с документи. Сертов не е излязъл с червения си паспорт от България. Той е пресякъл с колата, която ще намерят. Съпругата му много добре знае за това, както и синът му. 12 часа след като той изчезва, е обявен от съпругата си за изчезнал. Колата ще я намерят, но Сертов го няма. Той е първият човек от България, поканен от Барак Обама при избирането му за президент за втори път. Сертов силно се е притеснил от логистичната помощ, която е оказал на Ангел Божилов. В Турция е имало арести във фирмата на Божилов. Той е продал тока на турската борса. Истинските хора като Ламбовски ще ги разпитват като свидетели.
Сертов ще има страшен личностен срив. Съпругата му е знаела, че е жив до 12-ия час от изчезването му. Петко Сертов вече е разкрит. Той е наплашен, защото вече е засичан къде е ходил и къде е работил. Никой не се интересува от осветените ченгета. Горкият! Това каква съдба е? И накрая тази история със сделката на неговия работодател в Гърция. Защо в България тези хора трябва да бъдат унижавани по този начин без пари. За последно е бил в тази фирма и е казал, че ще изчезне. Този почтен човек беше изигран.”
Изобщо не бихме се занимавали с Михнева и нейните „документи”, ако не бе важно КОЙ и пълни главата с „версии”, и КОЙ има за цел да ПРЕЦАКВА ИСТИНАТА.
Ако се проследят медиите, в които упоително дефилира Михнева – е ясно.
И понеже Михнева обича да краде от „АФЕРА”, призоваваме я пак да прочете внимателно онова, което сме писали за Сертов. Пропуснала е много важен момент. За него няма да и позволят да сугестира медийно – онези, които я захранват, но нека опита. Журналистка, която употребява термина „осветено ченге” в случая със Сертов, със сигурност може да ни потресе в близките дни далеч по-дълбоко. Още не е намесила Путин. А след Обама – трябва. Просто е задължително. Драшков нали и беше „състудент“? Нищо, че някога той отрече. КГБ, Михнева, ори в тая нива, а ако ти потрябва МОСАД, трактора е насреща.

Afera.bg

«