« Върни се назад Публикувано на 22.12.2014 / 20:43

МИХНЕВА С НОВА ПОРЦИЯ „ПАПКИ”, ПИСАНИ НА РЪКА. „ОЖАЛИХ ГО СЕРТОВ, ВТОРИ ПЪТ ГО ОЖАЛИХ, ПОСЛЕ НАПРАВО ГО ПОГРЕБАХ!”

Петко СертовАФЕРА в качеството си на разследващ сайт прихвана по „прозвъняване на канала” нова порция две „папки”, писани на ръка, чрез които Маргарита Михнева под формата на „интервю” в жълта медия, ще „подреди” поредния пасианс около Петко Сертов. В него ще бъде вкаран и Марчело Джотолов, обвиняем по делото „октопод” като „свръзка” с Евролевицата. Ония, които са диктували папките обаче са спестили очевидно на Михнева далеч по-важни подробности. „Интервюто” ще се появи след два дни.

Михнева под формата на „интервю” разказва за това „кога била чула за първи път името на Петко Сертов”, като естествено не пропуска в пълен бъркоч да забърка Ценка Василева, към която питае очевидно свещен интерес от години. Станишев и Първанов и те са „топ герои”, единствено момчето с филията с мас от Банкя – Бойко Борисов е пропуснат умишлено. И няма как да е другояче, защото „интервюто” е подадено към медия, която изобщо, ама изобщо няма нищо общо с Пеевски.
Михнева била в Кюстендил и видяла приятелката на Станишев – Ирена, Ценка Василева и Петко Сертов. После вместо Кюстендил става дума за родното село на Ирена.
Михнева, която първа пак в жълт сайт първо оповести, че Сертов се самоубил, а после, че избягал с любовницата си, визирайки Ценка Василева, сега е на вълна „жалене”: „Веднъж го видях /б.на АФЕРА: Сертов, демек/ в компанията на Ценка Василева в Кюстендил, ожалих го. След това Иван Тодоров ми каза, че Ценка Василева заедно с него е била арестувана в Гърция, ожалих го. /б. на АФЕРА: Не става ясно кого е ожалила Михнева като арестуван – Доктора или Сертов/ След това, като видях, че е почнал във фирмата на Ангел Божилов, който фигурира в тефтерчето на Красьо Черния и като видях каква е историята с ареста му през 2010 година /б. на АФЕРА: вече стана ясно,че Божилов не е бил арестуван никога, а Сертов – още по-малко./, направо го погребах…. Казах си: „Горкия Петко Сертов каква съдба има. Да се свързва с криминални фигури, препоръчани му от Станишев”!”
Нататък Михнева под формата на интервю реди: „Аз на коментирам личния живот на Сертов, защото е личен. Коментирам работата, за която имам документи. Каква е съдбата на Петко Сертов – трябва да каже МВР. Личните неща не бива да се огласяват, за да не нараняваме съпругата му. /Б.на АФЕРА: На 9.12., 11,09 ч. пред жълт сайт Михнева казва точно обратното: „Смятам, че изчезването му има връзка с любовница, която преди години е работила за Сергей Станишев.” На 9.12., 20,10 ч. пак Михнева казва: „- Г-жо Михнева, по-рано днес пред ПИК съобщихте, че в изчезването на Петко Сертов е замесена жена – бивша секретарка на кабинета му в ДАНС и приближена на Станишев. Тя любовница ли му е била?
– Да, била му е любовница, но не е избягал при нея, каквито спекулации имаше. Става дума за самоубийство – самоубил се е…
– Това официално ли е?
– Все още не, но до часове ще бъде съобщено и от разследващите или най-късно утре рано сутринта, защото не може повече да бъде крито. Две са версиите, по които работи МВР за причините за тази трагедия. Едната са историите в ДАНС с въпросната дама, която е била назначена за негова секретарка лично от Сергей Станишев. А другата причина е липсата на пари.”/Не искам да съм на мястото на тази жена – всеки ден някой да й се обажда и любопитства.”
Единствени АФЕРА и БГСнайпер написаха, че не искат да бъдат на мястото на съпругата на Петко Сертов, четейки безумните скалъпени манджи, забъркани на гърба на мъжа от определени медийни лица „с документи“.
Нататък даже няма и да се пънем да ви доразкажем „интервюто” на Михнева, което предстои да бъде пласирано. Претоплени, усукани баници. И Станишев, естествено. Борисов – йок.

Afera.bg

На снимката: А дали това зад Сертов не е Михнева „под прикритие“?

 

«