« Върни се назад Публикувано на 09.12.2014 / 20:32

МИХНЕВА „САМОУБИ” ПЕТКО СЕРТОВ КАТО ГОВОРИТЕЛ НА ПРОКУРАТУРАТА И МВР.

Маргарита Михнева, mihnevaкоято днес услужливо се изяви в жълтакаво – фекална агенция, нямаща нищо общо с Делян Пеевски и Бойко Борисов, и обяви, че Сертов избягал в САЩ при любовницата си, по-късно, ден преди МВР да се изкаже официално по темата със Сертов, обяви собствените си думи за измислица и рече, че Сертов не бил избягал при любовницата, „каквито спекулации имаше”.

Тия жълтакавите, любени от главния прокурор Сотир Цацаров, окончателно изпращяха. Михнева обявява, че Сертов е избягал в САЩ при любовницата си, а после в същата жълта медия казва, че „това било спекулация”.
Цацаров, Цацаров, на рамо да си ги носиш!
Контролирано „правилно” Михнева всъщност, посредством жълтото сайтче, което изобщо няма нищо с Пеевски и Борисов, подготвя почвата за утрешните блябосвания на МВР и службите. И изрича, че:
Става дума за самоубийство – самоубил се е…Все още не е официално, но до часове ще бъде съобщено и от разследващите или най-късно утре рано сутринта, защото не може повече да бъде крито. Две са версиите, по които работи МВР за причините за тази трагедия. Едната са историите в ДАНС с въпросната дама, която е била назначена за негова секретарка лично от Сергей Станишев. А другата причина е липсата на пари. Последната му месторабота е при енергийния бос Ангел Божилов, който е близък до БСП и Петко Сертов е бил уреден при него именно от хора в партията. Обаче не е взимал почти никакви пари и е закъсал сериозно финансово, което го е отчаяло. Това е цялата работа.
Все още не е получено потвърждение, но версията, по която се работи, е тази и във всички случаи става въпрос за самоубийство, за което причините са две – безпаричие и проблеми в личния живот, както казах. Личният му живот е бил много тежък, след като любовницата го е предала и е имал и проблеми с жена си. Сергей Станишев също го е предал, като му натресъл тази жена, чрез която са вършени много мръсни приватизационни сделки и той знае за това нещо.
Била му е любовница, но това не е най-важното. Не бива да се набляга на това от уважение към съпругата му, на която й е достатъчно тежко. Въпросът е, че Сергей Станишев я изпраща в ДАНС с условие да наблюдава приватизационните сделки. Трябва да внимаваме кои сделки е следила тя, кой е взел комисионните и по тези неща има дела, които не са тайна. Затова едно от големите разочарования на Петко Сертов е любовницата му.
Не по-малко обаче е, че няма заплата и пари. Подготвен човек, който има огромен обем информация, а е отишъл да работи без пари за някакъв човек – Ангел Божилов, който е съден за кражба на ДДС за 20 млн. лв. и има дело за това в Софийски градски съд. Така че основната версия на полицията е самоубийство заради личностен срив. Чака се това да бъде потвърдено до часове официално.
Потресно! Михнева не само краде нагло информацията за Ангел Божилов, без да се позове, публикувана ПЪРВО И ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА”,но и обявява категорично, че Сертов нямал пари, леле, майко…При положение, че  Сертов е регистриран като физическо лице по ДДС. И заради „любовницата” и „беднотията” се самоубил. МВР го бавели още да го кажат, защото, видите ли, на Михнева се пада някак честта да ни „подготви” за това, което ще рече прокуратура и МВР, като че ли някой е очаквал друго, освен да „самоубият” Сертов. Интересно, къде ли според „юристката“ Михнева крият трупа на „самоубилия“ се Сертов МВР и прокуратурата, „защото не може повече да бъде крито“?! И труп, при обявено издирване, драматургично ли ще се обявява от МВР с подгряващо конферансие като Михнева? Апропо, докато Михнева поръчково „самоубиваше“ Сертов, Интерпол го обяви за издирване.
Това не е журналистика, а пълна порнография.
Цацаров, стигна дъното.

Afera.bg

 

 

«