« Върни се назад Публикувано на 11.12.2014 / 16:03

МИХНЕВА, НЕ КРАДИ, НЕ ЛЪЖИ! КОГА ЩЕ НАПУСНЕШ ЖУРНАЛИСТИКАТА?

Маргарита МихневаСлед като онзи ден Маргарита Михнева обяви в жълтакав сайт, който няма, ама изобщо няма нищо общо с Пеевски и Борисов, че Петко Сертов се е самоубил от безпаричие и любовни драми: „Става дума за самоубийство – самоубил се е…Все още не е официално, но до часове ще бъде съобщено и от разследващите или най-късно утре рано сутринта, защото не може повече да бъде крито, днес навлезе в още по-страшен делириум.

Вече преди ден „самоубила” Петко Сертов, Михнева днес пак в жълтакавия сайт, поздравяван от главния прокурор Сотир Цацаров, обяви този път, че Петко Сертов бил заминал за Гърция притеснен, защото:
В петък Петко Сертов е отишъл при свой пръв приятел в квартал „Бояна“ в 9.30 ч. сутринта и му казва, че има една страшна история с 15 млн. евро, за които е даден на съд неговият началник Ангел Божилов. Сертов е споделил, че е много притеснен от този факт. Сертов е казал, че в понеделник иска да се оттегли в понеделник от фирмата. Освен това той не е получавал заплата от 3 месеца. Вечерта в петък той заминава за Гърция с опела на едно момиче Теодора Кондова, която е племенница на Александър Сурталов, който е бил убит преди 40 дни във Варна. Сурталов е бил близък приятел на Сертов. Сурталов е зам.-председател на партията на зелените.”
Сутринта в петък Петко Сертов е бил във фирмата ОЕТ и е разговарял с Иван Кутевски – главен съветник на Ангел Божилов, свидетелства самият Кутевски пред АФЕРА, но нейсе. Михнева  изпрати Сертов в Бояна.
След като Михнева окраде сайта „АФЕРА”, който първи написа за това къде е работел Петко Сертов – в ОЕТ – ООД на Ангел Божилов, днес тя пак краде – този път написаното пак ЕДИНСТВЕНО И ПЪРВО В „АФЕРА” – ЗА БЛИЗКИЯ ПРИЯТЕЛ НА СЕРТОВ – АЛЕКСАНДЪР СУРТАЛОВ.
Крадейки фактите, Михнева ги компилира по безумен начин, за което вече Ангел Божилов е завел дело срещу нея за клевета.
Дефилирането на Михнева обаче в твефира и в определен жълт сайт, изобщо не свързан с Пеевски и Борисов, и любим на главния прокурор, говори за ПЛАСМЕНТ, който трябва да ни „подготви” за определени „действия”.
АФЕРА се свърза с ОЕТ – ООД, откъдето категорично отрекоха Ангел Божилов да е даден на съд за „страшна история с 15 млн.евро”.

Afera.bg

 

«