Публикувано на 30.06.2022 / 17:27

МИТРОФАНОВА С ПОЗИЦИЯ, КОЯТО ПОТВЪРДИ ПРЕДЛОЖЕНОТО ОТ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ В „АФЕРА“ СУТРИНТА! АКО НЕ БЪДЕ ОТМЕНЕНО РЕШЕНИЕТО НА ИДИОТА ПРОСТОТО КИРО ЗА 70-ТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ, РУСИЯ ЗАКРИВА ПОСОЛСТВОТО И ТОВА Е ВОЙНА! ДА ИДВА КАДИРОВ СЪС 70 „СЪТРУДНИЦИ“ И ДА СВЪРШВА ТАЯ МЪКА С КРЕТЕНИТЕ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!

Сутринта Велизар Енчев написа в АФЕРА:

НОТАТА ЗА РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ Е НИЩОЖНА! АКО ВЕДНАГА НЕ СЕ ОТТЕГЛИ, ЗНАЧИ СМЕ ДЪРЖАВА С ОГРАНИЧЕН СУВЕРЕНИТЕТ

https://afera.bg/%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b8%d0%bf%d0%bb%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b5-%d0%bd%d0%b8%d1%89%d0%be%d0%b6%d0%bd%d0%b0/

Преди минути „Епицентър“ публикува, че:

Ако до утре до 12 часа не бъде отменено решението на българското правителство за експулсиране на 70-те руски дипломати, руското посолство у нас ще постави въпроса пред руската държава за закриването на мисията в София“.

Такава нота е изпратила посланикът на РФ Елеонора Митрофанова до българското Външно министерство, научи Епицентър. бг от дипломатически източници.

Те предупреждават, че ако се стигне до такъв развой, това означава война.

Според дипломати, решението е възможно – по предложение на външния министър в оставка още днес кабинетът може да вземе подобно решение с гласуване от министрите. След което външният министър кани в МВнР руския посланик и му връчва нова нота, с която се оттегля старата.

На практика Велизар Енчев в АФЕРА още сутринта призова и показа решението на скандала в който ни набута идиотът Простото Киро, което сега излиза като позиция и на Митрофанова.

Този психопат Простото Киро, който доведе България до безпрецедентно блато и абсурд, е на път да ни вкара в истинска война с Русия.

Да идва Кадиров за посланик със 70 „сътрудници“ и да се свършва тая мъка с кретените, които управляват България.

Afera.bg

Коментари 30 за
“МИТРОФАНОВА С ПОЗИЦИЯ, КОЯТО ПОТВЪРДИ ПРЕДЛОЖЕНОТО ОТ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ В „АФЕРА“ СУТРИНТА! АКО НЕ БЪДЕ ОТМЕНЕНО РЕШЕНИЕТО НА ИДИОТА ПРОСТОТО КИРО ЗА 70-ТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ, РУСИЯ ЗАКРИВА ПОСОЛСТВОТО И ТОВА Е ВОЙНА! ДА ИДВА КАДИРОВ СЪС 70 „СЪТРУДНИЦИ“ И ДА СВЪРШВА ТАЯ МЪКА С КРЕТЕНИТЕ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!”

 1. Тъй като няма съмнение, че по-рано или по-късно Русия ще спечели напълно, и ще плати с лихвите за всички унижения и загуби, бих искала да зная как ще се спасяват нашите „умни и интелигентни“ държавници?

  1. Кога точно българските управници са работили за народа? Няма да питам кога са спасили избирателите си! 🙂

 2. В голяма заблуда сте, че на руснаците и най-вече на другарят Рut-in им дреме за живоата в бившата кандидат 16-та ссср-репужблика. Вече си имат (или по глобалистки заговор успешно разиграват театър, че си имат) предостатъчно проблеми с ненорамлниците от „цивилизования“ наглосаксонски свят, които се разпораждат с територията тук, за да харчат какъвто и да бил ресурс по норамлизирането ѝ. В краен случай, при едно открита война на джендърхалифата срещу Русия и Китай (накъдето явно отива работата), могат да отделят няколко ракети за тотално зачистване на безполезната и даже вредна пасмина, населяваща това продънено местообитание. На другарят Put-in не му дреме даже как живее обикновения руснак. За толквоа години не се осъзнахте, че това е просто по-културна руска версия на банкянската крадлива тиква.

  И да, има огроман разлика между русофил и путинопоклонник. Даже онзи вечно философстващия конски дофтур и неуспял президент и депутат е жив приер за това.

 3. Моля, разяснете ми дали не трябва към руския посланик да се използва обръщението Н.ПР., а не да се използва само фамилията. Прави ми впечатление, че дори към посланика на РСМ винаги се използва и определението н.пр. .

 4. Велизар Енчев е себе си както обикновенно, Браво на Афера, че го публикува, един от последните истински!

  1. ..ВЕСЕ,ТИ СИ ,,ВАРНЕНКА,И ДОБРЕ СИ СПОМНЯЩ,ЧЕ…БЯХА ,,,ПРИСТИГНАЛИ/ПРЕДИ 25 ГОДИНИ,,КАДИРОВЦИ,,/ОКОЛО АБДУЛАТА/И…,,НЯКОИ СИ,,ОТПАТУВАХА,,…С КРАКАТА ,,НАПРЕД,И,,УЖ БЯХМЕ…,,ГУБЕРНИЯ,,..,..А..И…,,ПОКАЗВАХА…,,КАРТИ,,НА ,,КГБ,,…

 5. Има Върховна касационна прокуратура. Има Върховен административен съд. И двете институции са оправомощени – едната предявава искове за нищожност на актове на администрацията, включваща и министерства, дори и МС, а ВАС да обяви нищожността. Така че, къде е проблемът? Също така всеки гражданин може да изпрати сигнал до ВАП, за да ги сезира. Толкоз много „юристи“ се наплодиха, а никой от тях да не се е сетил за това??? Айде бе. По-добре да си върнат дипломите и да си искат обратно агнетата. Така че какво чакаме? Кой ще пусне сигнала? А че това „решение“ изобщо не съществува, е ясно и за слепите, и за децата, и за пациентите на МБАЛ „Св. Наум“. Само на прокуратурата ли не е ясно и на пишман „юристите“?

 6. Това, което сьтвори простокиро е голям международен скандал, а също и позор за страната!

 7. Президентът Радев също се е обградил от съветници-тъпаци на приятелска основа. Не могат да правят обективни анализи, което сериозно възпрепятства държавния глава във вземането на адекватни решения за държавата.

 8. Тази прогноза я направих преди 3 дни (може да се провери в „Афера“). Пак познах.
  Но каквото ни очаква свят ще ви се завие.

  1. е защо да идват Руските танкове ,като имат Искандери и точно за три минути и от България и помен няма да остане .За Лондон им трябват осем минути ,за Германия пет .А Кадировците точно сто от тях и край със Българската армия и парламента и министерският съвет и президента .И нито НАТО ,ще ни помогне нито разкапаният ЕС .

   1. А ,стига и ти с туй обратното броене,бе,погреба половин Европа за половин час !!!

 9. А днес,в обедното интервю със Волгин,сашо диков Рогоносецът каза че не трябва да се гонят 70 руски дипломати а да се изгони само Митрофанова,и този се кандидатира за ген директор на БНТ,пази боже.

 10. Интересно ми е защо Каскетът се спотайва.
  Мисля, че премиерът няма имунитет, нали? Или бъркам?

 11. Този про100то надмина Плевналиев който за 4 г. обяви
  10 пъти война на Русия.Но ту к нещата са сериознй.
  А може би това е спасението на Бг.Истинска война
  и тези в сградите в централната част на София да им бъде
  Гробиштният парк.

  1. То цяла София ще се обърне на един гигантски гробищен парк и киро теляка ще го кръсти „Софийският Арлингтън“.

 12. В момента пр. Путин отговаря на въпроси в Индонезия
  където подписват споразумения за търговско и политическо
  сътрудничество.
  В НАТО момента говори Йохансон за война с Русия.
  Отговорете си кой е агресора и престъпника.

 13. На киро педала грайндера, да му еба пичката майчина, таткова, вуйчина, ленчена да еба

 14. Ше ми изгонят оная работа …
  Малоумници.

  Подобни решения трябва да минават през референдум !
  Да,Правителството може да изгони няколко шпиони,даже да ги арестува,да ги стреля там ,каквото и да е щом са престъпили Закона…

  Но, това е друго !!!
  Вкарват ни в много,ама много кофти филм.

  Венсеремос.

 15. Нейно Превъзходителство госпожа Митрофанова постъпва като дипломат, който с право защитава интересите на родината си.
  Благодарности на Велизар Енчев за навременното предложение.

 16. И предишно изказване: „Правителството на Руската Федерация си запазва правото за реципрочен, възможно, асиметричен отговор на подобни крайно неприятелски действия. Много е жалко, че Правителството на България се опитва по такъв начин много силно да ни скара с българския народ. Мисля, че няма да успее”, казва в заключение Митрофанова.
  Посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова окачестви като „безпрецедентен и абсолютно неприятелски ход“ решението на българското правителство да експулсира 70 служители на руското посолство, предаде ТАСС.“
  Дано горе има хора с ясна мисъл и чувство за дълг и отговорност… Нали знаете какво значи Асиметричен отговор?! Ами гответе се дори и за Война с Русия, а резултатът от нея е ясен като бял ден!!!

 17. Аз се безпокоя само от едно. Какъв характер на „специалната операция“ в България ще избере Путин. Като се има предвид, че в Украйна на негова страна се бият хората на Кадиров, да не стане така на страната на Путин в България да се бият хората на Ердоган. От такава война се страхувам. Иначе е лесно. Рашите прецапват морета, вземат Варна Бургас и Слънчака и операцията завършва. Простото ще го приберат от София или от Канада – все им е тая и след това ще го хвърлят от хеликоптер някъде в Сибир – без парашут разбира се. Каил съм аз да му ударя сиктир текмето!

  1. На страната на Русия се биели хората на Кадиров , Абе човек ти знаеш ли какво пишеш ,щото иначе трябваше да ги знаеш тези работи че Чечения е държава във Руската федерация и Русия е тяхната родина .Знаеш ли също така че специалните части на Чечня са войници от Руската армия и Рамзан Кадиров е герой на Русия и всичките депутати от Чечня са от партията на Путин Единна Русия във Руската държавна дума .Така че всичките сто народности във Русия се водят като единен Руски народ .Даже във момента във Руската армия има доброволци от република Тува и се бият във Украйна и са едни от най добрите професионални войници от Руската армия .

 18. Този път наистина трябва да понесат отговорност всички сътворили този безобразен скандал – Киро, Съвета му по сигурността и ДАНС!!! Гешев къде си, това е престъпление срещу националната сигурност извършено от длъжностни лица, които са превишили правомощията си и са нарушили поредица от закони!

  1. Гжо Колева,вие не разбирате ли че сме оставени сами,ние сме се превърнали във овце за стригане които вече дори не смеят да блеят.Това е много добре премислен ход на американците,които имат за цел,Русия да се примами и наложи много тежки санкции да не кажа нещо по-вече, тогава всички телевизии ще гръмнат със антируска пропаганда,така ще забранят и малкото останали русофилска сайтове и телевизии,то телевизии почти няма но някои си позволяват отразяване и на другата гледна точка.Замисълът е това да приключи но нямат време и затова се бърза.Ще се направи всичко възможно да няма предсрочни избори но дори и да има хора като Крум Зарков си изпълни задачката,да няма хартии,да не би се обърка нещо,дори учудената Цветанка се видя колко трябваше да му помогне за взетото решение,такъв цирк че няма и на къде.Стръвта към Русия е хвърлена но този път, сериозно сме на кукичката.Такова малоумие от страна на Мин.Председател и Външен Министър е недопустимо.Нека и Генчовска не се крие зад завесата,която е на пряко подчинение на Слави

   1. Масово не разбират, Златев. Затова и в коментарите тук преобладават някакви направзни надежди, че отново ще ги спасяват от чифyто-нaглоcаксонската робия някакви хора от североизток. Надеждите умирали последни, но изглежда надеждите говежди умират чак след говедата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *