« Върни се назад Публикувано на 16.06.2023 / 20:45

МИСТЪР АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК КЕНЕТ МЕРТЕН, ВИЕ МАФИОТ ЛИ СТЕ?! КАК ТАКА, АКО НЕ СТЕ, С ЛОГИСТИКА И ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРОВЕДОХТЕ ПРЕВРАТ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ОТ МАФИЯТА! КАК ЛИЦА ОТ ВАШИЯ СПИСЪК МАГНИТСКИ ВИЕ ПРОМОТИРАХТЕ КАТО ИЗВЪРШИЛИ МАФИОТСКИЯ ПРЕВРАТ?!

Мистър Американски посланик в България, Кенет Мертен!

Предвид събитията в България, произведени под изключителното ръководство, логистика и диктат на Американското посолство, довели до това в България да бъде извършен МАФИОТСКИ преврат, овладял управлението на ВСИЧКИ институции в държавата, питам Вас, респективно президентът на САЩ, изпратил ви в България:

ВИЕ, МАФИОТ ЛИ СТЕ, МИСТЪР АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК КЕНЕТ МЕРТЕН?!

Ако не сте мафиот, мистър Мертен, как така вашата демократична държава, която представлявате на българска територия, организира, логистира и проведе подобно мероприятие при което последва истинска Диктатура на Мафията?!

Можете ли да обясните, ако не сте мафиот, как така САЩ допуска държавата ни да се ръководи и управлява в сянка, зад кулисите и буквално официално от лице /Делян Пеевски/, което вие, САЩ, сложихте в санкционния списък Магнитски?!

Можете ли да обясните, ако не сте мафиот и вашата държава не е мафиотска, как така САЩ допуска другото лице Бойко Методиев Борисов, чието име криете и не оповестявате в списък Магнитски, и го правите по типично мутренски прийом – ако не слушаш те вкарваме в списъка, ако слушаш – вадим те от списъка, да управлява задкулисно и официално заедно с първото лице, което вие включихте в списъка Магнитски?!

Можете ли да обясните, ако не сте мафиот, мистър Мертен, как така допускате, организирате и логистирате подобен преврат, в който лице /Борислав Сарафов/ скандално компрометирано и свързано с лице /Пепи Еврото/, което се издирва по образувано досъдебно производство, да стане главен прокурор след мафиотска организация на комплот срещу главния прокурор Иван Гешев, включващ и атентат срещу него?!

Мафиоти ли сте вие, управляващите Америка, както и Вие, мистър Кенет, който сте посланик на САЩ в България, че напълно умишлено, последователно въведохте МАФИЯТА да управлява България на всякакви държавни институционални нива?!

Мистър Кенет Мартен, ако да влезеш /или да излезеш/ в списъка Магнитски е индулгенция за да управляваш в България, бихте ли бил така добър да сложите и нас в този списък Магнитски, та така да можем и ние да управляваме държавата, позволено от вас, с всички мафиотски средства!

Кога, мистър Кенет Мертен, ще бъде ръкополагането на ордени и целуването на пръстена Ви от страна на лицата, които инсталирахте в най-важните лостове на държавата – масонски или мафиотски пръстен ще предложите да целунат на:

Кирил Петков и компанията му – измамник, предал националната сигурност на държавата ни във вашите ръце, на чиито рамене лежат куп афери в качеството му на екс министър председател, с поискан имунитет на депутат заради измама

Делян Пеевски – включен от вашата държава в санкционния списък Магнитски

Бойко Методиев Борисов – разследван за пране на пари, държан от вас за топките дали да влиза или излиза в списъка Магнитски, в зависимост от това какво е решила вашата мафиотска държава, която овладява по мафиотски нашата държава

Борислав Сарафов – консилиери на лицето Бойко Борисов, лицето Пепи Еврото – издирван заради образувано досъдебно производство, ползващ се  „доброто“ и на лицето Пеевски

Нататък лицата следват без особени изключения – депутати, политици, висши ченгета, прокурори, съдии, корумпиран ВСС, под шапката на гореописаните лица, лица като Христо Иванов и компания, например, който излиза и влиза не в списъци Магнитски, но пък в черни джипове на лица от подземния свят, както и на „бизнесмени“, срещу които има дела за далавери, но пък се ползва от благосклонна ваша протекция… И още, и още…

Мистър Кенет Мертен, всеки идиот може и да убедите, че сте демократична държава и Вие сте еманация на демократичност, която носите тук – в моята държава. Нас обаче – не.

Това, което виждаме е, че сте представител на мафиотска държава, която овлядява нашата държава чрез мафиотски преврат. Чрез продажни лица, които вие сте направили зависими, точно по мафиотски, защото са корумпирани, крадливи, но обслужват вашите користните мръсни интереси.

Afera.bg

«