« Върни се назад Публикувано на 16.12.2021 / 17:40

МИСЛЕТЕ ЗА ОПОЗИЦИЯ! НОВА, СИЛНА, РАДИКАЛНА! ВРЕМЕ Е!

Вижте сега.

Тия всички почтени, дето ги назначиха отвън да ни управляват, направо ги отпишете. Те ще се въртят, ще сучат, ще ни правят всякакви номера, за да го докарат поне на външен вид. Нищо, че са гнили ябълки! Който се хване на въдицата, хване.

По-големият проблем е, че опозицията /ГЕРБ/ също не е тяхна опозиция, защото с тях е проведен не един разговор от високо. Затова, по-добре приемете, че опозиция няма, а в замяна на това, всичко ще бъде заметено усърдно под килима. Все пак не забравяйте, че от двете страни на реката стоят все техни кучи синове и няма как да не са им сложили наморници. Гарантирано са им стегнали челюстите, затова само ръмжат.

Остават Възраждане, но и при тях има проблеми. Първият е забраната от много високо място и вторият е, че ги допуснаха в санитарен минимум с цел да признаем и приемем, че изборите с машини не са тотално манипулирани. А това не е вярно!

При тия обстоятелство днешните ни еничари са напълно спокойни за мандата си от четири години, защото плуват в пълен комфорт и те го знаят от козяк. Затова се държат надменно и не им пука кой какво мисли или говори за тях. Загледайте ги много внимателно един по един и ще видите блаженството по лицата им. Те не могат да го скрият дори.

Затова помислете за опозиция. Нова, смислена, силна и радикална.

Време е!

Николай Марков

«