« Върни се назад Публикувано на 15.03.2023 / 8:33

МИСЛЕТЕ, ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО! НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА ПАРТИИТЕ НА ВОЙНАТА! ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ВКЛЮЧВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА! ВИЕ ЩЕ ТРЪГНЕТЕ ЛИ ПО АКЪЛА НА ТАКИВА ЛУМПЕНИ? ЛИЧНО АЗ, НИКОГА!

МИСЛЕТЕ, ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!

Дано ви прави впечатление, че в политическата изборна публицистика няма въпроси свързани с войната в Украйна и бъдещите български политики по темата.

Тези въпроси за забранени на мисирките, защото коалицията на войната е вече готова – ГЕРБ, ПП, Демократична Украйна и ДПС. Новите патриоти – скрита подкрепа /има и такъв уреден начин/. БСП ще играят опозиция, ама не на всяка цена. Ей, тъй, лекинко без напрежения.

Както виждате акцента на говорене са цените на хранителните стоки и прочее цени /все едно те ще ги оправят/, доходите /които зависят от Брюксел, не от нашите отрепки/, пенсиите /които никога няма да се оправят/ и разни глупости като магистрали, здравеопазване и прочее алабализми.

С тези теми те отвличат вниманието ви от най-важната тема: Ще ни включат ли във война и ще умираме ли като украинците? По-важен въпрос от този няма, но няма кой да попита. Защото договорките са вече направени и подписани.

Има вече мнозинство за включване във войната ако НАТО реши! Пълно.

Пълен бойкот на включването на България във война.

Според всички обективни данни партия „ГЕРБ“ и коалицията „Демократична България – Продължаваче промяната“ ще бъдат основните играчи на сцената. И не мога да се начудя! Наистина ли има толкова много български граждани, които подкрепят политиката на гореща война срещу Русия и включването на българската армия в защита на американските интереси?! О, Господи!

Крайно време е дори членовете и активистите на тия партии да се замислят много добре какво следва за самите тях. Моля ви, да им обясните, че ако намеренията на политическите им ръководства, които са декларирани вече, станат реални политики, самите членове на тези формации и семействата им ще станат цел. Не веднага, но бягане от отговорност няма да има, защото ще има планини от трупове. Кръвта ще изиска кръв и това няма да спре до пълното изкупление на греха. Войната е страшно нещо, приятели!

Обръщам се към членовете и симпатизаните на партиите на войната!

Умолявам ви да преосмислите подкрепата за вашите партии, защото в този исторически момент вашата амбиция може да заличи вас, децата и бъдещето ви.

Вашите политически лидери и техните пажове са престъпници и бандити и вие го знаете много добре!

Не е времето да си мерим големината на партиите, а да се обединим около отказа да подкрепяме военнолюбци и военнопрестъпници. Моля ви, помислете ако не за вас, то за децата ви!

България не трябва да се превръща в бойно поле, заради зависими и крадливи политици. Техният ред ше дойде и нищо няма да спре рухването им.

Не гласувайте! Дори да сте членове и симпатизати, не гласувайте.

Така разбирайте Промяната! Както и посланието на психодесните: „Има как.“

Пускате бюлетината за партиите на войната и ракетите започват да падат върху главите ви. Имате пример, Украйна! Следват гробищата. Европейските корумпирани бюрократи, американските ястреби и нашите бандити в парламента искат живота ви. Нищо друго!

България остава земен рай за англосаксонците.

А заплатите кога ще изравним, бе, тарикати долни? Крадци.

По радиото чух, че Европейската комисия се чудела дали да изравни субсидиите на нашите земеделски производители с европейските стандарти.

Да ви кажа честно и аз се чудя дали да не забием по един здрав шут в задниците на европейските комисионери в комисията, по българските стандарти!? И няма да се чудя още дълго време, защото ми писна от кретени.

Баси корумпетата задръстени! Комисионерите /на Файзер/се чудели, моля ви се.

Голяма работа са европейските и американски лидери.

Довчера бившия председател на Европейската комисия се търкаляше пиян по софийските сокаци и го снимаха нашите бандити с корвите по разни хотели. Пиян като свиня! Все едно никога не се е случвало и го замениха с една друга отрепка, дето мъжа и договаря през частна фирма с Пфайзер, комисионните за целия ЕС. Стотици милиарди за джобовете на корумпираните ни „лидери“. Разследване по въпроса няма и няма да има. Всичко е точно.

Да не говорим за другия велик лидер, дето не знае в коя държава е отишъл, не познава жена си и се търкаля по всички стъпала надолу с главата. Това е нашето най-първо представителство, което ще ни води във война срещу Русия. И Китай. И срещу целия свят.

Вие ще тръгнете ли по акъла на такива лумпени? Лично аз, никога.

„Комбат-батяня, батяня-комбат, ты сердце не прятал за спины ребят. Летят самолеты, и танки горят, так бьёт-ё комбат-ё, комбат!“

Пак ми блокираха другия профил, профилактично.

Американската военна индустрия намери начин да изсмуче още някой милиард от потъваща банкова система на САЩ. Колко му е да звеннеш на някой корумпиран американски генерал и той да изпрати дрон за 100 милиона на разузнавателна мисия в Русия. Проста работа пък и американските генерали са много податливи на корупция. За разлика от руските генерали тях не ги разстрелват и не скачат от високи сгради, а ги поощряват да крадат и работят за индустрията. Няма значение колко невинни души ще погубят.

Как става ли?

Изключваш транспордерите на дрона и му измисляш много важна задача. Разузнавателна, разбира се! Знаеш, че няма да се завърне оттам, но той така и не ти трябва. Руснаците знаят тия работи и помагат на американските си колеги да се отърват от остарялата си техника. Свалят го по удивителен начин в Черно море  и работата приключва. Американските данъкоплатци ще плащат, та ушите им ще пукат. В едно с украинските данъкоплатци. 100 милиона хвърлени на дъното в морето.

Така и нас искат да накарат да плащаме! И ние плащаме здраво, засега.

Николай Марков

«