« Върни се назад Публикувано на 08.04.2014 / 23:04

МИНИСТЪР ЙОВЧЕВ ДА ОТГОВОРИ: ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ НА „ЕБАТИТА” ДА ГОНЯТ ЧЕТИРИ ДНИ ДИВО ПРАСЕ КАТО „АКЦИЯ” НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ”!

 

„Хабилитираният библиотекар” Цветлин Йовчев очевидно си мисли, че след като не сме „Господари на ефира”, може да се прави, че АФЕРА я няма, и да продължава да си върти налудничаво очичките в орбитите, търкайки нежни ръчички. Дни наред вече пишем за БЕЗОБРАЗИЕТО извършено от „Вътрешна сигурност” в ОД на МВР – Варна – плод на началническата глава на шефа Валентин Тренев, известен с идиотския прякор „Ебати”. Припомняме, че прякора идва от това, че Тренев на всяка втора дума употребява класическия термин „еба ти”.

АФЕРА изнесе на показ как „Вътрешна сигурност” ЧЕТИРИ ДНИ ТРОШИ ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ, БЕНЗИН, КОЛИ И ЧОВЕШКИ РЕСУРС ЗА ДА ИЗДИРВА ОТКРАДНАТО ДИВО ПРАСЕ.

Случаят е свързан с бившия служител на „Криминална полиция” Огнян Минков, който ПО ВРЕМЕ НА ОТПУСК НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ, ХОДИЛ НА ЛОВ И … ПРАСЕТО ИЗЧЕЗНАЛО ОТКРАДНАТО.

ЧЕТИРИ ДНИ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ТЪРЧИ ДА ИЗДИРВА ОТКРАДНАТО ПРАСЕ.

Досъдебно производство от „ювелирната акция” не произтича. Минков напуска САМ МВР.

ЧЕТИРИ ДНИ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ВМЕСТО ДА РАЗСЛЕДВА КОРУМПИРАНИ ПОЛИЦАИ И ТАКИВА, КОИТО БИЯТ ШАМАРИ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ НА ГРАЖДАНИ В БЕЗПОМОЩНО СЪСТОЯНИЕ, КАТО ЖУРНАЛИСТА ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ, СЕ ЗАНИМАВА ДА ПРИБИРА ПРАСЕ ОТ ПОЛИЦАЙ, КОЙТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НЕ ХОДИ НА ЛОВ В РАБОТНО ВРЕМЕ, А Е В ОТПУСК.

И понеже АФЕРА не очаква изобщо „Бастуна” Цветлин Йовчев, както го знаят по морските ширини, да вземе предвид публикациите ни, въпреки че МВР и ДАНС денонощно кесят в АФЕРА, ТО ПРИЗОВАВАМЕ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ НЕЗАБВАНО ДА СЕ ЯВИ ПРЕД ЧОРБАДЖИИТЕ СИ – СТОЯН ДЕНЧЕВ, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, БОЙКО БОРИСОВ И ДОГАН.

И да обясни на тях за какъв такъв, ползван от шофьора му в ДАНС, е назначил абсолютни недоразумения като шефа на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков и шефа на „Вътрешна сигурност” Валентин Тренев.

Какво ще правят тия двамата по време на изборите? Кого ще чадъросват? Колко контрабанда мина през чаталите им и стигна ли парсата по предназначение до РАБОТОДАТЕЛИТЕ НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ?

Продължаваме да предупреждаваме, че Варна ще е следващия Лясковец.

Afera.bg

 

 

«