« Върни се назад Публикувано на 29.09.2023 / 9:33

МИЛОСЛАВ КРЪСТЕВ СВИДЕТЕЛСТВА: КАТО ОРГАНИЗАТОР НА УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ СЪМ ПОСОЧИЛ БОЙКО БОРИСОВ! УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ПОЛИТИЧЕСКО! НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА МЪЛЧА. СЛЕДВАЩИЯТ СЪМ АЗ!

На 14.09.2023 ЕДИНСТВЕНА АФЕРА публикува:

„РАЗПОЛАГАМ С ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. ГОТОВ СЪМ ДА ДАМ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД СЪДИЯ“

….

По лично желание на човекът, който потърси АФЕРА, разкриваме самоличността му.

Това е Милослав Кръстев. В медийното пространство за Милослав Кръстев бе писано, че е незаконен син на Исмет Шабан и незаконен брат на Фатик.

Преди години Милослав Кръстев беше отвлечен и малтретиран.

На 29 юли 2014 година Милослав Кръстев и Дениз Тюркмен бяха задържани и тогава излезе информацията, че двамата са от групата на Филип Найденов-Фатик. Срещу тях бе повдигнато обвинение, че са упражнили принуда върху лице да им прехвърли имот, като впоследствие бяха освободени от Софийския градски съд (СГС). Преди това обаче им е била наложена най-тежката мярка за неотклонение от Софийски районен съд – задържане под стража за 11 дена. Впоследствие, след като са били депозирани документи пред СГС, се оказва, че въпросният имот въобще не е бил собственост на лицето, което според обвинението те принуждават да им прехвърли собствеността. Поради това СГС ги освобождава без мярка за неотклонение.

Специално за АФЕРА Милослав Кръстев заяви:

„Обаждам ти се да ти кажа, че дадох показания в качеството на свидетел в СДВР. Като за организатор на убийството на Алексей Петров съм посочил Бойко Борисов. Предоставил съм им и други неща, но хората не искат да работят, да знаеш.

Има доказателства още и за атентата на Иван Тодоров – Доктора, по времето на Филчев, Филчев беше готов да арестува Борисов и самият Доктора даде… Аз го вкарах при главния прокурор тогава, имам документи за това, и той говори с него директно…. Бойко бяха готови да го арестуват и аз тогава издъних работата, за което се чувствам виновен. Защото аз издъних работата, аз предадох, че му готвят арест на Борисов, казах на Борисов и за документи и всичко, и изпърдех цялата работа, и затова си замина и Доктора, и Алексей, и всичките… И следващият съм аз! Това е цялата работа, да го знаеш!

Говоря, защото имаме психично болен на власт, който изби толкова хора от Фатик, и Къровци, мъровци, всичко замина!

Ти викаш, крещиш, но си глас в пустиня. Такава корупция е, такова чудо, че не си виждала.

Те ме питаха – кой е Алексей. Викам им – Алексей знаеше на всичките къде са им парите, къде са им имотите, любовниците им, прането им на пари мръсното, всичко се знае! Питаха ме – къде е апаратурата? Викам им – апаратурата най-малко аз знам къде е… Питат за апаратурата за да могат да стигнат до нещата, да си прикрият мръсотиите…

Виждам, че те нищо не правят и няма да направят и затова единствения начин е гласност, защото с тия хора няма оправяне, виждаш!

Разпитван съм в качеството на свидетел. Нито съм анонимен, нито съм защитен свидетел.

Всички мълчат, нямали информация, глупости…

Убийството е политическо! Имам документи и не мога да мълча повече, защото всичко живо мълчи!“

Afera.bg

«