Публикувано на 26.11.2021 / 16:07

МИЛИ, БОЦНАТИ! ИМЕННО ЗАЩОТО СМЕ ОТГОВОРНИ, ТЕЗИ, КОИТО ОЩЕ МОЖЕМ ДА МИСЛИМ, НЯМА ДА ГО НАПРАВИМ. ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕДПАЗВА ОТ НИЩО. И ДА, УМНОКРАСИВИ, ОПИТНИ МИШКИ, ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯ! СПОРЕД ОСНОВИТЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИ, ЗА КОНСПИРАЦИЯ СЕ ПРИЕМА ГРУПА ОТ ХОРА, РАБОТЕЩИ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

Понеже любителите на боцкането се изживяват като корифеи на знанието. Нека да подходим научно и разгледаме техните аргументи.

Първо:  Тези, които не вярват в боцкането са неуки и глупави хора с ниска обща култура, вярващи в конспирации.

Драги, умни и красиви ! Вярва се в религията! Науката затова е наука, защото всяка нейна теза става факт, след като бъде подложена на множество проверки.

Втори аргумент: Вижте колко хора умират в болниците.

Скъпи, умнокрасиви. Всеки ден умират хора. Ще ви шокирам, но за съжаление не  сме безсмъртни. Смъртността  от неизследваният КОВИД е около 0, 3% на сто хиляди  души.  За сравнение някои грипни вълни от миналите години достигаха смъртност 0,4% на сто хиляди. Спомняте ли си? Едва ли! Тогава нямаше медийна истерия.

Трети аргумент: Боцкането е отговорно поведение. Бъдете отговорни.

Мили, боцнати! Именно защото сме отговорни, тези, които още можем да мислим, няма да го  направим. Според  всички учебници по медицина, всеки нов продукт  за боцкане минава дълъг период на тестване. Между четири и двадесет години. Под този срок боцкането се  води тестов период, в който  участниците са  доброволци рискуващи  здравето  си. Затова  са декларациите за информирано  съгласие. Компанията тестваща продукта  се освобождава от отговорност.

Аргумент четвърти: Има епидемия, пандемия  и трябва да се боднем.

Умни, боцковци. При смъртност 0, 3% няма епидемия. Отново според  дебелите книги.  Освен това, боцкането никога не се извършва по време на епидемия. Дори и да имаше такава. Така пише в учебниците по  медицина.

Аргумент  пети: Боцкането ще ни предпази! Точно така, скъпи умници! За да ни предпази  боцкането, серумът трябва да има поне около 90% успеваемост. За да не се разболявате  отново. Това е идеята!

Всеки разтвор, който  не ви предпазва от  боледуване и дори може да ви умори. Не е Вакс. Всичко друго, но не и това, което  си мислите.

Аргумент  шести: Всички  правят така!

Този ми е любим!

Да обобщим: Всички правителства принудително налагат серум, който е в експериментална фаза на своите граждани. Въпреки че  въпросната субстанция емпирично се доказа като неефективна и  дори смъртоностна. Този серум  с неясен произход не предпазва от заболяване. Нито е доказано, че предпазва от летален изход. Въпреки това, всички правителства по света  налагат боцкането  чрез репресивни мерки. Ограничават ни  основни права, аргументирайки се че боцкането, което доказано не ни предпазва от заразяване и боледуване, ще  ни спаси!

С боцкане и без боцкане болестта ще мине. Истинската опасност е в отнемането на нашите права. В налагането на пълен контрол, върху  всяка сфера от живота ни. В отнемането и на малко останалата ни свобода. Именно затова всички мерки изглеждат нелогични и ненаучни.

Защото никой не ви предпазва от нищо.

Просто отнемат свободата ви.

И да, скъпи умнокрасиви, опитни мишки. Това е конспирация! Според основите на  американското право, за конспирация се приема група от индивиди работещи срещу човечеството. В даденият случай имаме точно подобна теза.

Тодор Галмадиев

Коментари 26 за
“МИЛИ, БОЦНАТИ! ИМЕННО ЗАЩОТО СМЕ ОТГОВОРНИ, ТЕЗИ, КОИТО ОЩЕ МОЖЕМ ДА МИСЛИМ, НЯМА ДА ГО НАПРАВИМ. ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕДПАЗВА ОТ НИЩО. И ДА, УМНОКРАСИВИ, ОПИТНИ МИШКИ, ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯ! СПОРЕД ОСНОВИТЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИ, ЗА КОНСПИРАЦИЯ СЕ ПРИЕМА ГРУПА ОТ ХОРА, РАБОТЕЩИ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО”

 1. Само нов нюренбергски процес или унищожение на извергите са неизбежни!

 2. Аз пак да посоча -питам , как и защо неваксинирани здрави хора като мен пречим на ваксинирани здрави хора ? Ако не преча ,защо съм дискриминиран чрез условности -налагане на задължения и терор от страна на държавата? Има един секретен доклад в ЦРУ за доброто отношение на производителите на оръжие и терористите? Да приемаме ли ,че ваксинираните са терористите , а производителите на оръжие са производителите на ваксините ,хахаха? Замислете се ,хахаха?

 3. То Форд Детрик го няма вече, ама списъкът с новите щамове все още е актуален
  .

 4. СЗО – Световната Здравна Организация се финансира всичко на всичко от ДВА ФОНДА: фонда на БИЛ ГЕЙТС и фонда на РОКФЕЛЕР. Какво да се обяснява повече?

 5. Днес в Германия е отчетен антирекорд от началото на пландемията: 76 414 нови случая на заразени с ковид.
  За последното денонощие са починали 357.
  От началото на пландемията са починали 100 476.
  Данните са от института по вирусология „Робърт Кох“, които цитират световните агенции.
  Израелците са пак в паника заради новия щам, който го пръкнаха в Африка.

  Между другото е много поучително интервюто с известна украинска вирусоложка Надежда Жолобак. Уникална жена, която обяснява простичко какво се случва с този вирус. И най-вече за имунната система на човека! Препоръчвам ви го!
  https://www.youtube.com/channel/UCHgiqmsIHN2PlQnBIRFRGGg
  На този линк интервюто е на руски.

 6. Браво!
  Перфектен коментар!
  Трябва да се изпрати с обратна разписка на пишман доктора Стойчо Кацаров !

 7. Ха,ха, новия южноафрикански щам свалил цените на петрола. Което значи пък, че цената на златото ще тръгне нагоре. Така ли е???? А?

 8. Тази, Чудовищна ИЗМАМА я измислиха един файтон уроди,… които се „самоизбраха“ за Глобалното СВЕТОВНО правителство като си внушават,че са „ИЛЮМИНАТИ“ и с милиардите си създават всичките проблеми на човечеството !!;)
  ПЪРВО обраха парите на света като още преди 30 години ИЗМИСЛИХА ,..електронните , виртуални , квази пари , раздадоха едни Пластики (карти) в които пишат на компютър ЧИСЛА и ВИ „убеждават“ , че това са ПАРИ ??!!;) ТЕ …отдавна не печатат книжни ПАРИ !! Книжните пари в обръщение са едва 3-5 % всичко друго е електронни цифри !! Ако, сега имаш примерно влог от 100 000 евро и искаш да ги изтеглиш в брой …НЕ можеш ..трябва им ЗАЯВКА и след 2-3 дни ще ти ги съберът от другите банки ..защото ги НЯМАТ , НО …на компютъра имат МИЛИОНИ… всички банки , НО …ТВОИТЕ ги НЯМАТ ??!;) Америка, имала ТРИЛИОНИ кредити….хахаха всичките ТРИЛИОНИ са ЦИФРИ на компютър ..С ЕДНО натискане на клавиша ….и КРЕДИТА е НУЛА …Не са решили не са го направили !! За това ВЪОБЩЕ не им ПУКА!! Лошото е, че и с Вашите и Моите „цифри“ на електронната пластика Могът да напишат САЛДО …НУЛА …Когато поискат !! Та,.. ВЗЕХА …ПАРИТЕ …сега ВЗЕМАТ и СВОБОДАТА …Няма социален живот , кино, театър, стадион, дискотека , ресторант, кафене, зимни почивки, летни почивки , пътуване на екскурзия и.т.н ….НИЩО …НУЛА !!
  „ГЛОБАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО“…СЪЗДАВА : „НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД“ !! ; ) Назначава ПРАВИТЕЛСТВА ….Плаща им ЯКО… на корумпираните политици… за да НАТИСКАТ хората,… и да им изпълняват БЕЗУМИЯТА на тези ИЗЧАДИЯ !!;) Лошото е, че СТАДОТО е ОГРОМНО и заспало и ТЕ го ЗНАЯТ отлично….. и за това вършат безобразията !!! Малко хора се ЗАМИСЛЯТ , ЗАЩО се случва ВСИЧКО ТОВА ??? 😉

 9. Сега ми казват каквибили недостатъците на магистралата, която даже нямала акт 16, която пък даже и не била точно магистрала. Абе вие майтап ли си прайте с нас, вий сега ли ги видяхте тез недостатъци, или досега нямахте право да говорите.

  1. И за Ваксата няма АКТ16 но я ПУСНАХА-ПРИНУДИТЕЛНА!!!Все едно на едно новоископано ТРАСЕ да сложат табела-МАГИСТРАЛА но и да те карат да КАРАШ по нея със 130км и ако КАТАСТРОФИРАШ вината е ТВОЯ а ако не ЖЕЛАЕШ те НАКАЗВАТ!!!

 10. Такъв щам на вирус няма открит и изолиран никъде по света.

  Останалото е една огромна СВЕТОВНА ИЗМАМА с няколко цели.

  Едната са парите.
  Останалитесе сетете сами…

 11. Всяка Офца е ГОРДА че я СТРИЖАТ…ДОЯТ и КОЛЯТ в името на ОБЩОТО БЛАГО за ДРУГИТЕ!!!

 12. Да добавя към аргумент шести.
  „Всички били правели така“, светът, обаче, се състои от 258 държави, общо суверенни, зависими, непризнати и т.н. Това означава 258 законодателства, 258 правителства, 258 юрисдикции. И всичките те били правели така ?? Верно ?? Някай провери ли ги всичките дали така правят ?? Защото до момента се говори за 20-тина държави от Европа (предимно съюза) и Северна Америка и те се представят като „всичките“ !!

 13. Клаус Шваб 2-но награден с почетен доктор Хонорис кауза на Израелския Университет “Бен Гурион“ ШВАБ завършил в ХАРВАРД
  КИРИЛ Петков гласен за бг премиер завършил в ХАРВАРД
  БИЛ ГЕЙТС цял живот на хранилка на Рокфелер – бушон на САЩ Фондация “РОКФЕЛЕР“
  Главния здравен асистент на България доц.АНГЕЛ КУНЧЕВ от 2017 год досега щатен служител на заплата във САЩ Фондация “РОКФЕЛЕР“

 14. Днес Световната здравна организация провела „спешно“ заседание заради новия вариант на корона вируса – Южно Африканския.
  Очаквам поредица от бъдещи „спешни“ заседания заради Дахомейския, Занзибарския, Ескимоския, Чукченския и за какъвто още се сетите варианти на корона вируса.

  1. Препоръчвам на всеки това видео, изключително важни информации!!! Също така дълъг коментар на Филип Филипов при другите коментари на това видео.

 15. Не е лошо да прочетат този материал онези двете заблудени овце от Нова, дето пяна им излиза само някой да каже нещо срещу ваксините. Всякакви професори се изтъпаниха да казват, че 1, 2,3 даже 6 милиарда ваксини били поставени и нямало никакви проблеми. Аз лично знам за 1 доживотно увреден човек и двама починали след ваксинация. Така че да ги разправят тия на шапката ми.

 16. Абсолютната истина . В останалото става дума за пари и то много пари . И който може – да мисли ?!!!!

  1. Най-горе не е за пари. Вече не им трябват пари. Светът е толкова задлъжнял, че парите ще се сринат. Досега населението беше зависимо от парите. Предстои да бъде затворено в електронен концлагер и само послушните ще могат да задоволяват биологичните си нужди. Това което предстои е по страшно от робството на парите.

 17. Нека си трошат главите. И щом не са разбрали за толкова време, значи така трябва да бъде. Курбан, както каза доктор Зеленко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *