« Върни се назад Публикувано на 26.11.2021 / 16:07

МИЛИ, БОЦНАТИ! ИМЕННО ЗАЩОТО СМЕ ОТГОВОРНИ, ТЕЗИ, КОИТО ОЩЕ МОЖЕМ ДА МИСЛИМ, НЯМА ДА ГО НАПРАВИМ. ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕДПАЗВА ОТ НИЩО. И ДА, УМНОКРАСИВИ, ОПИТНИ МИШКИ, ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯ! СПОРЕД ОСНОВИТЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИ, ЗА КОНСПИРАЦИЯ СЕ ПРИЕМА ГРУПА ОТ ХОРА, РАБОТЕЩИ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

Понеже любителите на боцкането се изживяват като корифеи на знанието. Нека да подходим научно и разгледаме техните аргументи.

Първо:  Тези, които не вярват в боцкането са неуки и глупави хора с ниска обща култура, вярващи в конспирации.

Драги, умни и красиви ! Вярва се в религията! Науката затова е наука, защото всяка нейна теза става факт, след като бъде подложена на множество проверки.

Втори аргумент: Вижте колко хора умират в болниците.

Скъпи, умнокрасиви. Всеки ден умират хора. Ще ви шокирам, но за съжаление не  сме безсмъртни. Смъртността  от неизследваният КОВИД е около 0, 3% на сто хиляди  души.  За сравнение някои грипни вълни от миналите години достигаха смъртност 0,4% на сто хиляди. Спомняте ли си? Едва ли! Тогава нямаше медийна истерия.

Трети аргумент: Боцкането е отговорно поведение. Бъдете отговорни.

Мили, боцнати! Именно защото сме отговорни, тези, които още можем да мислим, няма да го  направим. Според  всички учебници по медицина, всеки нов продукт  за боцкане минава дълъг период на тестване. Между четири и двадесет години. Под този срок боцкането се  води тестов период, в който  участниците са  доброволци рискуващи  здравето  си. Затова  са декларациите за информирано  съгласие. Компанията тестваща продукта  се освобождава от отговорност.

Аргумент четвърти: Има епидемия, пандемия  и трябва да се боднем.

Умни, боцковци. При смъртност 0, 3% няма епидемия. Отново според  дебелите книги.  Освен това, боцкането никога не се извършва по време на епидемия. Дори и да имаше такава. Така пише в учебниците по  медицина.

Аргумент  пети: Боцкането ще ни предпази! Точно така, скъпи умници! За да ни предпази  боцкането, серумът трябва да има поне около 90% успеваемост. За да не се разболявате  отново. Това е идеята!

Всеки разтвор, който  не ви предпазва от  боледуване и дори може да ви умори. Не е Вакс. Всичко друго, но не и това, което  си мислите.

Аргумент  шести: Всички  правят така!

Този ми е любим!

Да обобщим: Всички правителства принудително налагат серум, който е в експериментална фаза на своите граждани. Въпреки че  въпросната субстанция емпирично се доказа като неефективна и  дори смъртоностна. Този серум  с неясен произход не предпазва от заболяване. Нито е доказано, че предпазва от летален изход. Въпреки това, всички правителства по света  налагат боцкането  чрез репресивни мерки. Ограничават ни  основни права, аргументирайки се че боцкането, което доказано не ни предпазва от заразяване и боледуване, ще  ни спаси!

С боцкане и без боцкане болестта ще мине. Истинската опасност е в отнемането на нашите права. В налагането на пълен контрол, върху  всяка сфера от живота ни. В отнемането и на малко останалата ни свобода. Именно затова всички мерки изглеждат нелогични и ненаучни.

Защото никой не ви предпазва от нищо.

Просто отнемат свободата ви.

И да, скъпи умнокрасиви, опитни мишки. Това е конспирация! Според основите на  американското право, за конспирация се приема група от индивиди работещи срещу човечеството. В даденият случай имаме точно подобна теза.

Тодор Галмадиев

«