« Върни се назад Публикувано на 15.02.2014 / 10:04

МИЛЕН ЦВЕТКОВ ИЗЯЩНО ЗАВРЯ В ЪГЪЛА ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ

 

„Казах си, ще дойда в предаването на Люба Кулезич и ще си помълча, и няма да говоря. Нека да дадем първо думата на Найо, той се беше много развълнувал преди предаването, че ще има предсрочни избори. Къде ги видяхте тия предсрочни избори не знам…“, каза в предаването на Любица Кулезич по Нова телевизия Милен Цветков. Той, Найо Тицин и Ивайло Цветков – Нойзи бяха поканени да говорят за някакви си „опорни точки“, каквото и да означава това според Любица Кулезич.

Любица Кулезич като вещерка се впери в Милен Цветков и се опита да внуши: „Има нещо мрачно в погледа ти“, на което Цветков изящно и спокойно отговори, че вероятно това е от факта, че не си е доспал, а не защото се тревожи дали ще има предсрочни избори.

Цветков контрира и „новото лице“ в предаването на Кулезич – Ивайло Цветков, който коментира „опорната точка“ „Пеевски – Цветанов“: „А сигурни ли сте, че всички се интересуват от това, или само ние като го нищим, означава, че това някого вълнува?!“.

„НИЕ /б.р. – има предвид журналистите/ казваме на средностатистическия българин – знаеш ли, че има някакъв страшен скандал с Пеевски. И българинът ни вика: Квоооо?! Този българин е прецакан и вие сега се появявате и му викате: сега ще има нови избори. А той, българинът от „Люлин“ ви вика: квоооо? Това този българин изобщо не го интересува“, каза още Милен Цветков.

Любица Кулезич тържествено и драматургично зарецитира как българинът разбирал какво му говори тя за предсрочни избори.  Любица Кулезич смени лифтинговата си физиономия след като Милен Цветков буквално я вкара в ъгъла и омаловажи рецитаторската и „мисия“ да сугестира как едва ли не цяла България трепти, че щяло да има предсрочни избори.

На фона на пищящият Найо Тицин и Ивайло Цветков, който пък наблягаше на термини, трудно разбираеми от средностатистическия българин и си гризеше непрекъснато химикалката, Милен Цветков запълни ефира, защото първо се държа абсолютно естествено, и второ говореше това, което мисли, а не бе зомбиран от идеологически „платформи“ и интелектуални напъни.

Найо Тицин благодари на Орешарски, че: „пукна този балон на задкулисието“. „Кой балон?“ подигравателно контрира Милен Цветков. На Найо чак сега му светнало кой бил Цветан Василев. Цветков намачка Тицин, като му отвърна – „Айде сега да не правим пиесата по-голяма отколкото е, правил съм предаване за банката на Цветан Василев още през 2000 година“.

Любица Кулезич не пропусна да вплете в разговора и Николай Бареков, като изрече, че „България без цензура“ означавало България на лумпените и на калинките, и червените тролове били цъфнали.

„Нека да не внушаваме на зрителите, че троловете са се родили преди седмица.“, каза Милен Цветков и затапи Кулезич, че освен червени тролове има и при другите партии, за които разбира се Любица Кулезич мълчеше, особено за онези на ГЕРБ.

Найо Тицин стигна да тъпото умозрение, че Цветанов и Пеевски били „отсвирени“ от своите, което показа, че Тицин изобщо не е в час с „опорните точки“, освен с тези на Любица Кулезич. Милен Цветков се стовари отгоре му: „Много неверни неща говори Найо днес“.

Милен Цветков чистосърдечно се смееше на напъните на Любица Кулезич, Цветков и Тицин да нагнетят темата с „мрака“ и още тинтири – минтири зловещи „ситуации“.

Afera.bg

 

«