« Върни се назад Публикувано на 05.10.2014 / 23:45

Миков не съжалявал за нищо. Нема такива Уеваци! Мерджанов с джандар сурат – само БСП прави кампания. Хахаха!

ЛайноАбсолютно никакъв смисъл няма да се коментира какво изричат от БСП, пък дори и на пресконференцията в НДК. Преди нея, в тв ефир, Атанас Мерджанов с поглед „джандар сурат”, лице, което е абсурдно смешно с болестното си его, изрече най-голямата лъжа – че единствена БСП правела „кампания”. Тоя тип истински ни разсмива. БСП се държа предизборно като настъпана жаба, която не само не смееше да гъкне срещу ГЕРБ, но дори и не обясни на избирателите си защо ПРИКРИ И НЕ НАПРАВИ НИЩО СРЕЩУ КРАДЕНЕТО НА ГЕРБ, докато бе уж на власт с правителството Орешарски.

Миков в НДК рече, че не съжалявал за нищо, „както се пее в един френски шансон”.
Верно, че не съжалява. Нали пак ще се мотат в парламента с тлъсти заплатки, далаверки, договорки и шапки на тояга. Какъв им е проблема да бъдат „лоялна опозиция”. Истината е, че БСП влезе в коша за боклук, защото излъга нагло и се продаде на Пеевски и ДПС, прикривайки золумите на ГЕРБ и неразследвайки ги. БСП загуби, защото продължава да лъже за това и каканижи тъпотии от рода на „предстои да анализираме и да си направим изводите“. БСП не само не направи кампания, а направи такава в името и благото на ГЕРБ.
Левите от БСП у нас са истински Уеваци. Бяха купени Уеваци на Пеевски в правителството на Орешарски, сега се бореха единствено персонално и преференциално да влязат в парламента някои Уеваци, за да си търкат задниците пак в парламентарните банки.
Толкова.
Afera.bg

«