Публикувано на 17.06.2022 / 11:54

МИЗАТА ОТ СНОЩИ Е € 3 000 000! А КЪДЕ Е ГДБОП, ЩО СПИ ЗА ОПГ?! ПРЕЗИДЕНТЪТ ДИРЕКТНО ИЗРЕЧЕ, ЧЕ СЕ „ПАЗАРУВАТ ДЕПУТАТИ“! ЗАЩО СЛУЖБИТЕ СИ БЪРКАТ ОЩЕ В ЗАДНИЦИТЕ?!


Цената на продажник от снощи е € 3 000 000. (информацията е сигурна)

Днес е напазаруван този кретен, депутат от ИТН, бивш участник в Биг брадър, разбира се, който обаче излезе много по-гявол от предните 5 юди, които взеха по един милион.

Сигурно в момента си хапят езиците и късат ризите.

Такъв е живота на предателите.

Петьо П. Блъсков

Бележка на АФЕРА: Тарикатчетата чакат мизата да се вдигне и до 5 000 000 евра, та в последния момент да захлебят повече от първите предатели. А къде е ГДБОП, що спи за ОПГ?!

П.П. Румен Радев токущо: „….едните пазаруват депутати в парламента…“!

ДАНС, ГДБОП, МВР, още ли си бъркате в задниците????!!! ОПГ КУПУВА ДЕПУТАТИ ЗА НЕМИСЛИМИ ПАРИ! ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРЕЗИДЕНТЪТ ГО ИЗРЕЧЕ! Къде сте, бе, „спец“ михлюзи?!

 

Коментари 60 за
“МИЗАТА ОТ СНОЩИ Е € 3 000 000! А КЪДЕ Е ГДБОП, ЩО СПИ ЗА ОПГ?! ПРЕЗИДЕНТЪТ ДИРЕКТНО ИЗРЕЧЕ, ЧЕ СЕ „ПАЗАРУВАТ ДЕПУТАТИ“! ЗАЩО СЛУЖБИТЕ СИ БЪРКАТ ОЩЕ В ЗАДНИЦИТЕ?!”

 1. Президента си е една хуйова глава, чакащ от три морета краварите да му проверят океан.

 2. ГД БОП е елемент от изпълнителната власт.
  Вие какво очаквате – да положи усилия, за да си направи харакири ли?

 3. Рашков по време на избори ходеше като купой от къща на къща влизаха следователи като разпитваха хората като престъпници,казвам го лично присъствал на въпросите към мой родител и то във ден събота,денят за размисъл.Самите служители бяха възмутени,от това нареждане,имаха списъци със имена.Това беше по време на служебното правителство.Аз лично не гласувам от 16 год. но точно поради тази причина този път гласувах.Сега е очевадно че се купуват депутати и никой нищо не вижда,след като Президента на Републиката говори за това,редно е някой да се задейства и ако има такава информация,а той вероятно има да я предостави на разсл.органи.В противен случай излиза че е излъгал

 4. Те са нелегитимни и всички подписани от тях хартии са нелегитимни.
  Идеята е да бъдат оставени да се увъртят отвсякъде, след което принципа на айкидото ще се задейства срещу тях. Съответно съдени. Колкото повече време минава- толкова повече се увъртат.
  Колкото повече- толкова повече!
  Има само едно нещо, което е по- хубаво от едно гърненце с мед…и това са две гърненца с мед.
  Мечо Пух.

 5. Предатели, предатели и предатели.
  Кому е нужно антинародно събрание?
  Кому?
  Днес разчистих от контактите част от предателите.
  Ще го правя, докато останат един- два, или никой.
  Каква е тая работа, докато имах стъклен живот- приятели бол. После- разбягаха се. Случаен човек от улицата ме нахрани.
  Сбъркано. Много сбъркано.
  Скоро ще го разберем.
  Бачо, започнах да копая тунел…
  Не е нужно да сте луд, за да работите при нас. Но все пак помага…
  Не са мои думите. На Вонегът са.

 6. Как ще се декларира този „доход“?
  КПКОНПИ като го провери – откъде е придобил имоти и пари за 3 млн.евро, а закон Магнитски за напазаруваните?!
  ……………………………………

  Ха, абе някой ще не взмеме да прави КОНТРА пазаруване на депутати
  от БСП, ПП и ДБ в полза на … опозицията, а?!

  Що да се купуват само депутати от ИТН?
  Ми купувайте бе, опозицийо и вие контра от управляващите БСП, ПП, ДБ, ми и те са хора, що да не намажат някой лев/евро/долар?!
  😉

  Пълна порнография в държавата. Трагикомедия, цакане и надцакване.
  Контра и реконтра, и суперреконтра.
  ………………….

  Човечеството е в битие по 4-та глава на Библията – Христос се бори с изкушенията на материалното, ПАРИТЕ бе.

  Но парите НЕ СА цел на живота на човеците обитаващи планетата Земя.
  И ще го разберем всички, неизбежно е.

 7. Ако тия милиони не са крадени от нещо и някой, от къде са? Това не са 2 салати и 5 ракии! Някой трябва да е обрал банка, коя, а?

 8. Първите 5-6 които са подпомогноти само с милионче, няма ли да се наскърбят и да поискат повече? Щото разликата от милионче в лева, до три в евро е значителна и милиончето е обидно малко!

 9. Мошениците кирчмо и кокорчо ще си върнат кинтите после като този вотне. Да не са луди да захранват така яко тези шушумиги?

 10. А откъде ги имат тези пари ПП?
  Кой им ги дава на ПП?
  А този, който е взел подкуп, да бъде отстранен от НС, разследван и ако е виновен – в затвора!

 11. Службите ще се задействат, когато видят касовите бележки и платените данъци от покупко-продажба.

 12. Провали

  Провалите крещят от притеснение –
  дали показват ясно нищетата
  на джендъри* с предателско падение –
  провалът е лицето на бедата.

  Бедата на попарена надежда,
  бедата – сделката със свято родолюбие,
  бедата от безродственост – отрежда
  измама на Народ със честолюбие.

  14,30 17.006.2022
  София

  * Утре отново ще се състои парад на ЛГ -обществото. Защо ще се състои? Разрешен е от кмета Фандъкова. Тя се показва с кръст на гърдите, класика в лицемерието. Кръстът изключва такъв парад. И отново, у нас никой не е спрял лесбиики и педали да живеят както искат, но вместо да оценят тази толерантност, обратно, гаврят се с нея и чрез парада. Заведете децата си някъде, опразнете София или поне не ги водете на парада, защото децата са податливи на влияния, не са само съзерцатели. У нас педерастията е под влияние на НПО-та. Парадите работят ефективно за деморализацията. НПО-та работят успешно. Баста, но това не е Орбан, нито Путин да си пазят народите от гейщината. Касае се Православието:
  https://glasove.com/intervyuta/balgarskata-tsarkva-institutsiite-da-napravyat-vsichko-za-spirane-na-geyparada

  1. А може би, родителите трябва да заведат децата си,да видят и да им обяснят, как са вкарани разни извратеняци в прайдове,като животните.

   1. Възприятието възейства на цялата личност. „Seeing is believing“ – “ Гледането е вярване“ – верен постулат на ам. психология, който деформира чрез приложения като гей-парад. Де гледаш едно явление като дете, значи вече да го допускаш за нормално. То започва да вярва, че образът е допустим, защото го вижда. За това се съмнявам, че е по-добре да бъдат допускани децата до такова сборище, макар и с родител, който обяснява.

    Споменатият механизъм е използван добре от манипулатори и в политика, и за лични удари. Прави се сглобка от неверни части, пуска се слух и става манипулация за контарпункт на реални образи и провали. Нека споменатият психологически принцип и механизъм е за зашита и проверка кое е вярно и кое – не и чрез възприятие.

 13. Позор за долните им продажни душици! Достойнство и чест не можеш да си купиш,но клеймото на предател ще го носиш цял живот купено с много пари!И за какво ще ти са когато всички ще те сочат с пръст?

 14. Още от „Биг Брадър“ се видя, че е лайно този Кирил. Като не му харесва партията, да я напусне, а не да номадства като цветарка и да се мести от едно столче в НС на друго. Напуска редиците на ИТН, записва се редови член където иска, и после си следва пътя. Трябва да отпадне тази възможност депутатите да променят партийната си принадлежност по време на действащ парламент. Ясно е, че това поражда само корупция…

 15. Оксфордските възпитаници изчезнаха по алчни и умни от Харвардските дърводелци просто-то Киро Тъпиро и Асан Коколестия с чипия нос.Криз-аааа!!!

 16. Всичко си заслужаваме щом търпим. И другата седмица пак ще мрънкаме в афера, докато киро джитка насам натам с лена в самолета.

 17. Ей сега ще го канят медиите на цру БТВ,Нова,Бнт да го жалят,да го разпитват за Слави,колко е лош Слави….
  Кога е било на такива морално пропаднали хора да се дава думата,лично аз съм .отвратена,даже отвратена е малко,боли ме душата,как е възможно тези дъна отцепници,предатели,някой да им дава думата,и от там получават индулгенция,ако тези хора са игнорирани,и получат клеймо на предатели,точка!!!
  Те трябва да бъдат линчувани,е по-това разбираме,че сатаната вилнее в България,при нормално общество,тези хора,трябваше да тънат в нищета и уволнени от всякакви постове,аз съм озадачена,вчера гледам оня видинския ли врачанския предател се изказваше вчера в Парламента,Кирил Петков стана на крак да му ръкопляска,и после с поклон се ръкува с него,по-кръгъл идиот,дебил(к.петков), аз през живота си не познавам ,представяте ли си за какъв сбъркан човек говорим….нямам думи да изразя омерзението си от тези сатанински изчадия които управляват България,за които думите последователност,достойнство,чест,истина,нямат никакво значение,те го хванаха в разврат,и този тепегьоз има очите да прави това което прави,тоест да има очи да се яви в Парламента,да обвинява други,да продължава да дерибейства,аз такъв безсрамник в живота си не съм виждала!!!

  1. Толкова много тъпаци, продажници и предатели от НПО-тата ли ги издирват ,подбират и даже ги предлагат на лидерите на полит.партии за депутати?

   1. Мери права си,лично аз ще гласувам за този………….този път който няма да ми говори за светли бъднини,срещу копупция или каквито там дитирамби,защото видяхме ,че едно говорят преди влязат ли в НС си сменят чиповете….
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ КОЙТО МИ КАЖЕ,КАК,КОГА,ПО-КАКЪВ НАЧИН И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ПРОЧИСТЯТ БЪЛГАРИЯ ОГ НПО-та,пак ОТ НПО-ТА,и от ВСЯКАКВИ ЗОМБИРАНИ СОРОСОИДНИ ФОНДАЦИЙКИ И прочее…..пълна забрана,на НПО-та…..само след това,можем да се справим с другите си проблеми……видяхме снощи какви ги вършиха жълто-паветните-вулгарни-невъзпитани-безмозъчни-соросоидни пиявици!!!

 18. „Имаме едно ясно послание – и това е, че Украйна заслужава европейска перспектива, да, Украйна трябва да бъде приветствана като страна кандидатка. Това е с разбирането, че е свършена добра работа, но остава да се свърши още. Целият процес се основава на заслуги, така че върви по книгата и напредъкът зависи изцяло от Украйна. Украйна го държи в ръцете си“, посочи фон дер Лайен.
  Баси брюкселския език… всичката им работа е такава джендърска.

 19. настапир аналниев.Само кажи ,че е от пппп и повече нищо не добавяй.Снощи се видя колко ще гласуват за тях пред народното събрание-200,300 изроди но с мадуровките може и да минат 4% .Олигарсите им побесняха ,че ще трябва яко да олекнат с евро и пазаруват депутати като луди.Пък после ще си ги възстановят с горница , ще пада яко крадене не ,че сега го няма.БЪЛГАРИО!?!?!?!?!?

  1. Машинките могат на едни партии да умножават резултата по 2,4 или по 10 примерно, а на други да го делят на 2,4 или 10. Зависи как е направена програмата им. Отгоре на всичко и не се броят хартиените бюлетини от машините. Възможни са пълни фалшификации!

 20. президентът винаги е две обиколки след събитията, а и виждаме отдавна, че далеч не е безкористен. Липсата на справедливост ще върне уличното правораздаване. Случаят в Перник ще е блед пример

 21. Колонията заслужава съдбата си-на опустошение и умиране.Честито!А ИТН са взимали сульо и пульо.Та те нямат изобщо платформа и идея.Трябва да изчезнат от политиката подобно на ДБ, на БСП …

  1. А , щот пък Простото има платформа и структури ? В платформа за корупция има , де . Структури не им трябват.

 22. Освен кеширането, на ДАНС е разпоредено да се ровят за компромати срещу ПГ на ИТН. Който откаже парата, му чука ДАНС на вратата.

  Ива Митева потвърждава тази информация, като казва, че има проверка срещу нея и Каримански !

 23. Привикали навремето една проститутка в милицията и тя започнала да се обяснява…
  – Била съм се събличала… ами той пуснал печката на 6… жега е.
  – Била съм взимала пари… че 5 лв. пари ли са…

 24. Купуването и продаването на гласове е престъпление. А на депутатски глас не е.
  Рашков чака сигнал да се задейства.

  1. Купуването и продаването на гласове не е престъпление, а задължение на всите политтутки, за жалост на обедняващия ни народ.

  2. Престъпление е ако се касае за една маала с 2-3 хиляди души. ПОТЕНЦИАЛНИ облаги.
   А когато се касае за окомплектован парлама-глас, зад коѝто стоят десетки хиляди готови гласове, тогава не е престъпление, а „стратегия и синергия“ с ГАРАНТИРАНИ облаги

 25. Тука ви слагам,една супер интересна статия от 2014 год…ПРЕВРАТИТЕ НА АМЕРИКА В СВЕТА“Американска машина за преврати:::унищожение на демокрация от 1953 год…
  И сега новия хамерикански посланик Кенет Мъртън,специалист по хаоса и превратите,събитията от снощи…ВИЛНЕЕНЕТО на психодесните дебили снощи на жълтите павета,какво ни предстои…ето и супер интересната статия,със ДАТИ,КОИ ГОДИНИ И КЪДЕ СА ОРГАНИЗИРАНИ ТЕЗИ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ,насилствено „демократизирани“държави,май сега е нашия ред…
  https://dariknews.bg/novini/komentar/amerikanskata-mashina-za-prevrati-unishtozhenie-na-demokraciq-ot-1953-g-1253428

 26. Абсолютно е потвърдена информация за 3 милиона евро !
  Информацията се носи светкавично.

  Има ли служби в тази държава ?

  1. Три милиона за тоз наркоман??? Не мога да повярвам! Той ще се продаде за 300 000 .

   1. Споко бе, Киро ги лъже за последно, и те така.Той Руди в записа нали си каза“ ние няма да ги подкрепяме“.Той ги лъже, че ще им дава, те го лъжат(а може и да ги е наплашил нещо), че ще го подкрепят, изобщо вятър и мъгла на промяната.

  2. Според мен не става дума за пари! По скоро са намерили някоя стара крими регистрация отпреди 5-6 години за една-две цигари марихуана, „гадните“ ченгета са спретнали преписка за притежаване, която в последствие е била прекратена от Прокурор с мотиви лична употреба, няма данни за разспространение,чисто Съдебно минало. НО крими регистрацията остава. Или по-скоро младежа не е разбрал,че му е направена такава, за да пусне молба за да я заличи. И ето как са го хванали за топките. Петков, Рашков и компания. Аз пък се чудих, къде съм го виждал преди да стане Депутат. Сетих се участваше в „Биг брадър“. Сега се чудя, къде сам го виждал преди „Биг брадър“!!!

  1. За такива пари съм готова да правя свирки на лена и линда даже… за деница сачева ще си помисля…

   1. Затова, защото има много готови, драга, всички отстанали сме на това дередже. Но утре може някой друг да плати на някой също толкова готов да изиграе мръсен номер на тебе. Тогава какво ще кажеш ?

 27. Според мен тази модерна олигофрения е натрупала критична маса, и до дни ще почне да се срива, не просто финансово и икономически, ами на базово човешко ниво, такава каша и мерзост им е в главите на тези новонормалните кретени, че ще се лее кръв, това не може да продължава!
  Отбелязвам, едно лайно не бива да бъде настъпвано защото почва силно да мирише, нека съхнат в мъки!
  Такива пари и депутатски пост на такъв, говорят за необходимост от Сармат!

 28. Егати депутата!!!
  Да му го н@бия в татуирания @нус!
  И на Кир4у и на Гугленк@ също в променените г*зове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>