« Върни се назад Публикувано на 25.09.2017 / 13:20

МЕЧ! ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА ЗА БОП „НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА“. НАРЕДЕНОТО ФИАСКО „БИТКА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ“

емил михайлов и добромир досев25 септември. Варненски окръжен съд. Делото  – „Бившият шеф на БОП – Варна Емил Михайлов и „дясната му ръка“ Добромир Досев срещу сайта АФЕРА и Веселина Томова“.

И този път не се стигна до „последната ми дума“: „ПОСЛЕДНА ДУМА. КАТО НЕ МОЖЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА „МЕЧ“, ТО ПОНЕ „СЛОВЕСЕН МЕЧ“ ДА ИМА“.

Делото се отлага за 23 ноември т.г., от 9,30 часа.

АФЕРА винаги е била безпощадна за истината, такава ще и бъде сега.

В съдебно заседание влиза съдийския състав: съдия Трайчо Атанасов – докладчик по делото, съдия Красимир Гайдаров и … изненада! – вместо досегашният съдия Петър Митев / на когото Веселина Томова поиска отвод и той не си го даде, защото „не четял АФЕРА и не следял „творческата биография на Веселина Томова“, припомняме тук: „АФЕРА” ДО ИНСПЕКТОРАТ НА ВСС: КОЛКО Е “БЕЗПРИСТРАСТЕН” СЪДИЯ ПО ДЕЛО СРЕЩУ “АФЕРА”, ОТКАЗАЛ ОТВОД, СЛЕД 65 КРИТИЧНИ ПУБЛИКАЦИИ НА “АФЕРА” СРЕЩУ НЕГО!“/, на негово място влиза съдия Мая Нанкинска.

Съдия – докладчикът по делото уведомява страните, че тъй като съдия Петър Митев бил „командирован“, се налага делото да започне отначало. По-късно АФЕРА прави опит да разбере къде точно е командирован съдия Петър Митев и поради липса на пресаташе на Варненския окръжен съд, се обръща съм съдебния администратор на съда, който казва, че от нас чува, не знае нищо, и че е възможно съдия Петър Митев да е „на курс по обучение“…

Така „елегантно“ съдия Петър Митев се отстрани от делото.

Съдебното заседание започна с даване ход на делото и изказани становища от страните дали се противопоставят на довеждането на Радослав Калчев – Черния Роди като свидетел по настоящето дело. Бившият шеф на БОП – Варна Емил Михайлов, който по делото е адвокат на самия себе си и на бившата си „дясна ръка“, тъжителят Добромир Досев, се противопоставя Радослав Калчев да бъде призован като свидетел. Това Михайлов и Досев правят и на предишното съдебно заседание.

Съдът обаче отново приема, че изслушването на свидетелските показания на Радослав Калчев – Черния Роди са належащи. Към делото е приложена и молба на близка на Радослав Калчев – Черния Роди, негова пълномощничка, молба, според която Черния Роди моли да бъде разпитан „по делегация“ от столичния арест, където се намира, като към молбата е приложена медицинска епикриза – че страда от цистит, кисти на бъбреците и простатит. Правена му е операция в първите дни на август и здравословното му състояние не позволявало да бъде транспортиран до Варна.

Защитата на Веселина Томова в лицето на адвокат Димитър Димитров дава становище, че Радослав Калчев – Черния Роди трябва да бъде разпитан в съдебно заседание от настоящия съдебен състав. Емил Михайлов, респективно Добромир Досев, заявяват същата позиция. И искат медицинска експертиза, която да установи доколко е сериозно здравословното състояние на Черния Роди, че да не може да пътува до Варна.

Съдебният състав приема и в тридневен срок защитата на Веселина Томова и сайта АФЕРА адвокат Димитър Димитров да посочи предложен от тях нов свидетел по делото.

Съдебният състав решава Радослав Калчев – Черния Роди да бъде разпитан по настоящето дело пред настоящия съдебен състав и отлага заседанието за 23 ноември т.г., от 9,30 часа.

Подсъдимата Веселина Томова, наслушала се на лъжи и манипулации, извади безпощадно истината обаче, обръщайки се към съдебния състав:

„На 23 ноември, уважаеми съдии, ще го търсите вече Черния Роди в … Тайланд. 2 октомври е срока, в който той сключва споразумение по делото за т.нар. „варненски килъри“ и излиза на свобода“.

Съдийката Нанкинска репликира: „Ама, той и да сключи споразумение, нали ще има присъда…“

„А Вие откъде знаете каква ще е присъдата! Защото аз знам и въпреки че е в мой ущърб, и че мога спокойно да си мълча, и да ви гледам сеира как ще търсите пак Черния Роди още години по това дело, Ви казвам истината.“, право в очите гледа съдийския състав Веселина Томова.

И сега – внимание!

В еуфория след думите на Веселина Томова, патетично и еуфорично скача тъжителят – бившият шеф на БОП – Варна Емил Михайлов, който почти крещи драматично: „Права е! Напълно съм съгласен с казаното от Томова…“

Какъв съспенс, а? И колко лесно падат в „капана“ някои „корифеи на полицейската мисъл“…

Само до преди минути се противопоставят Черния Роди изобщо да бъде разпитван по настоящето дело, а мъничко по-късно крещят от радост и се присъединяват към „казаното“ от „врагинята“ им Веселина Томова, която съдят за клевета…

И сега е време  за безпощадната истина!:

Радослав Калчев – Черния Роди е обвиняем по досъдебно производство като ръководител на ОПГ, образувано след помпозната медийна пушилка на ГДБОП и МВР в сие с прокуратурата, която УЖ „разкри“ „варненските килъри“, извършили убийства, едно от което било това на варненския бизнесмен Борислав Манджуков.

След като законовия срок мина и близо две години и половина прокуратурата не успя да напише обвинителен акт по това поредно безумно „знаково дело“, и след като – забележете! – особено важно! – всички обвинения за извършени убийства и обвинения за „варненски килъри“ паднаха в канала, поради ЛИПСА НА КАКВИТО И ДА Е ДОКАЗАТЕЛСТВА,  и след като дни преди приключване на срока, даден от съда, делото или да бъде прекратено, или да бъде внесен все пак обвинителен акт, Черния Роди бе екстрадиран от чужбина и докаран в България и бе въдворен в арест в столицата.

За да има все пак „опг“, след като „варненските килъри“ се спихнаха като сапунен мехур, благодарение на високопрофесионалната работа на ГДБОП, МВР и прокуратурата, към делото бе притурено обвинение и за „опг“ за побои и рекет, чийто ръководител бил пак Черния Роди, а членовете на групата били Николай Чирпанския и аверите му. Обвиненията за тази опг се базират на престар период, когато Чирпанския на всичкото отгоре е бил в затвора, както и на „дежурни“ показания от високоморални лица, като … Веселин Жеков.

По описвания период от обвинението за въпросната опг, членовете на опг от хората на Чирпанския са по на петнайсет години тогава и Радослав Калчев – Черния Роди лично изобщо не ги познава, дори не знае имената им. Черния Роди никога не е бил „ръководител“ на хората на Чирпанския и на самия Чирпански, но калабалък да става, опг да има, за да си напишат ГДБОП, МВР  и прокуратурата „червени точки“, че са „разгромили“ поредната „организирана престъпност“.

И понеже – практиката у нас, когато делото ти е афиф и е ясно какво фиаско ще претърпи в съда, е да се премине към ударно „сключване на споразумения“ с обвиняемите, ЗА ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО СЪДА, КЪДЕТО ЩЕ ЛЪСНЕ НЕФЕЛНОСТТА НА ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО, „упражнението“ и този път, така както е ТРАДИЦИЯ У НАС, влиза в ход.

Радослав Калчев – Черния Роди, притиснат или не, обработен или не, той си знае, предстои да сключи споразумение по остатъка от делото „варненски килъри“, по което отпадна обвинението за „килъри“, но остана прикачената „опг“ за побои, навъртолена и навървена като литературна мистификация, с прокуратурата – „господар на производството“, разследвано от ГДБОП.

Срокът за сключване на споразумението е 2 октомври т.г. А сключеното споразумение ще включва, грубо казано, „условна присъда или присъда на пролежаното“.

При това положение „опг“-то на „ръководителя“ Радослав Калчев – Черния Роди, включваща Николай Чирпанския и хората му, като „членове“ на „опг“-то на „ръководителя“ си Черния Роди, нямат кой знае какъв изход – след като „ръководителят“ им се е признал за виновен, сключвайки споразумение, въпреки че хабер няма да им е „ръководител“, а „безспорните доказателства“ са „дежурните“ показания на „дежурни“ по професия, зависими от ГДБОП и прокуратурата „свидетели“…

И сега пак особено много внимавайте!:

На 22 август т.г. АФЕРА написа: „СИМБИОЗАТА „ГДБОП & ПРОКУРАТУРА“ СКАЛЪПВА ДЕЛОТО „ВАРНЕНСКИ КИЛЪРИ“. ОБЯВИХА ЧИРПАНСКИЯ ЗА ИЗДИРВАНЕ С ПАРАЛЕЛНА ГДБОП „КОМБИНАЦИЯ“ – НАТИСКАТ ГО ДА ДАВА „ПРАВИЛНИ“ ПОРЪЧКОВИ ПОКАЗАНИЯ!“

Тогава Николай Чирпанския е притискан и заплашен от ГДБОП да бъде обявен за издирване, и да стане „обвиняем“ по „друго дело“, ако не даде „ПРАВИЛНИ“ показания срещу Иво Гела по делото срещу Иво Гела и опг, което вече влиза в съдебна фаза. Нищо, че Чирпанския няма касание към това дело. Има, няма, това е положението – ако не дадеш „правилни показания“, каквито ние ти продиктуваме, те набутваме и в това дело.

Чирпанския категорично отказва. Категорично отказва и засега да сключва каквото и да е споразумение по делото, в което Черния Роди му е обявен като „ръководител“. Но след като измисления му „ръководител“ Черния Роди се признае за виновен и сключи споразумение, надали и Чирпанския ще има друг изход. Така или иначе, това предстои да видим, защото на 2 октомври „мача ще бъде свирен“.

Дали ГДБОП и как ГДБОП е „убедила“ Черния Роди да сключва споразумение със смехотворна „присъда“, защо Черния Роди не посмя да пожелае да дойде в съдебната зала във Варна – да погледне в очите Веселина Томова – и поиска да бъде разпитан „по делегация“, защо така истерично радостно бившият шеф на БОП Варна Емил Михайлов приветства казаното от Веселина Томова от упор на съдиите, даже не е тема за размисъл. Всичко е ясно. Да влезе убитият.

Описваме цялата хронология, такава, каквато е, за да се знае КАК МЕРЗКИ И ФАЛШИВО СЕ „БОРИ“ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ У НАС. КАКВИ СА МЕТОДИТЕ И ПРИЙОМИТЕ, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ПРОФЕСИОНАЛНО ВОДЕНЕ НА РАЗСЛЕДВАНЕ.

В този ред на мисли, съдебният състав на ВОС, допусна „справка“, поискана от тъжителите Емил Михийлов и Добромир Досев, която съдържа кога, колко пъти и как бил задържан и осъждан Радослав Калчев – Черния Роди.

Ще попитате защо. Ами как защо? За да стане ясно, че Черния Роди е осъждан, много е лош и затова априори не можем да му вярваме.

В същото време пред съда куп ченгета ЛЪГАХА КАТО ИЗОГЛАВЕНИ!  Но те са от „добрите“.

Описваме цялата тая мръсотия, за да ви бъде ясно – утре, и вие, дето сте „добрите“, можете да станете жертви на тази мелачка. Мелачката на ГДБОП, „колегите“ на лицата Емил Михайлов и Добромир Досев.

Впрочем, повечето от тези, които сега „борят“ по тоя начин „организираната престъпност“, са „авери – колеги“ на Михайлов и Досев.

Що се отнася до мен, прочетете пак „последната ми дума“.

Тази мръсна, корумпирана, мафиотска СИСТЕМА – КОЧИНА има нужда от Меч.

Словесен Меч.

Веселина Томова

«