« Върни се назад Публикувано на 20.09.2014 / 21:26

Местан: „ДПС ПРЕДОСТАВЯ власт”. И вместо да похвали Бареков за услугата, с евтин пиниз го нарече „болен мозък”

Лютви МестанДПС не заслужава обвиненията, че преяжда с власт, защото всъщност след внимателният анализ на 24-годишната част на историята на България, показва, че ДПС не само не преяжда, а предоставя власт. ДПС е избирало президенти, които после са се отричали от него. Давало е и мандат на премиери, които след време също са се отричали от него.

Друг един болен мозък /б.р. визира Тодор Живков/ отвори границата, но не за да пътуваме свободно, а за да прогони стотици хиляди наши братя и сестри. Сега, днес други болни мозъци /б.р. визира Николай Бареков/ щели да затворят границата, за да им попречат да дойдат при нас, знаете ли защо, защото ги е шубе. Докато ги има избирателите на движението, партията ще е със солидно присъствие в парламента, а колкото по-силна е партията, толкова по-спокойни ще са хората за своите права и свободи.”, изригна предизборно театрално Лютви Местан.
Местан, вместо да похвали Бареков, че пое дългогодишните функции на Атака – с антиДПС истерия и така консолидира ДПС електората, с евтин пиниз го нарече „болен мозък”.
Тая сценка е банална. Всяко преиграно „избухване” против ДПС, камо ли пък действия със затваряне на границата, работи единствено, само и подчертано за ДПС и втвърдяването, и консолидирането на избирателите му.
Що се отнася до това, че ДПС ПРЕДОСТАВЯ ВЛАСТ, нямаме „абсолютно” /по Мадам В./ никакви съмнения.
Поради тази причина АФЕРА пита Местан – какво трябва да направим за да ни ПРЕДОСТАВИТЕ и на нас власт, като например да оглавим ДАНС. След като ПРЕДОСТАВИХТЕ ДАНС И МВР на педали, откровени некадърници и прислужници на Борисов и на Доган, след като набутахте във Варна Пуйчета, Ебатита, Чавки и Барбита, какво се изисква, питаме, за да ни ПРЕДОСТАВИТЕ и на нас власт.
Свирки? Кинти? Клетва за вярност в Сараите? Или априорна гювендийност?
Сега очакваме трепетно финала на сериала „Кочан” нам си коя серия – с буйни екшъни по „затварянето на границата” и паралелно екстрено вдигане на процента на ДПС пред изборните урни.
През това време Борисов – напълно забравен, амнистиран и реанимиран от „скачените съдове” – „затварящи границата” и уж „роптаещите срещу болните мозъци”.
Как да не го признаеш Доган!
Afera.bg

«