Публикувано на 28.09.2020 / 18:30

МЕРЗОСТ ПО БОКОЧЕРКОВНОМУ. СИНОДЪТ, КОЙТО ВЕЧЕ НЕ СЛУЖИ БОГУ, А БОКУ. ПАТРИАРХ ТИКВУН I НАЙ-НАГРАЖДЕННИЙ И НЕГОВИТЕ МУТРОПОЛИТИ

МЕРЗОСТ ПО БОКОЧЕРКОВНОМУ. СИНОДЪТ, КОЙТО ВЕЧЕ НЕ СЛУЖИ БОГУ, А БОКУ. ПАТРИАРХ ТИКВУН I НАЙ-НАГРАЖДЕННИЙ И НЕГОВИТЕ МУТРОПОЛИТИ

Ключов месец е тазгодишният Септември. И стана Май. Топло време, успешни избори, велик юбилеен 50 – ти конгрес на БСП,  нова партия РБ – Републиканци за България или както ще е там, ако проф. Герджиков им даде името РБ, че биело на Република България. И БСП и РБ, ДБ, ДПС и др. партии, устремени към избори и промени.

И заедно с това поредни местни избори за кметове, на които – хоп пак ГЕРБ успешно би БСП и ДПС (с “избрани” най-много герберски кметове). БИ – да!!! Дали пък Матряла не пищи, че робовладелско-феодалната инерция на чекмеджета, кинти, евра и малце кютек (понякога и мнозе) още върши работа по раята?! Ашколсун! Европейски работи, ей! Но, то така като с гоненето на “гюленистите” от “европейска” България и предаването им на Баш Падишах Геби – Султан Реджеп I Ердоган, за да усетят благостта му. Радост, мир и благоденствие, а и най-важното венцехвалебствия.

На 29 септември т.г. от синода на БПЦ ще да подготвят изборите за нов Доростолски  (Силистренски) владика и да определят достоизбираеми (каквото и да означава това на актуализирания фарисейски речник) кандидати. От синода щели да громят и Вселенския (Константинополския) Патриарх поради това, че  сегашния Блаженейши Български патриарх неколкократно, но обичайно не уведомил Вселенския, че за българите в Истанбул е необходимо определяне на нов български свещеник, тъй като досегашния се връщал окончателно в България. А Вселенския чакал, чакал и като не получил никакво уведомление кой да е на мястото на отпътуващия свещеник, взел че определил за българите в Истанбул пак български родом свещеник, но клирик и на заплата при него във Вселенската патриаршия. Освен всичко била спестена и една попска заплата на България и данъкоплатците й.

Особено тежък щял да бъде въпроса за избора на достоизбираеми кандидати за  Доростолски митрополит и опресняването на съответната листа. Поради ширещата се в цялата страна повсеместна кадрова криза. Нема хора и матряла е т’ва. От тази криза (умишлено създадена и отглеждана), по крайна нужда и невъзможност за устискване, щяло да се излезе като към остатъчния списък с кандидати от 3-ма, 4-ма (които може да са само епископи по църковния устав) се добавят и вякои “заслужили” архимандрити, които не са кандидати по устав, но пък са църковни лица и в други някои църкви имало такава практика.

Противоуставно, но допустимо било (пак каквото и да значи това). Каквото кажат, че може – може. А Баце плаща – с нашите пари.

Това поредно и вече традиционно грубо нарушение на Църковния устав било подготвено и щяло да се проведе по застъпничеството на един всеизвестен с уставонарушенията си расоносец-схемаджия, властолюбец и той в злато, изживяващ се като патриций и висш сенатор (часовникар), близък до червените барони от пловдивско, временно пребиваващ покрай  Марица.

В църковните среди се твърди, че това е осъвременена матрица, подготвяна преди време за издигане в църквата на един цивилен, известен освен в църковните и в тайно-службашкиите среди, професор за владика, като бързо го замонашат, издигнат за архимандрит, после епископ и по-нагоре и това за няколко дни. Имало такъв прецедент с цивилен учен още във Византия. Обаче, сегашният професор, малко преди да го споходи тази радост, взел та се взел (оженил) с една пак известна в църковните среди госпожа и работата се утежнила.

Сега тази възможност се адаптирала към съвременните условия и щяла да бъде приложена към настоящ “заслужил” министър-председател, който тайно да бъде замонашен и издигнат до “заслужил” архимандрит (понеже епископството по- ще се разчуе) и след няколко месеца като подаде оставка като премиер (да не се налага, но ако се наложи), да бъде избран за Доростолски митрополит. А и той не е встъпил в брак, разведен е и отговаря на устава. И после както историята знае пак министър-председател, но като митрополит и по-нататък патриарх и президент балкански (европейски).   Операция значи ЗСМ 2020 – Заход Синодално Министерски.

А в случай, че операцията  не проработи, резервните варианти са ТРИ.

Първи: Ако не къндисат на архимандрити в листата се отива на включване и на други епископи, които устава изключва с цел – избор на най-верния Епископ Арсений (сега викарий пловдивски) и веднага новоизбрания Арсений Доростолски иска напълно правомерното възстановяване на Историческата Доростоло-червенската епархия, чрез естественото обединение на доростолска и русенска епархии.  За останалия без митрополия  русенски митрополит щяла да бъде приложена традиционната практика бивш митрополит да бъде връщан за главен секретар на синода. Сегашния главен секретар за нищо не ставал, макар че е кандидат за митрополит и той. Такива изключени по устав епископи са Тихон (заради напреднала възраст), Евлогий (поради отказ от участие в предишен избор), Сионий (също поради отказ от участие в предишен избор и вътрешно-ведомствени разследвания за педофилия, а и заради доброволно съгласие да е куче-касичка на митрополиите в Пловдив, Ловеч и София), Яков Месемврийски (поради старост и алкохолизъм), Борис (поради съмнения в разврат), Павел (поради наличие на сключен граждански брак), Инокентий (поради разкол и отказ от участие в предишен из0ор), Поликарп (поради липса на завършено висше богословско образование и публично демонстриране на хомосексуална полигамия) и Игнатий Проватски (поради влошено психиатрично състояние и своеволен отказ от служение като духовник). МатрЯл!!!

Втори вариант: Ако не къндисат нито на архимандрити, нито на викария Арсений и се изпадне (неизбежно) в особено тежка кадрова криза, по крайно снизхождение и за изправяне на предишна грешка на патриарх Неофит (лично подвел синода за здравословното състояние на митрополит Галактион) – възстановяват правата на напълно оздравелия вече бивш Старозагорски митрополит Галактион, но вече като управляващ Доростолска епархия (чрез избори или по решение) и пак възстановяване на историческата  Доростоло-червенската епархия, за да възстанови неправдата с тая епархия от Шестия Църковно-народен събор, за която той лично е отговорен.

Трети резервен вариант е всъщност настоящия: Митрополитът на БПЦ Западна Европа Антоний да продължи да управлява до по-нататък доростолска епархия, докато дойде благовремие: – избори за нов патриарх. Така и конкуренция всякаква е капут и изборите от по висш ред са гарантирани, всъщност в случая, конкуренцията си е капут (в европейски и в частност германски смисъл – капитулирала). Освен това, се утвърждава ефекта от прехвалебственото, превеликолепно, коленопреклонно проправителствено августовско славословие на пловдивския Николай, нетърпеливо и настойчиво септемврийски подкрепен от Дубайско-Катарския митрополит на българите в Западна Европа Антоний: „Българската Църква подкрепя властта.“ и „Църквата всякога е подкрепяла властта, защото всяка власт е дадена от Бога.“, без уточнение дали това иженарицаемият се митрополит отнася обаче и към властта на крадците, измамниците, развратниците и всички други отклонения от Божиите закони или се опитва ненавременно да се отграничи от доскорошните си Бобоково-Смолянски авери, пряко свързани с аферата с италианския боклук, изгарян в български ТЕЦ-ове, за което Каскетурата знае, но засега мълчи (това е друг казус от криминален характер, по който скоро в сайта afera.bg ще излезе разследване, разкриващо съучастничеството на БПЦ в престъплението).

Също така от дневния ред се изважда и тежкото състояние на Сливенска епархия, огромните далавери и злоупотреби с църковни пари и имоти на две даже Църкви – Българската и Цариградската, мистериозна кончина на млад сливенски свещеник – епархийски съветник и борбата за разкриване на далаверите на двама млади многодетни сливенски свещеници антиваксъри, единия създател и на собствена политическа партия за правда. Така сливенския владика е съвсем умишотворен.

Леко септемврийско отклонение от тази линия е успокоителното и почти упокоително за правитеството, животрептящо слово тези дни на нашия варненски владика, който в свое изявление казва: „… Християнска Европа не би следвало да се притеснява от християнството. Тя трябва да си го прегърне, да го осмисли и да го утвърждава. Защото в противен случай ще имаме много други сътресения.“ Струва ни се, че същото или подобно нещо казва и Руската църква.

Потвърждение на “правилната” линия намираме и в днешното закачане на министър-председателя с църковен орден от Ловчанския митрополит Гавриил. Изненадата – закъснял Гавриил! Но така, няма как срещу двама изгонени дипломати, обвинени в шпионаж в полза на Русия Баце-то в противовес поставя двама руски владици в България, та да покаже на Москва, че няма страшно: цирк играем и пред онез, и пред вас. А пък че дядо Гавриил като стар ударник преизпълнява плана, то … Важен, обаче, разведъчен признак е, че докато всички награждават Баце с църковни отличия само един църковник е награден произведен в Почетен гражданин на Свищов от ГЕРБ.

Вероятно защото и той като дядо Гавриил е готов за новата партия на властимеющото статукво “Апартамент(и) за всеки”.

Засега само в Плевен, както винаги, чакат бурята да отмине и те потихоничку се снишават. “Коронавирус” (вирусът на владишките корони) дебне отвсякъде. А цялото свещенство е в дълбока карантина и безропотно мълчи.

Предстоят тежки, тежки „заседания“, нарушения на църковния устав, беззаконие и непрогледна тъмнина.

А рано или късно след неизбежните промени – разследвания, смени и тюрма! Бавенето само увеличава все по-възбуждащото се желание на Бай Ставри!

Симеон Балкански

Коментари 21 за
“МЕРЗОСТ ПО БОКОЧЕРКОВНОМУ. СИНОДЪТ, КОЙТО ВЕЧЕ НЕ СЛУЖИ БОГУ, А БОКУ. ПАТРИАРХ ТИКВУН I НАЙ-НАГРАЖДЕННИЙ И НЕГОВИТЕ МУТРОПОЛИТИ”

 1. Какво всъщност става?
  Истината е че с тези „тестове“ уж за някакъв вирус НЕЗАКОННО се вземат ДНК проби ЗА ДНК ПАСПОРТИЗАЦИЯ.
  Вече има закони за ДНК паспортизация в Русия и постепенно се приемат такива закони (за ДНК профили) във Великобртания, Исландия, Дания и т.н.
  Целият ФАРС се инсценира за още по-голям контрол над населението.
  Когато си давате „теста“ за ковид, всъщност ви се взема био-електронното излъчване на вашето ДНК.
  Това специфчно излъчване може да бъе използвано като чип за проследяване и дистанционна диагностика.
  Има инсталирана високочестотна мрежа, свързана със Суперкомпютъра, който се изгражда в Технопарк.
  Такива Суперкомпютри за дистанционно наблюдение на всички граждани ще бъдат изградени в още 8 европейски държави, освен България.

 2. Колко Божи заповеди прегази Борисов за новия орден? А Сидеров – на съд

  Дядо Гавриил накичва Борисов с ордена…
  Източник: dobrotoliubie.com
  Парадоксите в България са всекидневие. Пореден сюрреалистичен сюжет с участието на премиера Борисов стартира седмицата. Ловчанският митрополит Гавриил връчи на премиера ордена на светите Новоселски мъченици. Благодарил му за финансовата помощ по изграждане на храма и изографисването му, както и за решението да не се затварят храмовете у нас по време на големите християнски празници.
  По същото време в София лидерът на „Атака“ Волен Сидеров бе привикан на разпит в 3 Районно управление на МВР. Призовката е свързана с три обвинения, свързани с апела му хората да отидат в църква по Великден, независимо от противоепидемичните мерки.

  Борисов получава награда, а Сидеров ще бъде съден. Справедливо, нали?
  Възникват и други въпроси. Дадените от премиера пари, са пари на гражданите. Той обаче охотно получава лични награди и хвалебствия и вярва, че ги заслужава. Досега не сме чули нито веднъж да е дарил лични средства. Но видяхме чекмеджето с милионите евро, златото и пистолета. Митрополит Гавриил обаче не ги е видял… Православни и туристи оставят всеки ден своите левчета и стотинки в храмовете и манастирите, но тях никой не ги споменава.

  Ако някой си мисли, че Борисов раздава нашите пари за църкви и манастири, защото е примерен християнин – жестоко се лъже. Купува благоразположението на висшия клир и се рекламира пред миряните. Купува си също индулгенция за греховете. Дори повърхностен анализ на премиерското поведение показва как постоянно нарушава Божите заповеди.

  1. Да нямаш други богове освен мен.
  Боговете на Борисов са парите и властта.

  2. Не си прави кумир и никакво изображение.
  Кумир са му отново парите и властта, а изображението му е по фланелки, плакати, запалки, трансперанти, билбордове, портрети в кабинети на партийни активисти…

  3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог…
  Борисов се кръсти под път и над път, дори когато говори неистини. Например: При своите обиколки казва на пенсионерите, че им е дал по 50 лв, защото толкова можело да отдели държавата, но да са благодарни. Лъжа! Ако намали корупцията пенсии ще се вдигнат двойно, а 50-те лева са унижение.

  4. Помни съботния ден, (За християните това е денят на Христовото Възкресение – неделя.) за да го светиш; шест дена работи и върши в тях всичките си работи; а седмия ден е на Господа, твоя Бог.
  Дали обиколките с джипката в този ден за агитация и самореклама са нарушение? Господ ще отсъди.

  5. Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята.
  Той си знае как е по тази заповед.

  6. Не убивай.
  Ние не знаем, ако той знае…(подсказвам-ЧАКЪРА)

  7. Не прелюбодействай.
  Ако спалнята с чекмеджето проговори… Ако проговорят ловни резиденции, държавни резиденции, хотели и тайни явки…

  8. Не кради.
  Чекмеджето и то стига! Плюс връщанията от обществените поръчки.

  9. Не лъжесвидетелствай против ближния си.
  Има доста съмнения за истини, полуистини и неистини, изречени от него по адрес на различни хора.

  10. Не пожелавай нищо, което е на ближния ти.
  Бизнесмени изгоряха, фирми се рекетират и присвояват, прокуратурата преследва опоненти на властта му…

  Със сигурност шест от Десетте Божи заповеди той не зачита и нарушава. Логично е да бъде порицан от църквата, а тя го награждава. Що за висш клир имаме, който прикривайки очевидното, съучаства в извършването на престъпления, които нарушават и 10-те Божи заповеди, и закона? Що за църква е това? Какъв пример дава и на какво ни учи?

  Фрог нюз

 3. А рано или късно след неизбежните промени – разследвания, смени и тюрма! Бавенето само увеличава все по-възбуждащото се желание на Бай Ставри!Информация за размисъл – 29 септ. 2020 | 08:20Македонска министърка от днес е в затвора заради Мерцедес за 600 000 евро
  За скандалната покупка са осъдени и бившият заместник-министър на вътрешните работи Гьоко Поповски, който вече е в затвора, както и Груевски, но той избяга в Унгария.

  За сравнение 16.12.2012 г. Премиерът Бойко Борисов си е поръчал нов брониран “Мерцедес” на стойност 1 млн. лева преди изборите, предаде Pik.bg.Моделът на новата му лимузина естествено е и най-скъпия – S-класа. Явно на първия ръководител на държавата вече му е писнало от меките кожени салони на агресивните джипове “Тойота”, в които го возят през зимата.
  Разкошната лимузина на Борисов ще е с най-високата степен на защита – B7 и ще може да удържи дори на атака с гранатомет.

 4. Облеклото и външното богопочитание
  Тъй като християнството не е само обредна традиция, а начин на живот, нашата вяра трябва да се проявява в нашите мисли, думи, дела, включително и в начина ни на обличане. Благоприличието в облеклото е валидно не само за жените, но и за мъжете. Представителите на силния пол смятат, че щом за техния начин на обличане се споменава рядко, значи за тях няма правила. Ако за един официален коктейл трябва да се облечем с костюм и вратовръзка, то можем ли да си позволим, да присъстваме на Литургия по бермуди, потник и джапанки? Отговорът е категорично “не”. И ако нямаме възможност да се облечем със сако, то може поне да се постараем облеклото ни да е прилично, чисто и изгладено. Ние самите трябва да сме умили тялото си, да сме гладко избръснати, сресани, с изпрани и изгладени дрехи. Джинсите /дънки/ в много държави се ползват като дреха за физически труд, но ако нямаме друго, то поне трябва да са чисти, без петна и кръпки или раздрани по модела на някои модни тенденции. Има и такива без излишни пайети, кръпки и лепенки по тях. Същото е валидно и за якетата. Като неподходящо облекло за участие в света Литургия може да се смята анцуг, /чието предназначение може да бъде за физзарядка, за прекопаване на градината или разхождане на кучето в парка, но не и за служба. Не са препоръчителни и спортните фланелки и прочее… (Край на цитата)

 5. Българската кривославна църква, нарушава втория Божи закон, който гласи да не си правим кумир, сиреч ИДОЛИ и да им се кланяме, понеже Бог е жив Бог, а не рисунка, икона, статуя от дърво, камък или метал и прочие. Те ходят с дългото им расо, окичени в злато до уши, коремите им ходят 2 метра пред тях и когато свалят расото се качват в чисто нови западни коли и сигурно карат до близкия бардак или гей бар. За всичките им години на съществуване те винаги са били рамо до рамо с корупционната власт и никога не са се интересували от душите на българина, който живее един мизерен живот и умира и гори в ада за назидание. Единственото нещо от което се интересуват е парата и пълния им търбух, а не вяра и моралност.

 6. Борисов до неотдавна се подиграваше с Господа, наричайки го „Началника“ и то, винаги с ирония! Странно защо Светия Синод в този му период, не го отстрани от Православната църква! Сега Пи Ар – ите му са го светнали, че и в Западният свят политиците се сдушават здраво с църквата! И Тиквата спря да се гаври с „Началника“, дори преиграва с ролята на набожен християнин! Може и да е вярващ, но най страшно е да се правиш на такъв, а в същото време да крадеш, лъжеш, да живееш без чест и достойнство, да се смяташ над всички и да не зачиташ друго мнение…

  1. Защото си въобразяват (клетите слепци!), че Господ ги наблюдава само в църквата или манастира. Или пък че пред Господ могат да се откупят с пари. Откупват се само пред Сатаната. Пък Господ знае дори помислите им: по-добре от тях самите.

   1. Дали ги гледа Господ аз не знам, но на тях им е все тая. За тях е по-важна далаверата тук и сега. Лицемери облечени във власт ламтящи за екстрите които тя дава. Те се надяват, че специално за тях, ще измислят ковчези с джобове. Изживяват се като месии – първа и единствена инстанция. Точно на тях Господ едва ли ще им е на помощ, те не вярват в него!

 7. …ТОЯ ГЬОНСУРАТ И АНТИХРИСТ, МАФИОТ И БЪЛГАРОУБИЕЦ,
  ТЕРОРИСТ – РЕКЕТЬОР –
  – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
  Е ГЛАВНИЯ ДОСТАВЧИК – СНАБДИТЕЛ
  КАКТО НА ОРЪЖИЯ
  ТАКА И НА МЕТААМФЕТАМИНИ
  ЗА ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ
  ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА – ИДИЛ ДАЕШ,
  АЛ КАЙДА И АН НУСРА
  В СИРИЯ И ИРАК,
  КАТО ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ
  ОТ ТОВА ОРЪЖИЕ
  СЕ ДОСТАВЯ ПРЕЗ ТУРЦИЯ
  С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ
  И СЪУЧАСТИЕ НА ЕРДОГАН…
  …С ТЕЗИ ОРЪЖИЯ
  НА СТОЙНОСТ НАД МИЛИАРД ЕВРА,
  ДОСТАВЕНИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ
  ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ
  УБИВАТ ХИЛЯДИ ХРИСТИЯНИ В СИРИЯ
  И ИРАК – ЖЕНИ, МЪЖЕ, ДЕЦА…
  …ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
  СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО
  ЗА КОЕТО НЯМА ДАВНОСТ
  ПРИ ТОВА Е ВТОРО ПОРЕДНО
  ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
  ИЗВЪРШЕНО ОТ ЛИЦЕТО
  БОЙКО БОРИСОВ…
  …В ПЕРИОДА 1984 – 1986Г.
  ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
  УЧАСТВА АКТИВНО
  В ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ
  В РАЙОНА НА КАОЛИНОВО
  КАТО КОМАНДИР
  НА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПА
  ЗА РЕПРЕСИИ И ТЕРОР
  НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА
  ТАЙНА СЛУЖБА – ДС…
  …ИЗВЪРШВА ЖЕСТОКИ ПОБОИЩА,
  ИНКВИЗИЦИИ, ОТВЛИЧАНИЯ,
  КРАЖБИ, ГРАБЕЖИ,
  ПОГРОМИ И ПАЛЕЖИ
  И ДЕПОРТИРА СТОТИЦИ
  БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ
  ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ
  И В КОНЦЛАГЕРА – БЕЛЕНЕ…
  …И ТОЯ ГНУС И СМРАД
  ВСЕ ОЩЕ Е ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ…

 8. Такава гавра с Бог няма да му се размине нито на Боко , нито на жалките църковни величия и митрополити.
  За Боко знаем , че неговият Бог са кинтите, но за митрополите – как живеят с такъв грях , като славенето на един очевиден дегенерат?
  Всички ще платят рано или късно за подлостта, гавата с Народа и с Бог!

 9. Гневният коментар е на ловчанлията Пепи Кулински и набира скорост във фейсбук
  Постановка на Бойко в Ловеч: Отиде в църква, за да получи грамота, не влезе да види празните блокове на умиращия град и озверелия от мизерия народ?
  Поредно театро пред очите на протестиращия народ изигра Бойко Борисов днес в Ловеч. Вместо да се разходи из града, за да изпита на гърба си „народната любов”, премиерът от СИК се заби в църквата, където подмазвачи в раса му дадоха грамота.
  Ловеч. П. Кутински
  https://www.facebook.com/groups/563293830692213/permalink/1270964313258491/

 10. Следващият ЗАВЕТ на ПКП- Толкова църкви…манастири и джамии построихме-който не е ГЕРБ да не влиза в ТЯХ…

 11. На ВЕЛИКДЕН като МЕКСИКАНЕЦ …ТЕНЪТ го има за ТАКЪВ…с ЕДИН дървен КРЪСТ на ГЪРБА …към ГОЛГОТА…макар че сега го ПРАВИ…с ДЖИПКАТА…Всеки си има СВОЯТ …ГОЛГОТА…

 12. Много Прости и гладни дъртаци без да си дават сметка че българоубиеца Борисов се гаври с тях и ги купува Защо когато гаврищият се със старите хора го дават сред хората записа е с лошо качество и показан набързо може би отстрани го освиркват и му викат оставка или са преработени

 13. Винаги съм знаел ,че не може да се разчита на попалъка в България.

  Поп Кръстьо от Четвъртия етаж е основен опонент на нашата партия ,,Четири пъти са малко“.
  Той е предател и не е правилно ориентиран североатлантически …
  Айнщайн каза,че попско расо, силен вятър и прост човек никой не може ги спря…

  Венсеремос.

 14. ДАРУВАТ С ОРДЕНИ МУТРОЧИФУТИ , ДАРУВАТ СЪС СГРАДИ МЕТРЕСИТЕ ИМ , ДОНОСНИЦИ ИЗРОДСКИ

  1. ..dobre ,,gi potbraha,,predi 30 godini..,,provincialistcheta,,s,,o/vo ,,karierno razvitie,,no,,razvili komplexi,,Reketjorcheta i Maistralni banditcheta/donosnici na BOP/a..Na stargata/da ,,otchitat i,,gorjat kato bushoni,,..ako ,,ne/zadkulisieto,,gi izdiga,,a te…prodalgavat,,da slushkat,,i,otchitat,,s…,,nashite pari,,..pito plateno,,po balgarski,,!

 15. Бойко главния СНАБДИТЕЛ с казанлъшки оръжия за АНТИхристите радикални ислямисти от ИДИЛ с дървен мутро-милицинесрки ПИАР с православни икони ,дарителсво за храм и разходки с ДСвладики НЯМА как да излъжи бг граждани

  1. що ХРИСТИЯНИ убиха в Сирия с ТЕЗИ ОРЪЖИЯ…ИСЛЯМСКИ ЕКСТРЕМИСТИ борещи се за ЗАПАДналите ЦЕНОСТИ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *