« Върни се назад Публикувано на 03.09.2014 / 20:12

МЕРЗОСТ! ГОТВЯТ СТАНИМИР ФЛОРОВ ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР, А ВСИЧКИ МЪЛЧАТ! ПРОКУРАТУРАТА – СЪЩО.

Станимир Флоров, Борисов, ЦветановНякак умишлено смачкаха вчера медиите, които са подложили задника на ГЕРБ и служебното му правителство, че се готви смяната на главния секретар на МВР, като към поста се е запътила престъпната фигура на ексшефа на ГДБОП Станимир Флоров.

Изумителният „капацитет” от МВР – Цветанов – бившият зам-министър на МВР Веселин Вучков рекъл, че: „Това ще стане, когато ГЕРБ дойде на власт, се разбра вчера от думите на бившият зам. вътрешен министър в кабинета “Борисов” Веселин Вучков. Той обяви, че в първите дни на новия парламент ще се отменени реформата в МВР, направена от Цветлин Йовчев и ще се промени законът. Ще се премахне 5-годишният мандат за главния секретар, за да може да бъде сменен. ГДБОП ще се извади от ДАНС, където ще се намалят заплатите. Агенцията ще поеме само с контраразузнаването.Очаква се бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров да стане главсек вместо Светлозар Лазаров.”/в. Труд/.
Всички мълчат.
Медии. Партии. „Врази” на Борисов и Цветанов. „Генерали” – мишки и „генерали” – гномове.
Най-страшното обаче е, че прокуратурата мълчи за обвинения в подкуп в големи размери Станимир Флоров.
Нищо чудно тези дни да чуем, че и неговото дело е прекратено, поради „липсва на извършител”. Нищо, че няма висше ченге – бивше и настояще, което да не знае престъпните подвизи на Флоров.
Afera.bg

«