« Върни се назад Публикувано на 24.12.2014 / 12:21

Мерзавски МВР пусна „шаманите“ на „Цветанов /Флоров/ Цоновски” за Коледа. Пратиха Сертов в Атон „оцапан до ушите”. Атаката срещу съпругата не спира.

Тодор ТодоровМВР пусна „шаманите“ за Коледа, за да обясни мотивите на Петко Сертов да „зачезне“. Атаката срещу съпругата не спира.
Причините за това Сертов да се крие, може да са най-различни, но знаем ли, че той наистина не е уведомил семейството си, изригна безцеремонно в ефира на Нова тв криминалният психолог Тодор Тодоров. Дали постъпва така, защото се е „оцапал до ушите“, което не е добре, или има лични проблеми, реди саркастично Тодоров. Нещо повече, пита се ефирно Т.Т., „този човек какъв шеф на ДАНС е бил, щом се опитва така неадекватно да разреши проблемите си.“.

„Би трябвало да има хигиена на контактите си.“, назидава Тодоров като селска даскалица на открит урок пред директор-мераклия. „Ако има заплаха за сигурността му, защо не е потърсил защита от българските служби, това не е комплимент за тях.“, дипли меверейският психолог. Според него всеки компютър помни историята на влизанията, ех, и можело да се проследи, нима, какво е чел и правил. „Да не се окаже, че за празниците е отишъл да се поклони в Атон и да се върне.“, гаргари се гавраджийски Т.Т. със Сертов и съпругата му.
„Ако всичко това е свързано с последвалите ДАНС ангажименти и ако има нещо общо със спирането на „Южен поток“, значи той се е забъркал в нещо и трябва да си носи последиците.“, гледа на смилянски боб Тодоров. „Това че е изглеждал спокоен, не е сигурно, защото това може видимо да е така, а отвътре да му ври и кипи.“, додава вещерски Т.Т. „След като е засечен там, гръцката полиция едва ли ще се гъбарка с българската с невярна информация.“, избива родната цаца Тодоров.
МВР пусна „шаманите“ за Коледа, за да обясни мотивите на Петко Сертов да „зачезне“. Атаката срещу съпругата не спира. Двадесет дни, след като ние първи и единствени написахме невинни словца за възможна връзка между „зачезването“ на П.С. и „Южен поток“ тв журналята и меверейските психолози „откриха Америка“. Заговориха за Виена, след като ние писахме та писахме за „Виенската връзка“ и „американската съставляваща“ в тази банкерско-корпоративна сага.
Тодор Тодоров също се упражни за „Южен поток“. С кого ли от банката във Виена, обслужваща транзакции на проваления мегапроект „Южен поток“, е трябвало да се види Петко Сертов? Остава само едно – да е запазил места в ложата за себе си и за съпругата си за концерта за „ЧНГ“, за да се насладят на класиката на Щраус баща и син.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: Тоя, същият „психолог”, изобщо не може да ни изненада. Той бе един от дежурните „психолози” по тв, които „оцапваха до уши”, мажейки безумията на Цветанов, Борисов, Флоров и Цоновски. Помните ли „само”убития Чочо от Перник? Защото ние не сме го забравили.
Ако всичко това е свързано с последвалите ДАНС ангажименти и ако има нещо общо със спирането на Южен поток, значи той се е забъркал в нещо и трябва да носи последици”, рече „шаманът” Тодоров.
Ами, ако Бойко Борисов и Пеевски „са се забъркали в нещо” по „Южен поток“, ще си носят ли последствията, бе, „психоложе”? Защото, видно е от „кадърното” МВР и ДАНС, че като нищо утре Делянчо мамин, или Оня, с филията мас от Банкя, също могат да дадат фира, изчезвайки, преди да са се наиграли по аферата „Сертов”.
Тогава?
Лазаров в ЮАР, или Дубай ще засече „Шишко” в мулатски бардак?
В навечерието на Бъдни вечер МВР и българските спецслужби не само се гаврят, те нагазиха в долнопробието на греха, въобразявайки си, че ще предотвратят онова, което има да се случва.
АФЕРА обаче написа, че Сертов ИЗПРЕВАРИ СЪБИТИЯТА, КОИТО ПРЕДСТОЯТ.
И всичко, което МВР и службите правят в момента е да внушат мръснишки, че Петко Сертов е нагъл тип, който се мота по бардаците и МВР, и службите са „го открили”, ама го чакат да си покаже личната карта, за да „не се ровят в личния му живот”.
АФЕРА от години пише що за „спецове” дерибействат в МВР и спецслужбите.
Преди да се роди Христос, този път те разпнаха мерзки Сертов. Бог обаче види.
Да не им приседне Воскресение Сертово.

 

«