« Върни се назад Публикувано на 08.06.2023 / 11:16

МЕРЗАВСКИ КУРТ КАПАН ОТ НАКУПЕНИТЕ ВЪВ ВСС! ИСКАТ ОТЕГЛЯНЕ НА ЕДНОТО СИ ИСКАНЕ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГЕШЕВ, ЗА ДАГ ГО СВАЛЯТ ДНЕС В УГОДА НА МАФИЯТА!

Вносителите от прокурорската колегия изненадващо направиха предложение, с което искат отегляне на едното си предложение за отстраняване на главния прокурор, свързано с това, че бил нарушил разследването на атентата срещу него с „израелския екперт“.

Курт капан опитват, за да свалят Гешев днес, веднага и незабавно!

Прокурорската колегия от ВСС, КУПЕНАТА, отегли едното си искане за отстраняване на Гешев, само за да остане единствено другото – това, че бил казал „политически боклук“ и така днес и веднага БЪРЗО да го отстранят!

Гешев категорично се въпротиви и пожела искането на прокурорската колегиь да не се приема, защото обществото, съдебната система и всички трябва да разберат истината!

МАФИЯТА е в истерия!!!

Защото умира от страх от това, което я чака!

Afera.bg

Стоян Тончев:

Прокурорската колегия на ВСС, зависима от политици и „дарове“, бърза да острани главния прокурор още днес. За целта поиска да бъде оттеглено първото й искане за остраняването на Гешев, свързано с атентата, защото не желаят да има изслушване на свидетели и да се проведе обективен и юридически издържан процес.

Желанието им е да остане само частта, в която Иван Гешев цитира на 15 май българските граждани и медии, а именно, че в народното събрание има „политически боклук, който трябва да бъде изринат“. И с това уронвал престижа на Съдебната власт, какъвто тя няма, поради дълбоките съмнения и убеждения в българското общество, че е корумпирана.

«