« Върни се назад Публикувано на 17.03.2022 / 20:35

МЕРЗАВЕЦЪТ „В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“. КОЙТО ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ИЗМАМНИЦИТЕ СИ, КОИТО ЛЕГИТИМИРА НА ВЛАСТ

Мишокът се скри в дупчицата си. Иначе през ден рецитираше банални глупости, впрочем, включително и днес, но тоя път не застана пред дръжките на микрофоните, а му цитират рецитациите в новините – тъпи трафарети за „националната сигурност“.

Същият тоя МЕРЗАВЕЦ !!! не се посвени да изрече, че „България трябва да се управлява в синергия с дневния ред на САЩ“, като че сме колония. И с това буквално се изплю върху суверенитета на държавата ни. Тези думи нищо друго не са, освен предателство и продажност!

Същият тоя мерзавец позорно и жалко коленичи под полата на американския посланик Херо Мустафа единствено за да се сдобие с втори мандат. Мерзавски легитимира измамниците кирчовци и кокорчовци във властта, дундуркани от Херо Мустафа, и ги набута да управляват държавата „в синергия с дневния ред на САЩ“.

Днес НЕГОВИТЕ ПРОТЕЖЕТА, НЕГОВИТЕ ПРОКСИТА, се гаврят с България, с българите и са готови да ни вкарат във война с Русия, за да угодят на американските си чорбаджии.

Същият този МЕРЗАВЕЦ!!! МЪЛЧИ.

Няма вдигнат юмрук, няма преиграни „революции“, спретнати за да спасяват задника му, гъне се като плазмодий и е жалък като плашипутарник, какъвто всъщност винаги е бил и какъвто го разконспирира АФЕРА още първия ден, когато се появи под полата на Корнела.

Каквото и да каже оттук нататък, каквото и да изрецитира, каквито и лупинги да направи – той е мерзавец. И няма как да бъде забравено и заличено какво направи и че носи лична отговорност за това, което натресе на България!

Да си взима измамниците кирчовци и кокорчовци и да отиват на фронта в Украйна срещу Русия, като са такива ербапи. Но българския народ повече да не пипа.

Защото тези „синергични типове“ дори още не са усетили, че са вече вмирисани политически трупове.

Приключиха!

Веселина Томова

«