« Върни се назад Публикувано на 31.10.2014 / 15:46

Менда Стоянова. Кажи й „гербаджийка“ на такава и не я обиждай.

Менда СтояноваБорисов, нали не вдигаше на Радан. Защо се тръшкаш, че не ти звъни?!
„Не съм оптимист, че ще съставим правителство с Реформаторския блок.“, редна в кулоарите на парламента Бойко Борисов.“Вчера се обадих на Радан Кънев да говорим по същество, а той ми каза: „Няма я в момента г-жа Кунева, като я намеря ще се обадя.“ Още не ми се е обадил, не виждам как можем да работим така.“. Малиииии, ужасссс. Радан Кънев не му се обаждал още. Нали Борисов се хвалеше, че Радан му звънял, но той не му вдигал. Е, и?!

В изказване от парламентарната трибуна Радан Кънев благодари и поздрави Б.Б. за изказването му за „точка трета“. Борисов успял разбираемо да опише проблема с точката. Р.К. ехидно жегна лидера на ГЕРБ – защо изобщо трябвало да бъде приемана „точка трета“. „Не трябва да клинчим, трябва да следваме закона.“, отсече Кънев. „БНБ трябва да констатира отрицателната величина на капитала и да отнеме лиценза, да се оттегли от процеса.“, заяви Кънев.

Фондът за гарантиране на влоговете трябва да „тръгне по петите на кредиторите“, каза Кънев. „Ако този грабеж остане без осъдени, ние се завъртаме в порочен кръг“, завърши Радан Кънев. Менда Стоянова репликира Р.К. за „точка трета“. „Опитахме се да дадем шанс част от текстовете да се транспонират, за да може банката да се оздрави, ако е възможно. Не спекулирайте, че е ставало дума за държавни средства.“. Тъй де, ама всъщност Борисов „спекулираше“…

Радан Кънев я разби. „Боя се, че репликата на г-жа Стоянова беше към г-н Борисов, но него го няма в залата.“. Жалка, жалка, жалка гербаджийка. Борисов я нахока тарикатски в изказването си. Кънев я направи за смях. Защо да му се обажда Радан на Борисов, ако ще трябва да работи с такава като Менда Стоянова? Б.Б. е събрал цвета на посредственяците. Че и нагли на всичко – като Менда Стоянова. Борисов „спекулира“ за държавен ресурс за КТБ, а М.С. обвинява Радан Кънев, че „спекулира.“ Кажи й „гербаджийка“ на такава и не я обиждай.

www.bgsniper.com

«