« Върни се назад Публикувано на 02.06.2011 / 16:43

Меги Снахата потича и от чешмата

 

 

Тумба кариеристи и откровени крадльовци са накачулили Меги Европейката. Дали пък някой няма да си направи добрината и да светне Меги колко корумпирани са някои от „застъпниците” й? Освен че са гейове. „Аз на този лично съм му носил милион и половина. Какво ми се отваря сега? Яко ме разтовари, а сега се разсейва.”. Тези думи принадлежат на бигбос, който вероятно си е давал сметка, че ги казва, докато телефонът му се контролира. „Царският” министър сега щял да бъде първа шпага в „екипа” на Меги Европейката.

Как е възможно? Меги Снахата иска да става държавен глава с корумпирани типове в екипа си. Не може да бъде. Тя очевидно е неинформирана. Цветан Цветанов одма трябва да вземе мерки и да я осведоми. Да не говорим, че Бойко Борисов немедлено трябва да послуша доброто си сърце и да информира Меги Червената какви крадльовци се навъртат край нея. Борисов трябва да покаже загриженост към европартньорите си. Нима ще допусне Барозу да цъфне край Меги Жълтата, а до него да грейне в целия си корумпиран блясък бивш „царски” министър? Ще бъде потрес.

Онези от „Уикилийкс” също трябва да се включат и да предпазят българите. Ако за Б.Б. четем разни грами, представяте ли си какво пише за подкупен гей-министър в „царския” кабинет? Останалото е кошмар. Става Меги президент и вкарва на „Дондуков” 2 цяла шайка „царски” разбойници. За цвят може да покани и някои от обслужващия персонал на „Гоце”. И ще се уредим отвсякъде. О, да – Меги няма да остави на улицата и напористите „трактористки”. Ще си ги прибере в президентската МТС.

Има и добра новина все пак. Като разбрали накъде вървят работите, видни герберки тутакси седнали да пишат писмо-възвание. През уикенда щели да отидат на крака при лидера си, за да го помолят коленопреклонно да се кандидатира за президент и да размаже Меги Удобната. Така щял да изпълни дълга си към републиката и да я спаси от „царските” шайкаджии и плячкаджии. Ако Борисов не се съгласял, щели да потърсят алтернатива в Цветелина…

 

www.bgsniper.com

 

 

«