Публикувано на 16.06.2016 / 6:51

МЕГА СКАНДАЛ! ПЛАТЕЖНИТЕ, ПОКАЗАНИ ОТ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА – ФАЛШИВИ! ФАЛШИФИКАТИ, СЪЗДАДЕНИ ВЪВ ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“, ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ!

Къде е финансовото разузнаване, къде е Цацаров, мега скандал, сезирайте прокуратурата моментално!
Към АФЕРА се обърнаха възмутени от дъното на душата си експерти от ЕК в Брюксел.
Според извлеченията от системата на Европейската Комисия от юни месец насам няма такива преводи към България.
Представените от Десислава Танева и Васил Грудев днес в парламента платежни документи са абсолютно фалшиви и са изготвени видно от лицето Румен Андонов Порожанов и някаква препикана експертка единствено и само от и в Държавен фонд „Земеделие“.

десислава танева платежни

десислава танева
От двата хвърчащи листа е видно само, че „наредителят“ и „получателят“ на средствата е само ДФЗ – вижте подчертаното в червено.
На двете страници – от едната си сметка ДФЗ разпределя лимити в други две свои сметки за текущи плащания, това е като да преливаш вода в скачени съдове (това е обяснено като за по-простите колеги журналисти).
А какво ще пише в основание за плащане и още обяснения зависи само от лицето Румен Порожанов – оцветените в синьо полета или този на когото си е дал електронния подпис – че тоя освен, че е нагъл, сигурно е и гъзорък!
От първата страница е видно, че фалшификатът е започнат още на 14 юни и е финализиран в много удобно време, с пускането на компютъра, на другата сутрин – на 15 юни в 9.06 часа. Да не говоря, че липсва и задължителната дата на изпълнение, което е задължителен атрибут и се генерира с оформянето на документа – говоря за истински документ, а не за този бълвоч, който и 12 годишно дете може да изготви, както си фалшифицира и оценките в електронния дневник на училището.
Плащанията извършвани от Европейската комисия се извършват през съвсем различна система – ето това е  http://ec.europa.eu/sfc/en
SFC – System for Fund Management in the European Union, да не говоря, че и формите изглеждат по съвсем различен начин и нямат нищо общо с тоя булшит.
А пък в 9 часа българско време – това си е 8 часа сутрин брюкселско време, кога намерите някой в Еврокомисията, буден, да ви нареди 100 милиона лева, обадете се и у нас!!!
ПАК СЪВСЕМ „СЛУЧАЙНО“, САМО ЧАС ПО-КЪСНО двата хвърчащи листа са взети от Десислава Танева, за да ги тикне под носа на „тъпанарите“ в Парламента.
По същото това време Грудев обяснява по телефона в БТВ, как тези 1 милиард и 100 милиона са били изплатени още на 10 март 2016 година – е как тогава бе, Миньон, изплатените пари от преди 100 дена се появяват точно сега случайно, сутринта на телевизионното предаване и то десетократно по-малко?!? ‘Щото ги няма и сте събирали предния ден стотинките по сметките от бюджета на Фонда.
Цялата тази схема е организирана предния ден от лицето Цвъки SIX HOUSES, наричано тук така за краткост Сесо SEXA, неговата заместничка Floriana BlackAngus, наричана за краткост в повествованието ФлориГЪс, близка приятелка на Поетесата, кореноподобната Грудка и разбира се главен изпълнител – Пора.
Целта на Сесо SEXA е типично ясно и трияка!?!
1. Да натрие носа или казано честно – до и го нач!ка на Корнуда публично в Парламента – ся кви са прости БСП–(според него де).
2. Да защити крехката еротична Поетеса, която си му е негово лично назначение.
3. Да присламчи Пора, лично назначение на Бай Брадър, като му покаже и на него кой е силния Айрян-мен в България.
Остава му само да подсигури и с приятелчетата си – партийни строители в ЕНП и подходящото изказване от Брюксел и воала – комплотът е забъркан.
Така – а сега къде е финансовото разузнаване, къде е Цацаров, да не плющи нейде цаци с бира по морето.
Моля, сезирайте прокуратурата днес !!!
Нали във фонд „Земеделие“ все още е проверката на ДАНС, нека моментално 2-ма бързаци да проверят за 15 мин. Log- файловете в системата им и на работилите компютри в нощта на 14 срещу 15 юни и веднага ще лъсне фалшификатора там.
Както знаете, единствено АФЕРА Ви обеща да публикува покритите документи за спирането на ПРСР, вече са тук от деловодството на МЗХ, и от на най-готините лели там 😉 и ще ги получите публикувани по – късно. Анонсираме и теми за следващите 3-4 месеца – очаквайте всичко за кражбите и схемите на Порожанов и сие в ДФЗ и МЗХ, видео разследвания, кой разплаща европейските пари и какво… Най – пресните скандали и много други документи – вече над 16 000 страници фонд.
Очаквайте през следващата седмица новата скандална схема в ДФЗ – Страшно е!
АФЕРА благодари за огромния читателски интерес и подкрепа, за доверието от посолствата и евро институциите и им обещава,  че няма да изневери на стила си – да разкрива винаги истината!

Afera.bg

Коментари 36 за
“МЕГА СКАНДАЛ! ПЛАТЕЖНИТЕ, ПОКАЗАНИ ОТ ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА – ФАЛШИВИ! ФАЛШИФИКАТИ, СЪЗДАДЕНИ ВЪВ ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“, ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ!”

 1. Така е, ама Курнелия се върза и се извини. Една си беше преправила дипломата и управляваше стотици милиони във ФЗ, половината дупетати са също с менте документи, ама к’во от това… Всичко е стъкмистика, слушкане, за да има папкане и отчитане по вертикалата. Който не го прави – бум! Бърдоквата е узурпирал властта и не бута гювеч никому, сал един Цвъки може да го прецака (ако янките му позволят), но время покажет! Другата седмица бабичките ще получат по 3,90 лв. увеличение на пенцийката – за свещи стигат… Ликуй, народе прозд! Ти сам си избра участта… 😉

 2. От много време чета за нарушения в дфз.Но нищо не се прави по въпроса.Вероятно на всички вече е ясно за двойния аршин при тълкуването на НК и то под контрола лично и само на г-н Борисов.Счетоводител съм и съм на ясно че документите са фалшиви.И какво от това Г-н Порожанов и свитата му са спецове по това , е щом има разграден двор ,а те го могат ще е така.

 3. От ПРСР най-много се краде. Борисов лично бе ангажиран с кражбите. Сталийски и бившият министър Мирослав Найденов също. Парите за публичност крадеше Красен Кралев. Бившата шефка на Обществените поръчки в министерство на земеделието Христина Грозева, която да даваше на Кралев, сега е на същия пост в неговото министерство.

 4. На Цацо МУ ТРЕБИ люто чушле у гъзе.Този урист от Харманли /не съм сигурен/е също от
  котилото на тиквата-така че не го канете д се рови завалията в тая гмеш.За тази цел тази
  курва ТАНЕВА -ЗАРАЛИЙКАТА майсторка на фелациото и секишлийка на филийка да бъде немедленно отзована и народа да си каже тежката дума,аз днеска я слушах тая помиярка
  позволявам си да я наричам така защото 4 годин съм я ровичкал -за нея няма срам ,народа спи защото е уморен ако знаете на държавната вила тиквата какви ги върши ще
  онемеете.Тиквата стриктно се придържа към постулата-сервилност,страх,блюдолиз,алчност,аморалност и подчинение-това е магията!

 5. Бърдоквата, га взе за пръви път дръжавата,орева орталъка,че му дали обран бостан / има го в в архивите на телевизора/.А сега шъ сдаде бастисан бостан.

 6. А има ли сметна палата, прокуратура и тем подобни „регулаторни органи“.

  1. НЕ, НЕ, НЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, няма такива органи в истинския списъл на думата. Батаците се вършат безконтролно. Сметната палата е немощна и парализирана от страх, и прокуратурата – назначена, а народа и „държавата“ кучетата я яли………..

 7. Борисов, нали казахте, че който го хванете- гори? До довечера има време да я свършите тази работа. После излезте и спрете на първото кръстовище и която/който стават за „футбол“(ебане имам предвид) ги назначете на момента. Ще се обучат да крадат в движение.

  1. КАИШ, какъв човек си ти?
   Деси ти вярва, а ти-КРАДЛА, колко пар е взела-МАЛКО, нали трябва да ти цака за да лунзиш в каракачанската къделя?

 8. Ох гиди герберасти, тикви прости, така и не се научихте, палячовци ли беше, циркаджии ли?

 9. Комунизмът загнива,мирише ,но няма да си отиде сам!

  Няма верен на негодниците от БКП и производните от нея рожби ,който да се мъчи и да страда и след 10.11.1989г.

  Играят си с нас и се гаврят с народа включително с най-малоумната си котерия ГЕРБ ,която е реставрираната БКП под ново име…

  1. Пий си редовно лекарствата, защото изтрещяваш с малоумните заключения. Това което става е сега и не връщаи лентата! Какво БКП те друса. Още малко и ще изкараш ХанАспарух за виновен!

   1. Пламен е много прав, за съжаление. Видиш ли комундел или герберасткия му потомък, бий му два шамара. Заслужил е бая повече. Това не са хора, а нагаждачи и ветропоказатели. Важното е да са близо до кацата и да кусат. Днес са с американците, а още утре ще са кръвни братя на руснаците!

 10. Съвършенно правилно са си фалшифицирали документите, защото българските депутати „разбират“ само от кеш…..Кой ти разбира от банкови преводи, айбани и т.нт. Цв. Цв., бат Сали или Цв. Караянчева с Пекин във Виетнам…… Б. Б. „пишел“ във фейсбук – това на живо да го видя няма да го повярвам……Ето това ни е управлявящият „елит“ и за това сме на такъв хал……..Крайно време е да дойде „Горският“……от вица де.

 11. Само не разбрах призива да сезираме прокуратурата. АФЕРА няма ли такава възможност?

 12. Тия платежни са вътрешни в една и съща банка – БНБ, от единия джоб в другия. Всеки счетоводител ще ви каже, че при електронното банкиране излиза уникален регистрационен номер на документа, тук го няма. Те даже не са минали. Къде са извлеченията по сметките, от които се виждат получените преводи от чужбина? Те минават със SWIFT, РИНГС е вътрешна българска система.
  С какво ли хванаха Нинова, че чак се извини, горката!

 13. Вчера точно това си помислих и аз 100% бях сигурен тази атанасова като я видях първо нея бяха пуснали да грачи пфуи ,по големи мърши герб на боко и цецо не е имало в Българската история.

  1. За нас е ясно, че това са си чисти фалшификати, но как това да го обясним на бабите и дядовците по селата, които гледат единствено и само официалните медии и нямат никакъв достъп до друга информация? Защото аз например снощи още казах на баща ми, че това са фалшификати преди да съм прочел публикацията на Афера, ама познай дали ми повярва. И това като имаш предвид, че все пак не живеем в някое затънтено село, а в голям град, където информацията се лее от всички посоки.

   1. Нали това беше целта на цифровизацията, свиване на информацията.

 14. Yafa /долен, мръсен гад, който пречи на цацаратурата да си върши работата/ каза:

  Звездният миг на една цаца – може да стане акула, или пък калкан….
  Май трябва да построим един голям, нов, отделен затвор – сегашните са препълнени.

 15. Има една народна мъдрост – един път да излъжеш ще ти повярват, два пъти да излъжеш ще се усъмнят, три пъти да излъжеш ще те хванат, но да лъжеш вечно не може защото рано или късно истината излиза наяве. Българи продължавайте да спите и вярвате на тази измет измет от герб, която продължава да ви лъже, кръде и ……….

 16. Моля, спрете тези разправии. Засрамете се. България е на едно от челните места по присвояване на европейски средства.

 17. Далаверен Фонд „Земеделие“, Организирани Престъпници „Селски райони“.

 18. Наистина блестящо! Поздравления за Афера и лично за г-жа Томова. ОБАЧЕ! Готов съм да се обзаложа с всеки, че последствия от това разкритие едва ли ще има. Цацаров няма да реагира със сигурност. Или ако има някаква реакция от негова страна то тя ще бъде колкото да имитира дейност по случая защото бездействието му яко се набива на очи вече. И между другото да попитам неговите далавери кой ще ги извади на показ?

 19. Какво саза Цвъки Цървула две платежни – той подменя стотици протоколи от изборните секции.

 20. Долна крадлива сволоч! Няма по големи лъжци и крадци от гейберите. Съд за виновниците за Четвъртата национална катастрофа!

 21. Привет, Веселина!
  Защо миличка, защо лишаваш внучето от дедо му? В затвора няма футбол и тенис, има работа, и…още нещо.
  Деси в сливенския е у дома си-4 или 5 години, ще минат за миг.
  Поздрави!!!

 22. до къде се докарахме- документите от ЕС за безобразията тук да идват до Афера. Срам и позор. Афера май вече е институция. Не ми се мисли какъв срив ще настане у нас като започнат да излизат тези злоупотреби наяве.

  1. КОГАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ??????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 23. Народе????

  Плутокрация е форма на държавно управление, при която решенията на правителството се базират не на мнението на народа, а се вземат от влиятелен кръг на висшето общество, съставен от богати хора. Това създава дълбоко социално неравенство и ниска социална мобилност.

  Плутокрацията е частен случай на олигархията. В античността по отношение на Картаген в частност, терминът е много често употребяван, но в съвремието се споменава рядко.

  Клептокрация е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка са наречани клептократи.

  За клептокрацията са характерни корупция, лобизъм, пране на пари, и пренебрегване на дългосрочни цел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *