Публикувано на 15.10.2019 / 13:35

МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРБ КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ПИЯН НАТИСКА СЛУЖИТЕЛКА В ХОТЕЛ В ИЗРАЕЛ, ЗАДЪРЖАН! БОРИСОВ ЗВЪНИ ОТ БЪЛГАРИЯ „ДА ГО ОПРАВЯ“! ПОРТНИХ ИЗВЕДЕН ОТ ИЗРАЕЛ СЪС ЗАБРАНА ДА Я ПОСЕЩАВА!

МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРБ КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ПИЯН НАТИСКА СЛУЖИТЕЛКА В ХОТЕЛ В ИЗРАЕЛ, ЗАДЪРЖАН! БОРИСОВ ЗВЪНИ ОТ БЪЛГАРИЯ „ДА ГО ОПРАВЯ“! ПОРТНИХ ИЗВЕДЕН ОТ ИЗРАЕЛ СЪС ЗАБРАНА ДА Я ПОСЕЩАВА! Кметът на Варна Иван Портних позорно е бил изгонен от Израел след като заформил пиянски скандал в хотел в курортния град Хайфа, разкри АФЕРА.

Портних е бил водач на делегация, представляваща Община Варна, през 2018 година, която е трябвало да подпише меморандум за побратимяване с Хайфа.

Още първата вечер от командировката си в Израел обаче, варненският градоначалник е изпил промишлени количества алкохол в хотела, в който е отседнал.

Портних се държал „позорно“, описват случката от израелската медия „Канал 20“.

Според разкази на персонала в хотела, цитирани от местните медии, кметът на Варна е нападнал и унизил служителка на хотела. Портних е крещял, че е важен гост и трябва да изпълняват всичките му желания. Озверелият от алкохола кмет на Варна е дръпнал една от сервитьорките, хванал я за врата и я натиснал към чатала си, искайки да му прави френска любов.

Полицаите в Хайфа никак не са се трогнали от „специалния статут“ на самозабравилия се варненски кмет и набързо секнали мераците му.

След като срамната история е стигнала до ръководството на общината в Хайфа, домакините на Портних на бързо са отменили предвидените събития с него и посраменият градоначалник набързо е изведен от Израел със забрана да посещава страната отново.

Две израелски медии информират за случката като съобщават, че са получили потвърждение за скандала от общинските власти в Хайфа.

Още по-скандалното е, че новината е потулена от медиите в България.

Никой досега не е посмял да разкаже срамната изцепка на Иван Портних, въпреки че в израелските медии има напоителна информация за скандала. Придворните медии, подмазващи се на варненския кмет са публикували цяла плеяда от съобщения как Портних потегля за Израел и как ще побратимява Варна с Хайфа. В това число и Общинският съвет е гласувал експресно текст на меморандум за стътрудничество.

След набързо приключилата командировка на кмета, обаче в медийното пространство се прокрадват само няколко кратки съобщения с предварително написан текст. Няма нито дума, обаче защо Варна не се е побратимила с Хайфа, дори и днес година и половина след срамната изцепка.

Още по-срамно е как Иван Портних може да е лицето на град Варна пред Израел, имайки предвид, че Морската ни столица традиционно приема голям брой туристи от тази страна. Средно по 100 хил. израелски граждани посещават Варна всеки сезон.

От миналата година, обаче спадът на туристи по Черноморието ни е колосален като по официални данни достигна 20%.

Дали Варна може да разчита на човек с имидж на пияница и скандалджия, качен Горе на черешата, като Иван Портних да пази доброто име на града и да спомага туризмът отново да се увеличи?

АФЕРА разкри и, че след като пияният Портних е бил задържан от израелските ченгета, се е наложило лично премиерът Бойко Борисов да звъни от България, за „да оправя“ гербаджийското си протеже.

Ето и линкове към статиите на медиите в Израел съобщили за пиянската изцепка на Иван Портних:
https://www.20il.co.il/0303-2/
https://newshaifakrayot.net/?p=90322

АФЕРА НАСТОЯВА ЗА НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА ГЕРБ КМЕТА ИВАН ПОРТНИХ, КАКТО И НА МЕНТОРА МУ – ПРЕМИЕРЪТ БОЙКО БОРИСОВ!

Още преди два месеца, когато АФЕРА разкри падението на Иван Портних, се свърза с проф. Красимир Методиев, почетен консул на Израел във Варна и настоятелно го попита спомня ли си да се е случило нещо скандално и нередно в Хайфа с нашата делегация. Професорът тогава каза, че не си спомнял и че всичко било наред.

Според брилянтни източници на АФЕРА, веднага след резила на Портних, Бойко Борисов е беснял, че не иска повече да го вижда и чува, но така и премиерът укрива скандала, а по-късно дойде за да благославя „революционния проект“ на Варна с елипсовидното „кръгово“, от което според експерти фира са дали 50 милиона от иначе оповестените 120 милиона лева. Къде е „фирата“ – сещате се сами.

АФЕРА си дава сметка, че този международен скандал ще бъде потулен и отречен отвсякъде, но поемаме риска, както винаги, да изречем истината, която впрочем се знае и в службите.

Afera.bg

Оставка Борисов трябва да подаде, защото е укрил безобразието на ГЕРБ кмета Иван Портних, въпреки лъжите си, че само слух да има срещу някого от "неговите", той ще изхвърчи от властта.

Коментари 22 за
“МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРБ КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ПИЯН НАТИСКА СЛУЖИТЕЛКА В ХОТЕЛ В ИЗРАЕЛ, ЗАДЪРЖАН! БОРИСОВ ЗВЪНИ ОТ БЪЛГАРИЯ „ДА ГО ОПРАВЯ“! ПОРТНИХ ИЗВЕДЕН ОТ ИЗРАЕЛ СЪС ЗАБРАНА ДА Я ПОСЕЩАВА!”

 1. Уважаеми Г-да, Съвсем ясно е,че Тиквата, няма да вземе отношение по „Случаят Портних“, защо не изпратите писмо с приложени материалите по този случай до Г-жа Херо Мустафа? Вместо да се мъчите и чудите със Сашо Диков, както и да чакате отговор от умрял човек, предприемете тези действия ,за да разберем ,дали САЩ са искрени като ни препоръчват да продължим борбата за СВОБОДАТА на СЛОВОТО? Още повече ,че Г-н Тръмп обяви ,че ще ни помагат като изпратят специален пратеник по правните въпроси за борбата с корупцията и свободата на словото в медиите?!?!

 2. Това ромско парче, Портних е много зле и с тироида и паратироида. А подутият паратироид говори за много сериозни психически проблеми… След като си на такъв пост трябва да си минал психотест. Като как бе хора ще ни водят побърканяци!

 3. Бай Ганю е жив! Ясно е, че като стъпи на голям пост, българинът започва да се ос.ра, ама не ни излагайте в чужбина поне бе, селяни!!

 4. Всички герберасти са известни по света само с корупция, дефицит на интелект, възпитание и култура.

 5. Направете превод на заглавието на вестника:
  „Ексклузивно: Дипломатически инцидент в Хайфа. Кой кмет се напи в хотел в града и тормози сексуално? Кой е европейският кмет, чието посещение в Хайфа тази седмица завърши с смущаващ дипломатически инцидент?“

 6. Така и така сте го пусналиq направете поне директен превод да разберат хората за какво става дума: „Ексклузивно: Дипломатически инцидент в Хайфа. Кой кмет се напи в хотел в града и тормози сексуално? Кой е европейският кмет, чието посещение в Хайфа тази седмица завърши със смущаващ дипломатически инцидент?“

 7. МАВРОДИЕВ ГИ ИМА СЪЩИТЕ МУТРИЕНСКИ ПОДВИЗИ ТУКА В СТОЛИЧЕН ХОТЕЛ АМА ПОКРОВИТЕЛИТЕ МУ ГИ СКРИХА ТИЯ ГНУСЪРЛЪЦИ

 8. Ние от Четвърти километър проверихме и истината е по-различна – Две камериерки са нападнали г-н Портних ,но не в Израел ,ами в Истамбул и не са били жени ,а джендъри от конвенцията и не са искали да го шибат ,ами са искали да му отнемат нещо и то категорично не е честа му ,защото било пакетирано в целофанче май.

 9. Aбсолютен и напълно завършен глупак и кретен е този кмет.
  Намерил и точното място и точното време.

 10. Хайде дано Боби Мих. да повлече крак! Корумпетата-пияндури, наглеци и крадци като този Потник – вън! А после метлата да тръгне да играе и по-нагоре.

 11. …ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
  ТРЯБВАШЕ НЕЗАБАВНО И БЕЗУСЛОВНО ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА
  И ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАНО, РАЗСЛЕДВАНО И СЪДЕНО ОЩЕ КОГАТО –
  – ЛИЧНО ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА НЕЗАКОННО УБИЙСТВО С ГРАНАТОМЕТ РПГ – 7
  И ЛИЧНО ПРОИЗВЕДЕ ПЪРВИТЕ ДВА ИЗСТРЕЛА С РПГ – 7
  И УМИШЛЕНО УБИ НЕОСЪЖДАН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН,
  КОЙТО Е БИЛ СВИДЕТЕЛ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
  ИЗВЪРШЕНИ ОТ АВЕРИ НА БОЙКО БОРИСОВ…
  / ЗА КОЕТО НЕЗАКОННО УБИЙСТВО
  БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОСЪДЕНА ОТ ЕВРОСЪДА
  И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАПЛАТИ 50 000 ЕВРО
  ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА БЛИЗКИТЕ НА НЕЗАКОННО УБИТИЯ БЪЛГАРИН… /
  – ОЩЕ КОГАТО КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР
  ПО НЕГОВА ТАЙНА ЗАПОВЕД
  НЕЗАКОННО БЯХА УБИТИ НАД СТО И ПЕТДЕСЕТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ
  БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА
  – ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ РАЗКРИТА НЕГОВАТА МУ
  НЕЛЕГАЛНА И НЕЗАКОННА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ В КРАЙМОРИЕ…
  – ОЩЕ КОГАТО ИЗДАДЕ ТАЙНА ЗАПОВЕД ЗА УБИЙСТВАТА НА
  – НА МИШО БИРАТА И НА СЪПРУГАТА НА МИШО БИРАТА…
  – НА ДЕНИС ЕРШОВ
  – НА ВАНЬО ТАНОВ
  – НА ЖУРНАЛИСТКАТА ОТ РУСЕ
  – НА ПРОФЕСОР ВУЧКОВ
  – ОЩЕ КОГАТО ЦРУ НА САЩ УСТАНОВИ УБЕДИТЕЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА
  ЧЕ Е ЗАМЕСЕН И ИМА ВАЖНА РОЛЯ
  В НАРКОТРАФИКА И КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ И ГОРИВА…
  И ИЗВЪРШВА ПРАНЕ НА МРЪСНИ ПАРИ ОТ МАФИОТСКА ДЕЙНОСТ
  ЧРЕЗ БАНКАТА НА СВОЯТА ЦВЕТЕЛИНКА…
  – ОЩЕ КОГАТО ЗАЕДНО С НЕГОВИЯ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
  БЕШЕ ГЛАВНИЯ ОРГАНИЗАТОР НА ДОСТАВКИ НА ОРЪЖИЯ И АМФЕТАМИНИ
  ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА НАД ЕДИН МИЛИАРД ЕВРА
  ЗА ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА – ИДИЛ ДАЕШ,
  АЛ КАЙДА, АН НУСРА, ДЖЕЙШ АЛ ИСЛАМИ И ДР.
  – ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ СРЕД ОСНОВАТЕЛИТЕ И ШЕФОВЕТЕ
  НА НАЙ – СВИРЕПАТА БЪЛГАРСКА ПРЕСТЪПНА МАФИОТСКА,
  ТЕРОРИСТИЧНА РЕКЕТЬОРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ – С И К
  – ОЩЕ КОГАТО В ИНТЕРВЮ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРЕД ВЕНЕТА РАЙКОВА
  ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ,
  ЧЕ СЕ ГОРДЕЕ ЧЕ Е БИЛ ТЕРОРИСТ – РЕКЕТЬОР…
  …НЕКА СЕГА ТЕЗИ УМНИЦИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ТАЙНИ И ЯВНИ СЛУЖБИ,
  КОИТО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ
  СПАСИХА КРАДЕЦА НА АВТОМОБИЛИ В БУДАПЕЩА,
  КОЙТО БЕШЕ ЗАДЪРЖАН В ЧЕХИЯ И ЛЕЖА В ЗАТВОРА В ПАНКРАЦ
  И ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ТАМ,
  …НО НАЩЕ СЛУЖБИ ГО ИЗМЪКНАХА ОТ ТАМ,
  КАТО ПРЕДСТАВИХА ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ,
  ЧЕ УЖ БОЙКО БОРИСОВ БИЛ СЪТРУДНИК ПОД ПРИКРИТИЕ
  НА БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ….
  …СЪТРУДНИК АГЕНТ ГО НТАПРАВИХА ПОСЛЕ КАТО ГО ВЕРБУВАХА
  И МУ ДАДОХА ЗВУЧНОТО АГЕНТУРНО ИМЕ „БУДА“
  / ТА ДА МУ НАПОМНЯ ВИНАГИ ГРАДА КЪДЕТО Е КРАЛ АВТОМОБИЛИ /
  …А ПОСЛЕ СЪЩИТЕ ТИЯ НАШИ УМНИЦИ
  ОТ РАЗНИТЕ СЛУЖБИ И СЛУЖБИЦИ
  ГО ПОСТАВИХА / СРЕЩУ БАЯ ПАРИЦИ /
  ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР…
  …ПОСЛЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ… КАТО СТЪПАЛО…
  …КЪМ НАЙ-ВИСОКИЯ ПОСТ В ДЪРЖАВАТА…
  ….Е СЕГА НЕКА ТОЧНО ТИЯ КОИТО ПРОИЗВЕДОХА ТОЯ „ПРОДУКТ“
  САМИ ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ… ЗНАЯТ КАК… И МОГАТ…
  … РАЗБИРА СЕ… СЛЕД КАТО ПОЛУЧАТ „ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА“
  И СЪГЛАСУВАТ ДЕТАЙЛИТЕ…. ЗНАЯТ С КОГО…

  1. Aми трябва да подаде оставка глупавият ти господар борисофф,за това не преставай да му облизваш насраният гъз,да ви еба путката майчина и на двамата!

  2. Михайлов, пропуснал си 2 знакови фигури от престъпния свят ликвидирани през 2004 година – Руснака и Телето. От Руснака се страхуваха всички мафиоти(заради агентурата му) и се знаеше, че заповедта е дошла от много високо.

 12. Брее… Много похотливи били Тея пияни и корумпирани служители на боеко борисовоглу

 13. На мен що ми прилича на педал тоя гербаджийски кмет бе..? На амфети ли е бил? Или просто гербаджии са си такива???

 14. А, а къде е нашта посланичка? Скри се в миша дупка? А може би поведението й в този случай е „точно“… Та Вожда се заема със случая…

  1. Може би галената от три папи родна мутра е забранила на Румяна Бъчвата да говори, както забрани на Надка Гаражната да коментира „преварата“ в Турция. „Слънцето“ от Банкя грее навсякъде, всичко вижда и моментално решава правилно всички проблеми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *