« Върни се назад Публикувано на 14.04.2011 / 20:33

Меверейците се разшетаха, чакат поръчков разстрел

 

 

В първите часове на неяснота са задействани ресурсите на „Външно”, за да бъдат засечени активности на нарочени за посветени в остри теми. Особено забавни са били действията на „външните” на 30 март следобед във Варна, докладват наши къртици в тази специализирана служба.

Напрежението не спада. Меверейците очевидно смятат, че поръчката за основния интригант по скандала със СРС-тата не е отпаднала и продължават да душат, категоричен е информатор от ДАНС. В същото време две знакови фигури от морската столица, засичани нееднократно във връзки с международни аферисти и обслужващи бопаджиите от години, са се потопили заради предупреждение, че са наредени за елиминиране. И двамата са омешани с корумпирани политици, изкушавани с благини – елитни проститутки и висококачествен кокаин. Ако отворковците бъдат елегантно изведени извън страната с организирането на постановка за заплаха, това ще повлияе на изборния резултат на смятани за ключови фактори и партии в града.

Най-скандалното е, че „външните” са нащракали политиците с въпросните мутри-бизнесмени. Единият от играчовците е филмиран в скандална гей-компания. Другият грее в албум с цветни снимчици от години, а отскоро му е открит и нов файл. Всъщност меверейците с право се притесняват. Доскоро се смяташе, че сметките между политиците-бандити и мутрите-контрабандисти ще се уреждат след изборите. Но от месец-два напрежението в задкулисието във Варна ескалира неимоверно.

В сряда отворковци за бързи поръчки бяха активирани по обичайни трасета. Все някога колегите на блондинката (с качествена боя – оценихме го в автобуса на 30 март) Поля ще вдянат, че истинските активности са винаги другаде. Както и да е – сугестирането е занаят, научава се, но контрасугестията е дар Божи – Борис Поршнев го обяснява достъпно, като за поръчителите на „външните”. Докато меверейците се упражняват на терен и изучават реакциите на вражески елементи, а Митко Димитров вече си е намислил обясненията, защото той няма как да не е изначално невинен, в София през уикенда се проведе голяма и тежка среща. Пашата знае, хората на Юрката – също, момчетата, които сега са в Холандия – най-вече.

 

www.bgsniper.com

 

 

 

«