« Върни се назад Публикувано на 20.10.2021 / 13:34

МВР УЗУНОВ НАДМИНА МВР МЕТО! ПОДМЯНАТА В СЛУЖБИТЕ ПО НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НАДМИНА КОХОРТАТА НА ГЕРБ. ЦЕЛТА Е ПРЕВЗЕМАНЕТО НА КАНАЛИТЕ!

Подмяната тече с пълна сила в МВР и службите за сигурност.

Вече на всички е ясно, че пловдивското лоби в МВР и службите за сигурност е превзело системата. И президента Радев носи основната отговорност за случващото се.

Кадруването в МВР на Пламен Узунов чрез своите протежета Емил Ганчев и Венцислав Катинов, надмина по некомпетентност и корупция МВР Мето и кохортата на ГЕРБ. Нещо , за което всички ние не гласувахме и наказахме с вота си на изборите.

Но какво се случва в МВР – заместник министър Ганчев, на когото се пази място в КОНПИ от верния му приятел Сотир Цацаров, връщал го два пъти на работа в агенцията и в Бюрото за защита на свидетелите към главния прокурор, заедно с другия заместник министър Катинов, назначиха на ключови дирекции буквално некомпетентни и нечистоплътни морално служители с една едничка цел – да вървят и превземат каналите през България.

И състоянието в МВР въобще не ги интересува.

За справка – назначените директор и зам- директор в ГДНП  Станимир Станев и Атанас Илков, будещи насмешка и съжаление от служителите в МВР,  директорът на ОДМВР София Георги Тотков, на Благоевград Георги Кандев, директорите на Монтана, Плевен, Шумен, Пловдив….и още и още.

Едно от последните назначения на началник в Смолян, известен с прякора си и къщата си във Франция. Звучи добре…

Всъщност Радев ще усети скоро отвращението на хората от него и съветниците му по пловдивско – масонска линия…, защото няма как да сложиш най-добрия приятел на Цацаров за заместник министър в МВР, който е уредил жена си в ДАТО през 2017 г. при Цветан Китов, да направиш подмяна с председателите на ДАНС и ДАТО, които продължават да обслужват ГЕРБ,  ДПС, библиотекари и  генерали…..и  задкулисието за което всички бяха на площада. А бяха там и заради Радев. Предателят.

И за капак предстоящата реформа в ГДНП, правена от недоразуменията за МВР Станев и Илков… Превращение. Предстоят интересни избори…. А дъното е достигнато.

Андрей Червенков

«