« Върни се назад Публикувано на 27.05.2017 / 10:01

МВР “СИНДИКАТИ” ПАК РЕВНАХА ЗА КИНТИ И УНИФОРМЕНО ОБЛЕКЛО. КОГА ЩЕ ПРОГОВОРИТЕ ЗА КОРУПЦИЯТА И НЕКАДЪРНОСТТА, БРЕ, “СМЕЛИ СЪРЦА”?!

валентин радевВ предаването на Люба Кулезич по bitv двама замове на синдикат на служителите в МВР, цъфнаха за да ни уведомят, че имали “опознавателна” среща вчера с новия министър на МВР Валентин Радев.

“Опознавали” се пък иначе Радев им бил ясен, щото участвал в предишното ръководство на МВР при управлението на Борисов, както и бил член на парламентарната комисия по вътрешна сигурност, и нямало да му дадат 100 дни толерантност.

И т.нар. синдикалисти пак ревнаха, че основните им проблеми били … ниските доходи и … униформеното облекло на служителите от МВР.

Какво би ви извадило на протест, попита Люба Кулезич, а последваха витиевити отговори, мън-мън, тинтири – минтири, искали “ясна програма” и куп общи лафчета.

И НИТО ДУМА ЗА КОРУПЦИЯТА ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА МВР! И НИТО ДУМА ЗА ТОТАЛНАТА НЕКАДЪРНОСТ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА МВР! БИЛО ИМ ЗАБРАНЕНО ДА КОМЕНТИРАТ, ЩОТО МИНАВАЛО ЗА “ПОЛИТИКА”.

Е, за какъв такъв сте “синдикати”, бре?!

Да хленчите единствено за кинти и униформено облекло?

При полежение, че и идиотите в България са наясно що за некадърници управляват служби, дирекции, службички и прочие в МВР! И колко от тях са наплатени подобаващо НЕ само от държавата!

Като стана дума пък за новия главен секретар, т.нар. “синдикалисти” наведоха главички и млъкнаха като куци пилета.

Голям “протест”, голяма “шльокавица”, няма що.

Аман от плашип……и!

Afera.bg

«