« Върни се назад Публикувано на 09.02.2011 / 14:55

МВР се изгаври с невинен, обяви го за арестуван за подкуп!

 

 

Снощи новината за арестувания общински служител с подкуп от 2000 лева бе обявена за първи път от bTV с името му … Красимир Колев. Очевидно набутано от полицейски, малоумни източници, името гръмна благодарение на телевизията.

Истинският арестуван обаче се оказа не Красимир Колев, а Свилен Дойчинов, главен инспектор „Ревизии, проверки и контрол”.

Благодарение на услужливата ченгеджийска хортувка медиите накачулиха дома на Красимир Колев още от рано сутринта.

Близките на Красимир Колев, както и самият той, са потресени. Пред Колев от ОДП – Варна отричат да са дали името му.

Ченгетата обаче лъжат нагло, тъй като схемата обикновено е такава – пуска се иначе официална информация от пресцентъра на дирекцията, след което на подбрани медии от същия пресцентър, или от определени ченгета потича поръчковата и преднамерена информация „на тъмно”. Която задължително е мръсно интригантска.

До този момент bTV не са се извинили на Красимир Колев, нито дори си направиха труда да опровергаят намесата на името му в скандала.

Така МВР за пореден път във варненски вариант скалъпи поредната си интрига. Дори и на днешната пресконференция на шефа на ОДП – Варна, не бе изнесено истинското име на хванатия с подкуп, като че ли става дума за операция на МОСАД. Въпреки че ченгетата прекрасно знаеха как набутаха невинния Красимир Колев в интригата.

Afera.bg

«