« Върни се назад Публикувано на 23.10.2014 / 9:56

МВР – „ПУЙЧЕТА” РЕШИХА КЪДЕ ДА ПИЯТ НА 8 НОЕМВРИ, ГОТВЯТ ОТ СЕГА БАНКЕТ ЗА КОЛЕДА. ВМЕСТО С ПРЕСТЪПНОСТТА ВОДЯТ БИТКА С КРИТИЦИТЕ СИ.

Николай Калчев - ПуйчетоКакто още преди седмица писа АФЕРА, ръководството на варненската вътрешна дирекция на МВР основно даде предимство на действията си относно избор на заведение, в което да празнува професионалния празник на МВР. Дни наред шефът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – „Пуйчето” и останалите ръководещи Дирекцията плюнчиха моливи за да изчисляват и търсят спонсори на предстоящия банкет.

Междувременно другата дейност, с която са заети е да изчисляват стажа си за пенсиониране, предугаждайки, че може да ги шутират, поради некадърност и подвеждане на вътрешния министър, чиято заповед така и не изпълниха, а впоследствие го лъгаха.
В крайна сметка, ръководният кадър на МВР – „Пуйчето” ще празнува на 8 ноември т.г. празника на МВР в ресторант „Камелия”, разкри АФЕРА.
А отсега се готви и организацията на другия банкет на ръководните кадри – за Коледа, като шефовете засега се спрели на ресторант „Хоризонт”.
Докато във Варна корупцията и мафията продължава да се вихри със страховита сила, без да бъде и докосната, един от замовете на Николай Калчев – „Пуйчето” се е заел с „фундаменталната операция” да уговаря началници в ОД на МВР – Варна да пишели жалба до главния прокурор срещу висшестоящ прокурор в морската столица, понеже не им ходел по гайдите. Ръководният кадър на МВР – „Пуйчето” след като поиска и контрол върху трафичните данни на АФЕРА, за да разбере кои са източниците на Веселина Томова, сега вече е преминало на ниво – бой по всичките си критици и сред средите на прокурорите.
Afera.bg

 

«