« Върни се назад Публикувано на 22.10.2014 / 9:56

МВР – „ПУЙЧЕТАТА” ВЪВ ВАРНА ТРЕСКАВО БРОЯТ СТАЖ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ. ЗАМ-ШЕФЪТ СЕ МАЗНИ И ПРЕДЛАГА НА ГЕРБ ЗА ДИРЕКТОР!

Николай Калчев - ПуйчетоСлед изборите вътрешният министър Йордан Бакалов в прав текст обяви, че три регионални дирекции на вътрешните работи – Смолян, Варна и Пазарджик – са проспали купуването на гласове. В Смолян вече текат кадрови сътресения и ремонт. „Безценната” Варна за Пеевски & ГЕРБ & Драшковите & Доган & Дъбчето /Цайса/& Йордан Цонев никой още не смее да я пипне. Просто защото ТУК най-ценни са такива като „Пуйчето”, „Чавката”, „Барби” и „Старшината” – безличия, които НЕ РАБОТЯТ И ОПЪВАТ ЧАДЪР НАД КОРУПЦИЯТА И МАФИЯТА.

В ОД на МВР – Варна обаче, ръководството е в комплексарско трепетно очакване да бъде съсечено. Част от ръководството начело с директора Николай Калчев – „Пуйчето” трескаво брои прослужено време с мисъл за пенсиониране.
Зам-шефът на Дирекцията обаче – Димитър Димитров, предугаждайки смяната на „Пуйчето”, търсил контакт с централата на ГЕРБ – Варна с надеждата да се пласира на мястото на шефа си „Пуйчето”.
Впрочем, дали ще е „Пуйчето” или Димитров – разлика няма. Другият „фундаментален спец” по искане на контрол върху трафичните данни – Стоян Филипов Гунчев – „Старшината” също броял дните и изчислявал стажа за пенсия.
Както се казва, досега не работеха нищо, сега поне нещо правят – изчисляват дните и стажа. Все е нещо.
Afera.bg

 

 

«