« Върни се назад Публикувано на 25.07.2023 / 18:48

МВР МИНИСТЪР КАЛИН СТОЯНОВ, НИЕ ПАЗАРИМ НА КИЛОГРАМИ, А ФЕНТАНИЛА, ДА ВИ ОГРАМОТИМ, Е НА АМПУЛИ! ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ ИЗГОВОРИХТЕ ЗА ДВЕ МИНУТИ, ЧЕ КАТО ЗНАЕМ ИСТИНАТА, МВР ОТ ИДИОТИ МИНАВА В  „НИВО“ … КЛОУНИ!

Вътрешният министър Калин Стоянов в „Лице в лице“ по бтв. Тъпо, тъпо, ама тъпо пропагандно пиарско „интервю“. Но и в такива глуповати пиарски „интервюта“ има находки и то какви! И то за … фентанила.

МВР министърът Калин Стоянов решава и даже сам се натиска пред водещата „да засегне темата за фентанила“. Разбира се в желанието си да се изпъчи колко МВР и той самият са „заковали“ и „овладeли“ ситуацията.

Все ни упреквате, че употребяваме хъшлашки език, ама а сега, кажете как да не му каже човек на такива лакардии – кура му янко „овладeли“!

МВР министърът Калин Стоянов изрича, че лично той бил чул преди пет години за фентанил: „от Щатите ни предупредиха, че щял да навлезе в Европа“.

И сега внимавайте особено в изумителната мисъл на МВР министъра:

„През зимата, февруари, март, бяха заловени 6 КИЛОГРАМА /?!?!/ фентанил…“.

Водещата уточняващо, кимащо, пита: „В София ли?“

МВР КалинЧО вика: „В София“.

И понеже „интервюто“ е абсолютно поръчково и пиарно, същата тая водеща изобщо не задава най-елементарните журналистически въпроси, които трябва да последват, дори и да не си в час по темата, а те са – като сте хванали зимата 6 килограма /?!?!/ фентанил в София, стигнахте ли до Онзи, който го пласира, или гепахте нискостоящите „мишки“ само, заловихте ли Боса, който реди тая схема, или … zero.

И как така, като сте заловили 6 килограма /?!?!/ фентанил още през февруари и март т.г., всъщност НЕ сте пресекли Схемата, а сте допуснали фентанила да цъфне във Варна през юни и юли и да се нароят вече жертви от него.

Апропо, и да ви ограмотим, господин МВР министър КалинЧО  – на килограми пазарим ние /виж снимката – на нея са журналистите Веселина Томова и Стоян Тончев/, а фентанила е на ампули и милиграми!

„Работим по въпроса…“, изрича МВР Калин Стоянов по отношение на фентанила дал смъртни случаи във Варна, като съобщава, че има и един случай в Добрич, както и случаи в София.

„Колегите ОД на МВР Варна имат задържани три лица, които са част от групата…“ – казва МВР министърът.

И сега, точно на това място, хвърлихме торбите с килограми покупки, щото се ядосахме.

А бе, МВР КалинЧО, АФЕРА писа ли за фентанила, бре, смешник?! Тия трима арестувани са ясни, бе, смешко, ама ОД на МВР – Варна, разбирай ОД на МВР Варна „Чесъна“, продължава да си бърка в задника и хабер да няма от ИСТИНАТА ЗА ЦЯЛАТА СХЕМА С ФЕНТАНИЛА И КОЙ Я РЕДИ!

Колко пъти да ти го обадим, бе, смешник?!

На кого ги продаваш тия евтини лакардии и глупости за фентанила – на драгите зрители, пред които дори не можеш да разграничиш и се излагаш, че фентанила е на килограми?!?!

Гледаме ти сеира, МВР КалинЧО, сеира ти наблюдаваме с „килограмите фентанил“ и „работим по въпроса“, и на финала така ще ви изтряскаме, че ще ви отвинтим главите!

Защото от „МВР – идиоти“ на Рашков и Демерджиев, МВР минава в „нивото“ клоуни!

Айде, един мъничък жокер на финала, невчасов МВР министър Калин Стоянов: ами ако проблема ти с фентанила е софийски, а?!

Засега толкова.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«