« Върни се назад Публикувано на 07.07.2023 / 13:49

МВР МИНИСТЪРЪТ ДА НЕ СЕ ОСЛУШВА, ЗА ДА НЕ ЯДЕ…! ОТ КОГА ГЕРБ КМЕТЪТ НА ВАРНА РАЗПОРЕЖДА НА ШЕФА НА ОД НА МВР – ВАРНА ПОЛИЦИЯТА ДА ОХРАНЯВА РЕМОНТ ДО КЪЩАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕ КМЕТЪТ С ЛЮБОВНИЦАТА СИ!

Днес АФЕРА публикува:

АФЕРА разкри, че ГЕРБ кметът на Варна Иван Портних е разпоредил на шефа на ОД на МВР – Варна Атанас Михов – Чесъна/Пингвина полицията  да регулира движението свързано с ремонтните дейности.

А ремонта е непосредствено до къщата в която живее с новата си жена ГЕРБ кметът на Варна Иван Портних.

От кога кметовете се разпореждат на МВР?

Защо не отидат дежурните дръжки на микрофони, като Даниела Стойнова, да видят, как полицаите в момента са целите в прахоляк?

Нека в момента да отидат журналистите и да снимат в какво състояние са полицаите. Нали общината отпусна средства на избрани медии да публикуват „правилните“ статии и да правят пиар на кмета?!

А министърът на МВР Калин Стоянов да не се ослушва и да бие шута моментално на ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ОД НА МВР ВАРНА! За да не се наложи АФЕРА да свали министъра от власт. Никак не е трудно, Калин Стоянов!

П.П. Коментар от сайта АФЕРА за сведение на МВР министъра:

„Здравко, шофьорчето:

Госпожо Томова,

Наско Чесъна е в болничен. Преди 2 седмици Министъра на вътрешните работи го насмел за поредната тъпотия, която сътворил и щял да припатка….. линейки, бърза помощ, болница. Времето му преброено, защото той твори само простотии и няма понятие от полицейската работа. Той цял живот е бил администратор, никога не е бил на терен.

Простотията за която пишете е сътворена от замчето Андрей Ангелов, този некадърник ,парашутист и телефонист. Само че това е направено с умисъл, тъй като Зам. Директора Ангелов е овъртолен в корупция с частни фирми и дружества. Взема си % човека. Интересувайте се на кого е в случая частната фирма изпълнител на ВиК проекта и …..разни Потници, Дънки, Мънки, Черпански селяни и все остальная сволоч ще бъдат притеснени.

Крадат, защото Ангелов е на висока позиция в МВР Варна и….имат гръб. Това е истината.

Бъдете жива и здрава , а “героите“ да знаят, че за всяка свиня идва Коледа.“

Afera.bg

«