Публикувано на 08.12.2019 / 22:11

МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА ... НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!От служители на ГДБОП, Вътрешна сигурност на МВР и ДАНС е засечен канал за трафик на нелегални мигранти през територията на България.

В хода на разследването са използвани и СРС, с които е установено, че във въпросния канал участват като логистика, превоз и охрана служители от МВР- конкретно от Гранична полиция (2), СОБТ-МВР (3) и СПС-МВР(2). Служителите на МВР са установени, подслушвани са телефоните им (в това число и тайни) и е документирано използването на различни автомобили от тях, с които са извършвали престъпната си дейност.

В хода на проверката категорично е установено и несъответствие на доходите от всички служители от престъпната група – закупени скъпи автомобили (БМВ 5 серия, Ауди А8, Мерцедес Е500 и джип КИА), както и придобиване на недвижими имоти – къщи около София и апартаменти в тузарски квартали на столицат за над 3 млн. лева.

При разследването са установени и нерегламентирани контакти между командировани служители на границата от Гранична полиция и СОБТ с криминално проявени лица с присъди за трафик на хора и участващи в прекарване на нелегални емигранти през южната граница на България.

Установено е, че в контактите с криминално проявените лица са участвали служители на МВР с досъдебни производства по други престъпления, както и действащи пенсионирани служители на МВР.

Всички факти и обстоятелства са докладвани по надлежния ред на Главния секретар на МВР и Министъра на МВР.

До този момент, въпреки събраните доказателства, срещу престъпната група не са предприети мерки за неутрализирането и.

Нещо повече! Засечен е опит за предупреждаване от ръководен служител на МВР към групата, че по престъпното им деяние има засилен интерес от ГДБОП, Вътрешна сигурност на МВР и ДАНС.

Към настоящия момент въпросните служители продължават да изпълняват служебните си задължения.

Някои от тях са наградени предколедно, а други са допуснати да участват и спечелили конкурси за израстване в длъжност.

Всичко това доказва, че ни управлява Мафия.

С МВР – Мето.

И премиер – Бойко Борисов.

Да видим сега – „радостта“ Иван Гешев и той ли ще си затвори очите за потулването на канала на трафик на нелегални мигранти и ще закове ли ръководния кадър от МВР – Мето, който предупреждава престъпната група!

Afera.bg

Коментари 15 за
“МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!”

 1. Бат ЖОро от село Вълчи дол пак ще излезе прав като викаш е този съм го шибал и чорапите ми переше и на акордун ми свиреше.

 2. Селянинът от Кубрат от вътрешните ,той ли е предателят?Накупува си коли,телефони,построи си незаконни пристройки.Прокурорът от СпАП Тихомир,пак ли ще му спасява задника з ходотайства?

 3. Да видим сега – как ще стане като случая с Българското национално радио: Прокуратурата все още не е разкрила кой и по какви причини на 13-и септември спря сигнала на програма „Хоризонт“.

 4. Весела,нищо няма да стане,мила, точно на тебе ли, трябва да го обяснявам,че проговорели един ще изгорят много,и че ще се стигне дори и до първото правителство след 11-11- 89 г.Както не го направи цацата, така няма да го направи и гешевтара. Нима Герджиков ,не можеше да извади кирливите ризи на тиквата,него направи,защото и тоѝ самият , не е чист.

 5. ТОВА Е МИНИСТРЕСТВО НА МАФИЯТА – НАРКОТИЦИ, ПРОСТИТУЦИЯ НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, КОРУПЦИЯ И Т.Н. И Т.Н. …..ЗА ПРИМЕР ИМ СЛУЖАТ ПРАВИТЕЛСТВО,ПРОКУРОРИ,СЪДИЙ И И „УСЛУЖЛИВИ“ ДЕПУТАТИ !!!

 6. Ангела Меркел + боко българоубиеца :
  „Добрите дела на човека го защитават !“

 7. ГЕРБава България - възможно най-смрадливият ченгеджийски кенеф каза:

  Тия кавали за кво харчат грешни народни пари за СРС-та, подслушвания и т.н.?!Да влязат във Фейсбука или в Туитър и да си ги гледкат на воля корумпираните лакоми ченгенца!Там ченгенцата-корумпета свободно и необезпокоявано сами се хвалят с „придобивките“ си!Мощни лъскави автомобили и джипки, апартаменти и вили в скъпи затворени комплекси, скъпарски маркови ръчни часовници за по 20 бона бройката, почивки и екскурзии до екзотични дестинации, луксозни околосветски круизи…
  Това само с една гола милиционерска заплатка!Как става това???
  Трябва да се разбере веднъж завинаги, че няма престъпление, в което да НЕ си е навряло алчната, лакома зурла някое ченгенце!От бандюгите престъпността-от ченгенцата логистиката и „чадъра“!
  А най-големият „чадър“ е разпънат от Боко Тиквата Бай Хуй, щото нищо в БГ не става без неговото знание и без неговото „добро“!Точно Тиквата е на върха на хранителната пирамида – всички по веригата се отчитат на НЕГО!

 8. Бе те уредиха емиграция на 3 милиона българи ,та сега 50-60 хил. чужденци ше им се опрат .

 9. Мвр мето е човекът на Делян, при сегашните променени отношения мвр на мето 🙂 може си ходи

 10. Като се знае това, защо не е изпратен сигнал до европейските служби за нелегалното преминаване на мигранти през границата? Или май само при казваме? Григоров от Антимафия, поне пише до този, до онзи, пуска сигнали до европейски органи за съответни престъпления, има реакция. А тука какво – вадят се разни козове от ръкава и остава на това ниво. Защо постоянно ни се вменява, че ние гражданите нищо не правим, видите ли как бездействаме и тем подобни? Какво по – напред да правим? Да ходим на работа, за да се издържаме по някакъв начин, да си гледаме децата, че те също имат потребност от нас, родителите ни които стари и болни са на нашите грижи, нещо отстрани да изкараме, че парите не стигат само за училище и храна едва, или да зарежем всичко, но никой не казва, аджеба, тези отговорности кой ще ги поеме вместо нас, а ние да сме само по митинги и стачки пред община, до София пред разни министерства да дюдюкаме безрезултатно ( за което отиване до там пак трябват пари), кое по – напред да правим???? И сме винаги обвинявани! Когато отида до София да стачкувам на чий разноски да бъда, къде да преспя, с какво да отида и се върна – това са близо 70 лева. Защо само се плюе народа, а будната съвест на народа, журналистите, нали това им е работата, те какво правят? Нека се уважаваме взаимно, а не ние да се разчекваме, а те само да отразяват, тука има митинг, тука няма – и хоп, народа виновен! Не става така.

 11. Та оня Коджакафалиев бивш зам. на вътрешните, дето сега е зам. на Русе бе тартор на канала от 2012г.

 12. А защо мислите че Гешев също не е в “ играта „? Как стават тези неща без гл. прокурор, до сега мислите ли, че Цацаров не е знаел за тази дейност на силовия министър? И коя е крайната дестинация на
  “ кеша „? Нападките над Йончева защо мислите, че са толкова настървени?

 13. Те за това ще купуват скъпи коли бегачки че по бързо да извеждат мигрантите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *