« Върни се назад Публикувано на 08.12.2019 / 22:11

МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА ... НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!От служители на ГДБОП, Вътрешна сигурност на МВР и ДАНС е засечен канал за трафик на нелегални мигранти през територията на България.

В хода на разследването са използвани и СРС, с които е установено, че във въпросния канал участват като логистика, превоз и охрана служители от МВР- конкретно от Гранична полиция (2), СОБТ-МВР (3) и СПС-МВР(2). Служителите на МВР са установени, подслушвани са телефоните им (в това число и тайни) и е документирано използването на различни автомобили от тях, с които са извършвали престъпната си дейност.

В хода на проверката категорично е установено и несъответствие на доходите от всички служители от престъпната група – закупени скъпи автомобили (БМВ 5 серия, Ауди А8, Мерцедес Е500 и джип КИА), както и придобиване на недвижими имоти – къщи около София и апартаменти в тузарски квартали на столицат за над 3 млн. лева.

При разследването са установени и нерегламентирани контакти между командировани служители на границата от Гранична полиция и СОБТ с криминално проявени лица с присъди за трафик на хора и участващи в прекарване на нелегални емигранти през южната граница на България.

Установено е, че в контактите с криминално проявените лица са участвали служители на МВР с досъдебни производства по други престъпления, както и действащи пенсионирани служители на МВР.

Всички факти и обстоятелства са докладвани по надлежния ред на Главния секретар на МВР и Министъра на МВР.

До този момент, въпреки събраните доказателства, срещу престъпната група не са предприети мерки за неутрализирането и.

Нещо повече! Засечен е опит за предупреждаване от ръководен служител на МВР към групата, че по престъпното им деяние има засилен интерес от ГДБОП, Вътрешна сигурност на МВР и ДАНС.

Към настоящия момент въпросните служители продължават да изпълняват служебните си задължения.

Някои от тях са наградени предколедно, а други са допуснати да участват и спечелили конкурси за израстване в длъжност.

Всичко това доказва, че ни управлява Мафия.

С МВР – Мето.

И премиер – Бойко Борисов.

Да видим сега – „радостта“ Иван Гешев и той ли ще си затвори очите за потулването на канала на трафик на нелегални мигранти и ще закове ли ръководния кадър от МВР – Мето, който предупреждава престъпната група!

Afera.bg

«