« Върни се назад Публикувано на 02.03.2021 / 8:29

„МВР МЕТО“, НАДУТ КАТО ПЛОНДЕР, И ТОЙ ЩЕ СТАВА ДЕПУТАТ! ЩЕ СИ ИМАМЕ ДЕПУТАТ ОХРАНЯВАЛ МЕТО ИЛИЕНСКИ И ОЩЕ БАНДИТИ, ДОКАТО Е БИЛ СЛУЖИТЕЛ НА МВР!

И лъсна „МВР -Мето“, иначе казано Младен Маринов, по bTV. Щото и bTV,  и Нова имат „фундаментална задачка“ – всеки ден де що гербераст има, той да е по телевизията.

„МВР – Мето“ е минал по туловище и Боко Тиквата и се е надул като плондер. Дали се боде, или много яде, не се наемаме да гадаем.

„МВР – Мето“ като изключително умен, демонстрира невероятен интелект, изумителна лексика, която се сведе до петдесет пъти употреба на думата „отговорен“ – „Аз приех оставката като отговорност…“, „Аз като отговорен човек…“, „Аз съм за отговорност…“…

„МВР – Мето“ вика още: „Мисля да заложа на моята експертиза като депутат…“.

Тука вече се потресохме.

Като каква точно „моята експертиза“ ще внесе тоя екземпляр в Народното събрание, а?

Как се охранява Мето Илиенски, докато си служител на МВР?

Как се охраняват и други бандити, докато си служител на МВР?

И как в един момент един от „Босовете“ го разкарва с думите: „Аре, свърши и ти нещо, стига сме ти плащали!“?

„Кариерата ми е минала през всички правителства, кариерата ми е израснала…“ – изрича „МВР – Мето“.

Младенеееее, внимавай в картинката, че има още ЖИВИ от улицата на които си служил и които са ти плащали, докато си ма’ал гащи в МВР!

Колкото и да се надуваш, като плондер, нагло лъжеш!

„МВР – Мето“ вика и че полицияята нямало как да влияе на изборите. А ТЪПИТЕ КАТО ГАЛФОН водещи на bTV му се радват и изобщо не питат – абе, Маринов, как да не влияе, бе, нали точно полицията по места ПОКРИВА И ПОСТАВЯ ПОД ЧАДЪР „правилните“ купувачи на гласове без да ги пипа, че и коридор им прави?!

„МВР – Мето“ продължава да лъже безобразно, но още по-безобразен е някакъв нов „водещ“, който седи като фикус и накрая казва: „Много се радваме, че Ви виждаме пак в ефир, и че ще се виждаме често…“.

Това ако е „журналистика“, да влезе Мето Илиенски!

Afera.bg

 

«