Публикувано на 09.11.2019 / 21:03

„МВР МЕТО“ ЗАМАЗА ПАЛЕЖА СРЕЩУ ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ! А НА КОГО ДАВАТ КИНТИТЕ НА „ФАНАГОРИЯ“?! „МВР МЕТО“, НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ, А ОТГОВАРЯЙ НА КОГО ДАВАТ ПО 100 ХИЛКИ ГРУПАТА НА „ЛАНЕЦА“!

АФЕРА публикува:

ЗАПАЛИХА ДВАТА АВТОМОБИЛА НА ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ, ТОЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ НЯКОЛКО ЛИЦА. 400 000 ЛЕВА ДЕЛЯТ НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЧЕНГЕТА. В СПРАВКАТА И ИМЕТО НА ГЕОРГИ КОСТОВ

Първа новината за запалените автомобили на шефа на Митниците Георги Костов оповести телевизия БСТВ.

След като 24 часа „МВР Мето“ укриваше случая умишлено.

След като единствена АФЕРА гръмна след БСТВ настана луда паника, още повече, че АФЕРА изнесе шокиращо скандални данни от спец. оперативни справки, изготвени от чужди специални служби, с които разполага.

Близо 20 часа нито една медия не посмя да гъкне за палежа срещу шефа на Митниците Георги Костов.

След 20 часа тотално мълчание и след дълго умуване как да похлупят и потулят скандала, „МВР Мето“ контролирано спеши медиите, ближещи задника на управляващите, и те се скъсват с позорно закъснение от близо 20 часа, да замажат скандала, като реват, че МВР казало, че колата на дъщерята на шефа на Митниците ей тъй на се запалила. И покрай нея се запалила „и друга“. Това станало в „дома на Георги Костов в Опицвет“.

Нищо, че Георги Костов не е декларирал дом в Опицвет в декларацията си пред КПКОНПИ.

И понеже „МВР Мето“ се чуди какви тъпотии да плещи, сега да му зададем контра въпросче! На тази снимка е комплекс „Фанагория“.

На кого носят кинтите във „Фанагория“? И има ли това общо с пожара на колите, както и с изнесените данни от АФЕРА кои дялкат по 400 бона на месец от китайското карго?

„МВР МЕТО“ ЗАМАЗА ПАЛЕЖА СРЕЩУ ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ! А НА КОГО ДАВАТ КИНТИТЕ НА „ФАНАГОРИЯ“?! „МВР МЕТО“, НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ, А ОТГОВАРЯЙ НА КОГО ДАВАТ КИНТИ ГРУПАТА НА „ЛАНЕЦА“!

Освен това: ако „МВР Мето“ продължава да се държи като изоглавено, предстои скоро на Младен Маринов да отговори и на въпроса на АФЕРА – на кого дават кинти групата на „Ланеца“ и по колко. По 100 хилки ли?

А на бас, че Младен Маринов вече се е препотил от туй „скромно“ въпросче.

Управлява ви мафия.

Afera.bg

Коментари 21 за
“„МВР МЕТО“ ЗАМАЗА ПАЛЕЖА СРЕЩУ ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ! А НА КОГО ДАВАТ КИНТИТЕ НА „ФАНАГОРИЯ“?! „МВР МЕТО“, НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ, А ОТГОВАРЯЙ НА КОГО ДАВАТ ПО 100 ХИЛКИ ГРУПАТА НА „ЛАНЕЦА“!”

 1. И с невъоръжено око се вижда, че постройките на горната снимка са издържани в особено актуалния за последните 30 години архитектурен „стил“, известен като мутро-цигански барок.
  Ако се разходите до селото на джебчиите, село Игнатиево, Варненско, ще видите същия архитектурен „стил“.Същото може да бъде видяно и в „столицата“ Катуница на цар Киро или в квартала на циганските барони от Мешерето в гара Левски, Плевенско, да речем.
  Да не споменаваме и стотиците мутренски резиденции из цяла България, включително в Драгалевци, Бояна или Симеоново…
  Въпросът обаче е: колко ли трябва да си тъБп и малоумен, до степен на дебилизъм за да се изръсиш с милиони за „резиденция“ насред къра, насред угарите??
  На снимката прекрасно се вижда обработваем земеделски блок в непосредствена близост и съседство.
  Повече от очевадно е, че става въпрос за чисто земеделски земи със сменен статут.
  И двете сгради/постройки са мегагрозни и кичозни!
  Втората постройка(в дъното) прилича по-скоро на диспечерска кула и административна сграда на селскостопанско летище.
  Ако пък човек посети и влезе в някое такова мутро-циганско „имение“ ще почине от ужас-вътре гъмжи от кич, безвкусица, парвенющина и безумна смесица от стилове.
  Такива са днешните ни богаташи и олигарси-безумно прости, необразовани и елементарни хора с пълна липса на чувство за естетика и красота.С интелект на врабче, но в замяна на това пък разполагащи с неограничени финансови ресурси.Довчерашни смрадливи селски цървули станали тръндафори.

 2. През 1990 г., когато за първи път ООН мери този показател, се дават данни за 1987 г., малко преди края на социализма. Тогава България има индекс 0,918 и е на 27-о място измежду 130 държави в света, поставена сред страните с най-висок индекс на човешко развитие. Това означава, че грижата за човека и съответно неговата свобода през предходните десетилетия е била успешна, защото по един комплексен показател страната се е оказала сред водещите в света. На първо място е Япония с индекс 0,996, на 19-о – САЩ с 0,961. От балканските страни само Гърция е малко преди нас – на 22-ро място, а от бившите социалистически държави – само ГДР (21-во място) и Чехословакия (25-о място) ни изпреварват. След нас са Югославия – на 31-во място, Унгария – на 30-о, Полша – на 33-то, Румъния – на 41-во, Южна Корея – на 34-то.
  След това се оказва, че България катастрофално се е срутила в тази класация. През 2006 г., преди да влезем в ЕС, страната ни е на 53-то място. Не си мислете обаче, че влизането в ЕС и тържественото приемане на „европейските ценности” са подобрили нещата. Напротив, сривът назад продължава и през 2011 г. сме на 55-о място, през 2013 г. – на 58-о и няма никакви шансове да стигнем някогашното равнище от края на социализма. От началото на членството ни в ЕС до 2014 г. сме се смъкнали с още 6 места назад.

 3. 30 години – всяка изгряла недежда е потъпквана, всяка добра кауза е продавана, всяка вярна стъпка е окрадена, всяка висока стойност е омаскарявана. Кой какво ни е направил от вън – е конюнктура, а ние какво си причиняваме – е основното, трагичното и жестокото, защото то избира и сасипва с имитации, с беззаконие, с пошли и ефективни манипулации.

  Да, Г-н Отчаян, Законът за социалните услуги е актуален пример за продан и манипулация, за еничарство с децата. Той е присъда за Правителството и Парламента. Когато една държава приема такъв закон, тя се е ликвидирала. Всяка дума за ‘демокрация’ и каквото и да е в този порядък, е фалшива. Няма демокрация, има демократични маски, имитации и политическо падение, което ги обезпечава. Политиката деформира и деморализира държава и народ! Другото е пропаганда на фалша, вредата и изгодата. Поздрав за всеки жив българин – жив с ум, съвест и родолюбие, въпреки отказа на властта от демокрация чрез отказ от ум, съвест и родолюбие:

  https://www.youtube.com/watch?v=P_Y7abspLSA

  https://www.youtube.com/watch?v=P_Y7abspLSA

 4. Я ДЕВА И ФАНАГОРИЯТА А ЯЗ СЕ ЧУДИМ ПОРАДИ ЩО ОТБИВКАТА ДЕТО Е ЗА ТОВА ТОЛКО Я ПОДЪРЖАТ ЧАК СЕ ПЕСТАРАВАТ А НА КРЪГОВОТО ДЕТО Е ДО НЕЯ КАТА НОЩ ИМА ФУРАЖКИ А ТО КВО БИЛО

 5. Защо на тез митници началници стават все бивши полицейски шефове „Ало Таньо“

 6. ,, Мафиози от всички страни ,съединявайте се “ !
  Експоприяцията на експоприяторите продължава с екпоприирането на самите държави до дупка.
  Основния принцип е – народа да е откъм ебаната страна .
  Проста работа.

 7. „Управлява ви мафия.“ – умопомрачителен извод, КОЙ трябва да се изненада, отдавна на власт е червената мафия и това го знаят и децата!

 8. Служебен автомобил, купен с Нашите, на данъкоплатците пари, в събота пред частен имот? Това не е ли незаконно? Този е поредният измекяр, дето ползва дъжавното за бащиния. Аман от милиционери и пожарникари! Много интересно как BMW 7-а серия се самозапалва при загасен двигател. Тия ни вземат за неграмотни туземци…

 9. Китайското и турското карго винаги е спонсорирало гропировки, МВР и митници. От 2003-2018г. в тази далавера за малко се включи НАП, но след структорната реформа на Галя Димитрова далаверата пак се върна в МВР. Разбира се, че това стана след натиск с публичен разтрел на данъчен (бивш служител на МВР).
  В момента Фискален Контрол на ЦУ на НАП извършва формални проверки на китайски карга на конвейр, без грам мисъл, анализ или страх от последици от оставяне на документи забърсващи задниците на митници и МВР.
  Каква е същността на карго канал:
  Вкарва се стока от Китай, Турция и други извън ЕС държави, стоката има стойност на което се облага с ДДС и мита, колкото е по голяма стойността, толкова е по голям размера на ДДС-то, или услугата която предлагат каналджиите и митничарите е намаляване на стойността на контейнера, след което същата стока се продава в търговските складове.
  Ролята на НАП и прослолутите касови апарати е, да се издава документ на реална цена. Защото китайците са получили контейнер с ДДС от 1000 лв., то на всеки артикул се пада стойност от 0,0001 лв., заради това китайците не издават документи на реалната цена. Това трябва да проверява ФК на ЦУ на НАП. Това те не разбират, но това го знаят каналджиите, търговците, счетоводителите и началниците от МеВеРето.
  Пратете журналисти в Илиянци, вижте каде има данъчни, те се забелязват лесно с парамилиционерски униформи, блиндирани фордове с надпис НАП, запишете имената на фирмите и ще видите канала на китайското карго.

 10. 18. 12. 1997.год
  330.кг.метаметатимин.и
  666.кг.метил,кетамин.база
  .са.заловени.при. спец. .акция.на.НСБОП.в.софийското.село.ОПИЦВЕТ.едно.много.ОПЕРАТИВНО.ИНТЕРЕСНО.селце.НАРКОхъб.депо. с. много. оперативно. интересни. обитатели.

  М-М-М,ДА-А-А,ТОЧНО ТОВА ИМАХ В НАПРЕДВИД.ОБАЧЕ И ИМЕНАТА СА ДОСТА ИНТЕРЕСНИ?!
  НЕ ВСИЧКИ ЗАБРАВЯТ ЗА ТРИ ДНИ!!!

 11. Има друг страшен палеж: на децата на България. От 1 Януари влиза в сила Законът за социалните услуги. Чрез него НПО -та пробиха с Новрежкия модел: отнемане на деца от родители по преценка на чиновник. В Закона правата на децата се обособяват като отделен фактор и се противопоставят на правата на родителите. Нарушава се конституцията, според която детето се представлява от родителите си до 18 годишна възраст. Така законно децата могат да се вземат от държавата, да се дават за осиновяване в чужбина ( една от целите на закона е снабдяване с деца на хомосексуални двойки), да са третирани отнемани от семейството си.Държавата се поставя над семейството и го разбива чрез отнемане на децата. Това е ново еничарство и прокарване на джендър идеологията чрез законна продажба на деца. Горят децата и родителите, сасипват семейството с държавни средства. За това вчера имаше протести в София, Търново и още шест града в страната. Но медиите мълчат за еничарството с деца, гърмят как Бойко рязал лента в Сърбия. Герберите ще довършат България, ако не се вдигнем.

  1. Абе, човек, става въпрос за едни други деца. В селото ми има 3 циганки с по 9-10 деца. И те не знаят от кого са. Мангите един трудов ден нямат, но търкат билетчета, циглетата растат и изкат дрехи, обувки, манджа. Повечето са сериозни когнитивни проблеми. Ако държавата или някаква друга институция не ги забере какво мислиш ще правят. Едното, на 15г. одуши и се изгаври с трупа на 82г бабичка. Това харесва ли ви?
   Български деца се продават на кило. В Гърция има бардаци, в които се заплождат наши млади циганки, на джипсата от 5 до 10хилки, зависимост от продукта. Останалото за маманите и съдружие.

 12. Кога ще видим падането на мафията в България и всички мафиоти начело с тиквун геноцидов зад решетките

 13. В България има живот само за тези,дето се движат с охрана,и дето са изцяло на държавна издръжка,всички останали,кучета ги яли. Това не е държава,това е порнографска секта,дирижирана от най високо ниво.

 14. 18. 12. 1997.год
  330.кг.метаметатимин.и
  666.кг.метил,кетамин.база
  .са.заловени.при. спец. .акция.на.НСБОП.в.софийското.село.ОПИЦВЕТ.едно.много.ОПЕРАТИВНО.ИНТЕРЕСНО.селце.НАРКОхъб.депо. с. много. оперативно. интересни. обитатели

 15. Помечето от тия юнаци няма да стигнат до пенсия ……………….. МНОГО ЗНАЯТ …… ПРЕКАЛЕНО МНОГО ……

 16. 29 ФЕВРУАРИ 2012-та:
  …………………………………
  По този повод „Стандарт” съветва, ако станете обект на недобросъвестен интерес от айдуци, да не викате за помощ, а да викате за пожар. „Колкото и невероятно да звучи, пишат колегите, на думата “помощ” реагират много по-малко хора, отколкото на “пожар”.
  Абе, не е точно така. През 2003 г., когато гл. секретар беше господин сегашният премиер, полицията ни посъветва, ако ни нападнат, да викаме “Крадат кола-а-а-а”. Това щяло да мобилизира де-що има собственици на прогнила ламарина и ще изкара по прозорците. Пожарът беше обявен за втори по отклик призив. Разбира се, възможно е, че предвид това, че колите вече по-често ги палят, отколкото ги крадат, ценностната система да се е променила и пожарът да е излязъл на първо място.

 17. Мето няма да отговори, защото гърми. Мето и да не отговори, изгърмял е. Изгърмяването обаче няма значение-Бойко не го зачита за проблем. ГЕРБ са не само мафия, а създава мафия. Митници и МВР са само клонове на мафията. Няма кой да я бутне, подкупват наред в бг и в чужбина ( Ишиаса, Краварите с непроизведението самолети) и медиите са техни. Мафията по света няма държава, медии и държавни пари за подкупи на държавно ниво и цигани за печелене на избори. ГЕРБ създаде нов мафиотски модел-картел на държавната мафия с международни успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *