« Върни се назад Публикувано на 09.11.2019 / 21:03

„МВР МЕТО“ ЗАМАЗА ПАЛЕЖА СРЕЩУ ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ! А НА КОГО ДАВАТ КИНТИТЕ НА „ФАНАГОРИЯ“?! „МВР МЕТО“, НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ, А ОТГОВАРЯЙ НА КОГО ДАВАТ ПО 100 ХИЛКИ ГРУПАТА НА „ЛАНЕЦА“!

АФЕРА публикува:

ЗАПАЛИХА ДВАТА АВТОМОБИЛА НА ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ, ТОЙ СТРЕЛЯ СРЕЩУ НЯКОЛКО ЛИЦА. 400 000 ЛЕВА ДЕЛЯТ НА МЕСЕЦ ОТ КИТАЙСКО КАРГО ВИСОКОПОСТАВЕНИ ЧЕНГЕТА. В СПРАВКАТА И ИМЕТО НА ГЕОРГИ КОСТОВ

Първа новината за запалените автомобили на шефа на Митниците Георги Костов оповести телевизия БСТВ.

След като 24 часа „МВР Мето“ укриваше случая умишлено.

След като единствена АФЕРА гръмна след БСТВ настана луда паника, още повече, че АФЕРА изнесе шокиращо скандални данни от спец. оперативни справки, изготвени от чужди специални служби, с които разполага.

Близо 20 часа нито една медия не посмя да гъкне за палежа срещу шефа на Митниците Георги Костов.

След 20 часа тотално мълчание и след дълго умуване как да похлупят и потулят скандала, „МВР Мето“ контролирано спеши медиите, ближещи задника на управляващите, и те се скъсват с позорно закъснение от близо 20 часа, да замажат скандала, като реват, че МВР казало, че колата на дъщерята на шефа на Митниците ей тъй на се запалила. И покрай нея се запалила „и друга“. Това станало в „дома на Георги Костов в Опицвет“.

Нищо, че Георги Костов не е декларирал дом в Опицвет в декларацията си пред КПКОНПИ.

И понеже „МВР Мето“ се чуди какви тъпотии да плещи, сега да му зададем контра въпросче! На тази снимка е комплекс „Фанагория“.

На кого носят кинтите във „Фанагория“? И има ли това общо с пожара на колите, както и с изнесените данни от АФЕРА кои дялкат по 400 бона на месец от китайското карго?

„МВР МЕТО“ ЗАМАЗА ПАЛЕЖА СРЕЩУ ШЕФА НА МИТНИЦИТЕ! А НА КОГО ДАВАТ КИНТИТЕ НА „ФАНАГОРИЯ“?! „МВР МЕТО“, НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ, А ОТГОВАРЯЙ НА КОГО ДАВАТ КИНТИ ГРУПАТА НА „ЛАНЕЦА“!

Освен това: ако „МВР Мето“ продължава да се държи като изоглавено, предстои скоро на Младен Маринов да отговори и на въпроса на АФЕРА – на кого дават кинти групата на „Ланеца“ и по колко. По 100 хилки ли?

А на бас, че Младен Маринов вече се е препотил от туй „скромно“ въпросче.

Управлява ви мафия.

Afera.bg

«