Публикувано на 02.08.2022 / 13:35

МВР И ПРОКУРАТУРА, ПАК ДРЕМЕТЕ, ДОКАТО ИВАН – ПИЛЕТО ТРОВИ НОВА ЗАГОРА!

Любимият олигарх на Бойко Борисов – Иван Ангелов–Пилето, продължава най-нагло и безочливо да трови Нова Загора и околията. И това вече се случва от години наред, а МВР и прокуратурата продължават да бездействат и да не предприемат абсолютно никакви действия по озаптяване на един от най-скандалните български олигарси.

Тук нека припомним, че при „падането“ на Борисов от власт, Иван Пилето бе викан в парламента и разпитван пред камери по най-различни далавери, но въпреки това след идването на Кирил Петков на власт нищо не се промени. И логично, и естествено се налага изводът, че може би Иван Ангелов – Пилето бързо е пренасочи „скрити активи“ и светкавично се е превърнал в любимец и на новата власт. Защото няма как по друг начин да си обясним фотографията от днес, на която ясно се вижда как камиони на фирма „Екоенерджи-2“ от Нова Загора, със собственик Иван Ангелов – Пилето, престъпно изхвърля в района на Нова Загора отрови и отпадъчен продукт от преработката на био газ.

Разбира се, днешната наглост и без да си съдия във Върховния съд, спокойно би могла да се определи като престъпление, да не кажем дори и като опит за убийство! Опит за убийство на околната среда и на целия живот, обитаващ тази околна среда.

Въпреки това обаче, като тук дебело трябва да подчертаем, че това въобще не е първото подобно деяние на Ангелов, а МВР и прокуратурата продължават да не предприемат абсолютно никакви действия спрямо това скандално лице.

Нека припомним още, че през края на септември месец 2020 г. Инициативният комитет „Нова Загора иска да диша“ демонстрира пред сградата на Регионалната инспекция по околна среда и води (РИОСВ) своята непримиримост към бездействието и безразличието на еко властите, които твърдят, че проблем с въздуха в Нова Загора няма.

От кога датира проблемът?

През 2014 година в Нова Загора е открита инсталацията за производство на електрическа и топлинна енергия от биогаз на Иван Ангелов – Пилето. От тогава в града се разнася специфичната миризма на птичи и кравешки тор, особено силна през нощта и в почивните дни, когато екоинспекцията не извършва замервания за качеството на атмосферния въздух. Хората подават непрекъснато сигнали до тел. 112, тъй като през нощта зеленият телефон на екоинспекцията не работи. Инспекторите ги квалифицират като фалшиви, тъй като според техните измервания качеството на атмосферния въздух е в норма.

Вирусът плъзна в близка до сърцето на Бойко фирма – „Градус” – криха до  последно за заразени работници в Стара Загора и Сливен – WOW Media

И така до днес. До този текст и до тази снимката към него. Която ясно показва, как Иван Ангелов – Пилето трови Нова Загора.

Няма налично описание.

И логично пак възниква въпросът: Ало, МВР и прокуратурата, спите ли?! Стига с тоя зимен сън, бе! Заприличахте на норки. От фабрика на Ангелов.

Разследване на BIG5 и АФЕРА

Коментари 16 за
“МВР И ПРОКУРАТУРА, ПАК ДРЕМЕТЕ, ДОКАТО ИВАН – ПИЛЕТО ТРОВИ НОВА ЗАГОРА!”

 1. Късно е либе за китка…
  И на МВР- то и Прокурватурата държавата им раздаде бонуси за по няколко хиляди лв. за добре свършена работа! Пенсията отделно!
  Търсете ги в Гърция или Турция…Пилешко, телешко има ли смисъл?

 2. ми те полицайците по спирките дебнат за маски!няма с пилищари да се занимават я!

 3. Ако се вярва на снимката, той и сам себе си е отровил… да му пикам да парите

 4. Пилето, казват, си е напазарувал на сметка 650 дка пасища. За фотоволтаици, т. е. стопанска дехност. Познайте къде.. Яяя, пак в Нова Загора, от предишния кмет Грозев. Верни другарчета бяха. Нищо, че пасищата са малко и не са достатъчни за селскостоп. животни.

 5. Гори лайната на пилетата и продава като Ел енергия, каквото не може да изгори ви го сипва във водичката. Смотан мат’рял. Заслужавате си го и още

 6. Не купувайте отровните боклучави пилета на „ГРАДУС“!

  1. ЗеУения вече бивш екоминистър си назначи Идиго – НПО-кадър за „служител“ директор на РИОСВ – Ст. Загора!
   Яко…. от всичко!
   Дано служебните министри изчистят от зелени калинки!!!

 7. Емигрирайте бе хора.Колко да Ви го пиша.На 49 тръгнах.Майната и на Пилето и Тиквата и про100киро и лявата резба и на дясната резба, на ПКП, на Нинова Оръжейния барон, на дупките из квартала,на кофите с боклук и мухите около тях и на какво ли не.Много е дълъг списъкът.Патриотизъм и родолюбие нямат нищо общо.

  1. Не е това начинът – нормалните българи трябва да си седят тук. Иначе какво ще стане с България!? А този пильо чака Боко да се върне и потрива ръце. Дано не дочака…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *