« Върни се назад Публикувано на 26.12.2014 / 12:40

МВР ЗАДЕЙСТВА ПРОПАГАНДНАТА МАШИНА, ПРИКРИВА УЖАСЯВАЩА ЛИПСА НА ОРГАНИЗАЦИЯ, ЧЕНГЕТАТА НАБЛЪСКАНИ КАТО ПРАСЕТА

МишенаСлед ПОРЕДНИЯ ужасяващ инцидент, стоварил върху невчасовото и некадърно МВР, вътрешното министерство при управлението на ГЕРБ и ДПС /в сянка/, моментално задейства пропагандната машина, за да скрие истината за трагедията с катастрофата, при която загина един редови полицай и 15 пострадаха.

А истината е, че редовите полицаи, мъкнати от всички краища на държавата, командировани, са действали при пълна липса на организация от страна на МВР. Теренът, по който са се движили е кал, вода, буквално пързалка. Ченгетата са били превозвани буквално наблъскани като прасета в „машината” /израз на Светлозар Лазаров/.
Един върху друг.
ПО КОЙ ЗАКОН 15 ЧОВЕКА, ЧЕ ДАЖЕ И СЛУЖИТЕЛИ НА МВР, СЕ ПРЕВОЗВАТ В КАРОСЕРИЯ НА ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ?!
Според източници на АФЕРА, НА МЯСТОТО НА ИНЦИДЕНТА НЕ СА ПРИСТИГНАЛИ ВЕДНАГА СПАСИТЕЛИ, А САМИТЕ ЧЕНГЕТА СА СЕ СПРАВЯЛИ САМИ СЪС СИТУАЦИЯТА, В КОЯТО СА НАТРЕСЕНИ ОТ „ПРОФЕСИОНАЛНОТО РЪКОВОДСТВО” НА МВР!
След трагедията, цялото ръководство на МВР се изтъпани по телевизията за да плещи с печално лице, междувременно чудейки се каква версия да скалъпи, за да излезе и този път „сухо” от водата.
Afera.bg

«