« Върни се назад Публикувано на 22.12.2014 / 8:56

МВР – ВУЧКОВ НЕДОСТИЖИМ: „ГДБОП НЯМА ДА ПРАВИ ПР АКЦИИ”. А КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА НА ЗЛОВЕЩАТА ПИАР ГДБОП –ФЛОРОВ & ЦВЕТАНОВ?!

Веселин ВучковГДБОП, когато стане част от МВР, няма да прави ПР акции. Само и единствено спазвайки буквата на закона, никакви ПР акции„, рече МВР министърът Веселин Вучков по БНР.

Вучков, който прави жалки опити непрекъснато да се дистанцира уж от Цветанов, а пък всъщност е редови старшина на ГЕРБ, на практика призна, че по времето на „другото” ГДБОП – това от времето на Флоров и Цветанов всичко си е било „пиар акции”.
Е, питаме тогава, МВР – Вучков КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ГДБОП – ФЛОРОВ & ЦВЕТАНОВ? Няма ли да се намери някой да сезира прокуратурата, няма ли „Вътрешна сигурност” и „Инспекторат” на МВР?
МВР – Вучков изрече и че нямало данни за насилствени посегателства срещу Петко Сертов. „Нищо не сме скрили. Целта на МВР е да се реконструира какво е правил той в деня, когато изчезна.” – цитат на Вучков.
ДА ВНИМАВАМЕ! След главният секретар на МВР, който употреби термина „ПРЕЗЕНТИРАМ”, сега Вучков пък се цепи с „РЕКОНСТРУИРАМЕ”.
МВР – Вучков имало „цел” – да РЕКОНСТРУИРА КАКВО БИЛ ПРАВИЛ СЕРТОВ В ДЕНЯ, В КОЙТО ИЗЧЕЗНАЛ.
Да сте чули МВР да има за цел да НАМЕРИ СЕРТОВ?
Предстои „презентиране на реконструирането”.
Потрес.

Afera.bg

«