« Върни се назад Публикувано на 07.11.2016 / 15:25

МВР – ВАРНА ПОКРИ СКАНДАЛ! ВАРНЕНЕЦ КРЕЩИ ПРЕД ДИРЕКЦИЯТА: „ДОСЕВ, КУРВО ДОЛНА, МИШОК КОРУМПИРАН!“

добромир досевВ официалния бюлетин на ОД на МВР – Варна пише: „На 4 ноември около 12 часа пред  сградата на ОД МВР С. Т. (28 г.) е извършил  непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред,  изразяващи се в отправяне на обиди и ругатни към гражданите.  Задържан е за 24 часа  и е глобен със 100 лв.“

МВР – Варна обаче лъже и покрива истината за скандала.

На 4 ноември около 12 часа, според брилянтни източници на АФЕРА, гражданинът С.Т., който е Станислав Тодоров,  НЕ отправя обиди и ругатни към гражданите, както твърдят от МВР – Варна, а целенасочено използва едно име и крещи срещу него.

Станислав Тодоров псува и крещи пред сградата на ОД на МВР – Варна лицето Добромир Досев, бивш служител на БОП – Варна, известен като бивша „дясна ръка“ на ексшефа на БОП – Варна Емил Михайлов.

Станислав Тодоров е крещял: „Досев, курво долна, ела да се разберем! Мишок, долен, мръсен, корумпиран!“, категорични са брилянтите източници на АФЕРА, които са очевидци на скандала.

Полицаите накацали веднага по прозорците и се подхилквали. Пред наш източник полицаите коментирали, че Станислав Тодоров профилактично си минавал и псувал  Досев. Така че, лицето Станислав Тодоров не е обиждало никакви „граждани“, както твърди МВР, а персонално и единствено – лицето Добромир Досев. Досега не се помни персонално някое ченге от ОД на МВР – Варна да е било публично псувано и обругавано явно, на всеослушание, срещу прозорците на сградата на Дирекцията.

В същия ден, по времето, в което Станислав Тодоров е крещял срещу Досев пред сградата на ОД – МВР – Варна, се провеждаше във ВРС делото, заведено от Досев и Емил Михайлов срещу сайта АФЕРА и Веселина Томова. Досев и Михайлов водят дело, защото били обидени, че Томова в публикации и книгата си „Бандитска Варна“ ги била окачествила като корумпирани.

В същия ден, когато се е случил скандала, цяла Варна бе облепена с плакати с нарисувана схема „ченгета – нарко-дилъри“.

Станислав Тодоров очевидно обаче не е знаел, че Добромир Досев вече не е в системата на МВР и от началото на годината бе пенсиониран, след като последно се подвизава като инспектор близко село до Варна.

Afera.bg

«