« Върни се назад Публикувано на 22.08.2022 / 10:11

МВР „БЯХ ТОЧЕН С ПАРИТЕ!“, РАЗМЪРДАЙ СИ ЗАДНИКА! РАЗКАРАЙ ОПГ В МВР! МИСЛИТЕ СИ, ЧЕ СЕ ЕБАВАТЕ С „АФЕРА“? ОК. ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕ ОТЗАД!

Минават един подир друг идиот след идиота в битността си „министър на МВР“.  Олигофрен до олигофрена.

Последният – спуснат от Кадровиците на „държавата“ – Дерменджиев, или иначе казано МВР „Бях точен с парите!“ – продължава традицията на плашипутарниците. Без абсолютно никакво извинение!

11 месеца сайта АФЕРА е подложен на ежедневен ТЕРОРИЗЪМ от страна на хакери, които са известни както на властите, така и на нас, и които са покривани от МВР и ГДБОП!

11 месеца някаква лайнарска дирекция в ГДБОП, наречена „Борба с компютърните престъпления“, си бърка в задника, докато НЕ работи по образуваното досъдебно производство за хакерските атаки срещу сайта АФЕРА.

Престъпниците от ГДБОП, служба, известна като чадър за ОПГ във всички сфери, служба, която произвежда рафинирани пробити ченгета, се  правят на улави.

Всеки ден, или през ден сайта АФЕРА е подложен на тероризъм от страна на хакерите, наети от кръгове близки до Властта. Това, че ГДБОП и МВР, на които е дадено като задача да разследват по образуваното досъдебно производство, никога нищо не знаят, никога нищо не довеждат до край в подобно разследване, никога нищо могат да открият, показва, че тези некадърници и корумпета, със заплати, давани им българските данъкоплатци, са за закриване и изриване с лопатата. Моментално!

Новият смешник МВР Дерменджиев е същата куха пионка, която е  поставяна начело на МВР традиционно, за да бъдат доволни Кадровиците, които всъщност са една разпасана банда, която единственото, което прави е да усвоява кинти откъдето може.

11 месеца тия лешпери си мислят, че се ебават с АФЕРА.

ОК.

Той и Боко Тиквата си мислеше, че може да се ебава с АФЕРА, докато не му го нацепихме отзад!

Тия селски трудоваци и те си мислят, че могат да се ебават с АФЕРА.

ОК.

И те ще си го получат отзад. Джелатската.

Вие, мишки престъпни на Власт, поръчители на тероризма срещу АФЕРА, как си я представяте тая работа, че Веселина Томова ще ви остави да играете хоро на главата и, а?! Така и не разбрахте с кого си имате работа, тъпаци!

Капише!

П.П. За възмутените от „грозния“ ми език – на такива мерзавци и мишоци се говори така! – точно както говорят на улицата! А ако питате мен не само се говори, но се и действа така! – точно както се действа на улицата.

Веселина Томова

«