« Върни се назад Публикувано на 09.08.2021 / 9:05

МВР „БАРБАДОС“ – ЗЛОВЕЩО, НАРЦИСТИЧНО, АРОГАНТНО НАГЪЛ! НЕ БИЛ МАСОН ОТ ПЛОВДИВ, НО СПЕСТИ ОТ КОЯ СОФИЙСКА ЛОЖА Е МАСОН! „АЗ! АЗ! АЗ!“ – ФЮРЕРСКА ДИАГНОЗА

Посоченият от Слави Трифонов за МВР министър и вицепремиер Петър Илив се появи по Нова телевизия и втрещи и Виктор Николаев с демонстрираната „фюрерска“ нарцистична „диагноза“.

Това лице на всяко изречение употребяваше натъртено поне три пъти „Аз!“, напомпан като че с допинг, или явил се на няколко нарцистични „линии“.

„Името ми не е спорно, а безспорно!“, „Петър Илиев няма да бъде унищожен!“, „Моят род е водил битка с „На нож!“, „Центровете на задкулисието стоят зад атаката срещу мен!“

„Смелият“ Нарцис обаче не посмя да изрече нито едно име от този „център на задкулисието“.

„Вижте медиите, вижте кой им е собственик, вижте кой има полза“, избълва Петър Илиев.

Е, да му обадим – АФЕРА има собственик Веселина Томова и тя стои зад медията АФЕРА. Анадънмо?!

Според арогантният Нарцис медиите, когато атакували някого – значи ставал, а когато го хвалели – значи за нищо не ставал.

„АЗ! АЗ! АЗ!“, с подчертано отворена уста, натъртвайки, с разчленени нагли фрази, Петър Илиев единственото, което направи в студиото е да внуши, че е кух отвътре, защото само несигурен отвътре човек, може да се държи толкова нагло, зловещо, арогантно отвън.

„Голям страх тресе кочината от Петър Илиев“, изрецитира патосно същият Петър Илиев.

Не разбрахме обаче от какво точно се „тресе“ Кочината от страх, след като Илиев хабер няма нито от МВР, нито от спец.служби и като му гледаме кухото допингово самочувствие, в МВР и службите ще го сдъвчат на закуска.

„Ченгесарско милиционерски генезис има тази атака“ от „защитници на Мулртигруп“,  пени се Петър Илиев, даже една слюнка дълго удържа на долната му устна.

Да де, ама и Слави бе първи Призван от „Мултигруп“, анадънмо?!

Барбадос не бил офшорна държава, Барбадос била държава с много висок стандарт, „АЗ!“ познавал министри и всякакви високопоставени в Барбадос, правителството на Барбадос познавал, а почетен консул го направил по предложение на правителството на Барбадос Ради Найденов и правителството на Огнян Герджков /Румен Радев/.

„АЗ!“ работел с много Карибски държави, а от над 10 години работел с Доминиканската република.

Какво точно „работи“ не уточни, но ние не сме тъпи – досещаме се.

„Аз съм единственият консул на Барбадос в Източна Европа, правете си сметка!“ – заканително се взери в камерата Петър Илиев.

По отношение на въпроса – масон ли е – Петър Илиев уклончиво СКРИ ИСТИНАТА!

„Аз не съм роден в Пловдив, АЗ съм роден на пъпа на София, до НДК!“

„Не членувам в тези посочени масонски ложи!“

Обаче! Преди два дни в сайта АФЕРА се обади член на Софийска масонска ложа, който е член на тази ложа от 20 години и в прав текст ни каза: „Петър Илиев не е член на Пловдивската ложа на Гергов, а е член на Софийската масонска ложа, на която и аз съм член!“

Така че Петър Илиев е масон и умишлено не отговори на въпроса конкретно, избягвайки да излъже в ефир. Жалко, че Виктор Николаев не го притисна повече.

„Аз съм такъв какъвто съм, който иска да ме харесва!“ по фюрерски, разчленено изрече Илиев.

И се изръби, че опитвали да го тричат медийно, а и сега го тричали академично. Минали били шест години, който имал претенции към текста на книгата му, да го бил съдел тогава.

„АЗ!“ бил най-любимият и обичан преподавател в СУ. Това не го казаха студентите му, а си го каза „АЗ!“ самият в студиото. Изпъчен, напомпан, назобан, като балон който тепърва предстои да се спука.

„АЗ!“ каза още: „Аз не съм жертва, аз съм професионалист, който се е доказал!“

Това „доказал“ тъй го натърти, че аха да ни изкърти ушите.

Това, което видяхме надгради възходящо нарцисизма, демонстриран ни досега от Бойко Рашков, в хиляди пъти.

Това лице е зловещо арогантно „юпи“, умишлено демонстриращо нагло самочувствие, зад което обаче се крие кухота. Уверен, дълбоко сигурен в себе си човек, никога не се държи по този начин. По този начин се държат комплексарите и страхливците. И войнстващите бездарници.

Afera.bg

 

«