« Върни се назад Публикувано на 23.08.2014 / 9:59

МВР-Бакалов: 20 години участвал в избори, ясни му били неща, ама НЕГОВАТА политическа сила никога не купувала, ай, ай, ай!

Йордан БакаловЯсни са ни нещата, ясни са ми нещата, ама трябва да стигнем до реализации. Аз съм ИМ казал /на политическите сили/, че хубаво е да не практикуват такива практики, рече вътрешният министър Йордан Бакалов в студиото на Нова телевизия, която изобщо не е на Бойко Борисов. Бакалов несмаслено заобяснява как се купували гласове чрез „дърва, вие, знаете” и „кастинги”.

Бакалов рече, че 20 години участвал в избори, ясни му били нещата, но НЕГОВАТА политическа сила никога не била участвала в „такива работи”.
Потресохме се.
„Нямам два петъка служба, както се казва”, произнесе за себе си Бакалов в МВР. Той даже не бил представител на политическата СИ сила, „както се казва”.
Бакалов няма „два петъка” в МВР, ама призна, че 20 години е правел избори и да заяви, че НЕГОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НЕ БИЛА КУПУВАЛА ГЛАСОВЕ си е чиста лъжа, както и да го погледнем. Поне оттук, от Варна.
Така че, господин служебен МВР – Бакалов, имате много здраве от варненския арменски поп.
Бакалов призна за неудоволствие на Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов, че в МВР „на пръв прочит” нямало данни за това, че „умните и красивите” „протестиращи” били разработвани, както самите те ореваха орталъка.
Иначе в МВР имало същите оперативни данни за купуване на гласове, каквито имали и медиите.
Металургична му работа.
„В края на краищата не е въпроса какво аз искам, в края на краищата аз изпълнявам определена воля…”, отговори на въпроса с какво би искал да бъде запомнен като МВР министър Бакалов.

На финала, след участието на Бакалов, една странна тв водеща се изплези срещу камерата, преди включването на рекламите.
Afera.bg

«