Публикувано на 17.11.2021 / 9:51

МА, УЖАСНО ВИ МОЛЯ, ДОКТОРЕ, РАЗКАЖЕТЕ НЕЩО СВРЪХ ОТВРАТИТЕЛНО, НЕЩО ОТ КОЕТО ДА СЕ ИЗПОВРЪЩАМЕ!

Лекарка една, по НОВА, отново ни се накара, че не прегръщам с охота всичко, което каже СЗО и тя в частност. При условие, че аз например също цитирам мастити лекари, които не са на същото мнение като тази гарга, и то с доверие към тях и медицинските им аргументи, не разбирам защо съм обвиняван в недоверие към всичко случващо се?

А по едно време Виктор ѝ подаде за воле следното:

– Разкажете ни някой ваш случай от пандемията, който никога няма да забравите. Нещо, което ви е разтърсило из основи, някаква неописуема драма, как сте гледали смъртта в очите…

И тя разказа разбира се. Ма, защо да не разкаже? Все пак как да започне денят ни, ако не така драматично!?

Аз например, ако бях на Виктор, още в преамбюла бих натегнал обстановката до краен предел. Щях да я подтикна ето така:

– Ма, ужасно ви моля, докторе – разкажете нещо свръх отвратително, нещо от което да се изповръщаме, нещо от което да се изпуснем в гащите. Кажете как сте гледали смъртта в очите, а тя ви се е усмихнала зловещо и ви е казала: „Калимаааан, шахтидееее!“ Нека в студиото да пищим от ужас, а зрителите да припадат от гадории и мръсотии! Елате в Тъмната страна, извадете от лекарската си чанта някой прокажен човешки орган, например далак на загинал от вируса, който да е прояден от бели трупни червеи и го плеснете на камерата, за да го видят всички в едър план. Айде, разкажете, умоляваме ви, а след това ще викаме духове на екзекутирани серийни убийци в ефир и ще направим дисекция на крастава жаба за най-малките, все пак да има нещо и за детската аудитория…

Иван Иванов

Коментари 12 за
“МА, УЖАСНО ВИ МОЛЯ, ДОКТОРЕ, РАЗКАЖЕТЕ НЕЩО СВРЪХ ОТВРАТИТЕЛНО, НЕЩО ОТ КОЕТО ДА СЕ ИЗПОВРЪЩАМЕ!”

 1. Възраждане ще обере точките, ако успее да организира референдум срещу въведения зелен сертификат.

  Хората ще получат възможността да отхвърлят налагания терор и тяхното желание може да се осъществи лесно, с оглед на много ниската активност на последните парламентарни избори.

 2. Не,напоследък телевизиите са зарязали всякаква цензура(на благоприличието),особено ефирните,стана обичайно да показват инжектиране в близък план,болнична обстановка и други неприятни гледки,говорят за ковид като за чумата на 21 век.

  1. Интересно ми е дали тази мастия е жива? Склонен съм да вярвам на онзи човек дето се кълнеше ,че е пукнал. Никакво доказателство на обратното не е някаква писанка във фейсбук или вайбър!

 3. От всичко чуто и прочетено, оставам с впечатлението, че сме най-здравата нация в света! Но, сме малко глупави? От няколко месеца в България не се умира от друго, освен от Ковид! Бррррррррр! Което означава, че нас друга болест не ни лови. Даже и тия при катастрофите, нямат проблем с травмите несъвместими с живота. Но, докато ги вадят от смачканите коли, тъй като не са ваксинирани, се заразяват с Ковид и после умират от него. А, бе, хораааа, ваксинирайте се и ставаме безсмъртни!

 4. А пита ли някой колко са смъртните случаи в следствие на лечение по здравния протокол на СЗО? И още един въпрос: Вярно ли е, че починалите от К-19 след първа игла се отчитат като НЕВАКСИНИРАНИ починали от К-19?
  За смъртността при напълно ваксинираните дори няма да питам.

 5. Всички ПРАСЕТА еднакви ЗУРЛИ ИМАТ!!! На ФОНЪТ отзад НАРИСУВАНИЯ ВИРУС!!!

 6. Вгорчаването на живота ни е част от доктрината за тотален Контрол !
  За лъжичката сладко ,която ни ,,спускат “ от време на време ,ние сме готови на какво ли не …
  И най- вече сме готови да ЧАКАМЕ дълго !!!
  Все по-дълго и по-дълго …

  Венсеремос.

 7. Вече видях к-вируса!
  На тази снимка е – и в преден, и заден план.

  Интензивното изповръщане деѝства оздравително, естествен процес, докато започнат да ни убеждават в противното

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *