Публикувано на 27.04.2021 / 12:31

МАЯ, СРАМ ИМАШ ЛИ?

„Ако Корнелия Нинова внесе кабинет в парламента, тя няма да получи подкрепа нито от партията на Слави Трифонов, нито от „Изправи се! Мутри вън!“, нито от „Демократична България‘. Ние сме изпратени в парламента от гражданите, които бяха по площадите…“ заяви Мая Манолова в тв интервю.

Живеем във време разделно, в което всеки политик, иска или не, разкрива истинската си същност. Днес Мая Манолова показа лицето си на безскрупулен политик, готов да мине през трупове на съидейници и се прегърне с идейни противници.

Манолова си вярва, че е изпратена в парламента от гражданите. Това е първата й заблуда. Да й припомним: в първите дни на протестите гражданите гневно я гонеха от площад „Независимост“.

Но влизайки под кожата на Бабикян, Хаджигенов и Минеков, Мая се прилепи към протеста, на който до последния момент бе чуждо тяло. И Корнелия Нинова бе на площада, но в нито един момент нито един протестиращ не изрече и дума срещу нея.

Манолова или е с къса памет, или манипулира фактите по свой образ и подобие. На масовите софийски протести имаше три водещи лозунга: „Долу Борисов“, „Долу ГЕРБ“, „Долу Гешев“…

В нито един момент, от първия до последния ден на протестите, нито се появи, нито се чу лозунгът „Долу БСП“. Защото в „Триъгълника на властта“ (правителство, президентство, парламент) поне половината от хората бяха близки до БСП, което бе видимо за всички.

Ако някой се съмнява в казаното дотук, ще му помогнем с видеокадри от преките предавания на Българска свободна телевизия (БСвТв). И най-важното – в първите няколко седмици тя бе единствената телевизия, която предаваше на живо протестите от 18.00 часа до полунощ. На петия ден от преките предавания общият брой зрители на БСвТв (в ефира, Фейсбук и социалните мрежи) премина 1 000 000!

Ако не бяха живите емисии на БСвТв, която работеше в почти денонощен режим, България нямаше да знае какъв протестен вулкан е изригнал в столицата и как властта се крепи само от кордоните  полицаи  и жандармеристи.

Апропо, „Отровното трио“ десетки пъти даваше интервюта на репортерите на единствената телевизия, която ги отразяваше. Телевизията на Слави Трифонов не само отсъстваше от площада в първите седмици, самият Трифонов не се появи нито веднъж сред гражданите.

По това време Мая дори не смееше да се доближи до „Отровното трио“. Просто присъствието й до Бабикян, Хаджигенов и Минеков бе токсично за тях.

А и как да застанат до политик, който публично твърди (със странна самоирония го говори и днес), че е предложила Пеевски за шеф на ДАНС?

Как да я припознаят като протестър, след като без срам и свян измина пътя от разобличител на гербаджийската афера „Костинброд“ до омбудсман на … ГЕРБ?

„Отровното трио“ са убедени десни политици. Но дори и те не атакуват с такава злост БСП и Корнелия Нинова, както го прави бившият член на БСП Мая Манолова.

Хаджигенов дори на два пъти обяви, че с БСП трябва да се говори и преговаря. Иначе как се демонтира мафиотски модел, граден в продължение на 11 години!

А само преди две години Манолова охотно прие подкрепата на БСП за кметския вот в София. Нещо повече – за да й помогне в битката срещу ГЕРБ,  БСП не издигна свой кандидат за кмет на София.

От днес полемиката на Манолова с БСП ескалира във война, демаскираща образа й на последователен борец срещу статуквото. След като предпочита политическата реанимация на Борисов на извънредни избори, но не и съюз с БСП за демонтаж на модела „ГЕРБ“, Манолова е част от това статукво.

Днешното изявление на Мая Манолова срещу Корнелия Нинова е от името на Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Слави Трифонов и Христо Иванов. Или поне така изглежда.

Значи ли, че тя вече е техният говорител?

Точно тя!

Мая, срам имаш ли?

Велизар Енчев

Коментари 72 за
“МАЯ, СРАМ ИМАШ ЛИ?”

 1. Мая само по смокинов лист и бачо ви Кольо на самотен остров далеч от България…
  Ей туй му се казва спасителна операция !

  Венсеремос.

 2. Този парламент трябваше да излъчи антигерб правителство! Нищо че държавата е докарана до фалит и унищожение! Новото правителство щеше да тегли и има такава възможност поне още 30 млрд. лева дълг и заедно с европомощите от 11 млрд. лв., както и европарите по програми щеше да стабилизира държавата! Едновременно с това щеше да се разкрият всички далавери на бандитите от ГЕРБ и ако са престъпления да си получат заслуженото наказание! Сега какво изтърваха питомното и ще гонят дивото! Всъщност май станахме за пореден път свидетели на лъжливото овчарче от страна на Трифонов и партията му ИТН, както и за пореден път народа се оказа излъган! Не очаквайте нищо на новите парламентарните избори. От чужбина може би само от Турция ще се гласува повече, а от другите страни в ЕС и света броят ще е същият! С една дума Трифонов уби и малко останалият ентусиазъм в народа за нещо човешко и доббро да се случи през всичките тези години на геноцид и унищожение на държвност и народ!

  1. „Този парламент трябваше да излъчи антигерб правителство! “ – това е вярното съобжение, за съжаление неизпълнено. То можеше да стане, ако ИТН ( Слави Трифонов) бяха приели предложението на БСП ( Корнелия Нинова) за споразумение преди изборите. Тогава 2-ро и 3-то място щяха да означават 1-во място по надеждност, към тях биха гравитирали и други структури. За съжаление невярното мислене и деиствие, определени от политически обременености и химери, ликвидираха тази надеждност. Сега остава вярната констатация и на Генерал Бонев, и на Борисов, че отказът на ИТН да прави Кабинет е израз на страх и безотговорност. И Ген. Бонев, и Борисов дават вярна озенка, макат и от различни позиции: ИТН не можеше да прави този ход. Това е все едно скачач да тренира за Олимпиада, а когато е класиран за нея, да остане с физическата си поготовка. Скоковете ги правят скачачите и хамалогията е заради скока, не за мускули и демонстрацията им!
   Скачач е Левски-в пряк и символичен смисъл: скок от небивало в бивало, от невъзможно във възможно и реално, от кал в простор, от кретане в полет. Как се скача? Тренира се скачане със смелост в честност и чистота в Духовен смисъл, не в телесен като къпане. Тогава може да се получи скок! Тогава! Във всякакво измерение. Но без тези условия, няма скок. Остава лабиринтът и лутането в него!

   На Левски скокът значи озареност –
   почтена дързост, искане в обнова.
   На Левски знакът свети с устременост –
   скалиста твърдост във дъгата нова…..

   Имаме скачачи: Раковски, Ботев, Княз Ал. Батенберг, Ген. Вазов, Райна Княгиня, Баба Тонка, Христо Проданов, Людмил Янков, но днес нито ги заслужаваме, нито ги искаме в тяхна или подобна форма.

   1. Искаше се вярна основа и добра мотивация, не архаично идеологическа и предразсъдъчна. Ако беше станало, и структури, които останаха вън от сегашното Народно събрание, щяха да влязат, напр. структурите на Костадинов, Васил Божков, Минчо Христов и това би значело нещо съвсем друго…Но верните предпоставки не се искат. А те са условие за вярно заключение. Обратно, при грешни предпоставки – каквато е целта на манипулациите – всеки извод е неверен. Но те са желани или неизбежни при липса на вярно мислене и значима интелигентност.

 3. Тъй като съм решил да се женя за Мая за да спася България имам нужда от кум и след това от мавзолей !

  Аз като командир на партизански отряд Четвърти километър обещавам на тежката сватба да има огромни количества от мандражийски кашкавал,сирене и казанжийска ракия…
  Ше свири ,,Оркестър за свадби и погребения“ ,а хорото ще тропнем във Варненското езеро по-близо до тръбата, ей тъй на -до кръста в лайната…

  Моля мавзолея да бъде построен на ,,Граф Игнатиев“ щото плочките му са стабилни и ще издържат наплива на посетителите-поклонници във времето.

  Венсеремос.

  1. Кольо ще поканим Славчо Уйчиндолския с оркестъра си Ку-Ку бенда да свири и да пее.

 4. В 9 ч.радев връчва мандат на ИТН, те веднага го връщат, и въпросите сега са два – на бсп, на дб или на мутрите на мая ще връчи третия, и ако го връчи на бсп, ще го върнат ли и те, защото обратното би значело пълно безумие.

  1. Защото в Поглед.инфо прочетох, че Нинова се гласяла да приеме мандата и да формира правителство на бсп с подкрепата на депутатите от герб, което значи 118 депутати, плюс още няколко, които ще се намерят, и да стане премиерка.
   Впрочем след като дори в самата БСП огромна част не я понася, видно от тоя сайт, как може да иска другите да я харесват?

 5. Няма никакъв Ковид,има умишлено умъртвяване с цел ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ОТ ЧОВЕШКА СГАН. Целта при въоръжените войни е същата, разликата е само финансова.

 6. БСП е партия подчинена на Козяк, от където назначиха Нинова за председател, а тя от своя страна назначи Симов – виден соросоид и американски послушник, Енчев – скрита лимонка обслужваща интересите на Нинова съответно на Козяк, и още една плеяда от продажници, закрепилисе като кърлежи в тялото на БСП с единствената цел $ да я ликвидират като социалистическа партия.
  БСП е отхвърлена от Русия като надежден партньор и обявена за про-Американска партия.

  1. Шопов, ти срам нямаш ли?? /г-н Енчев, извинете! /Да не би Нинова да се прегръща с г-жа Мустафа, тя ли припка да се крие и за консултации в Американското посолство, когато стане напечено, от нея ли се предпази Тръмп при срещата им да не бъде награбен и т. н.??

   1. Тръмп се предпази „да бъде награбен“, каквото зависеше от него и маниера му на културен човек и Президент беше сторено. Другото бе протокол и заслуги заради изрисуваните и непроизведени, но купени без Народното събрание архаични и неизгодни Ф-ки, рекорд на безумието на български политици и куриоз и сарказъм и за американците.

 7. 189189189

  Рок-групата Рамщайн-Тил Линдеман …Любимият град-песен на руски за руски филм от ВСВ …??? Германците ли са глупави или на нашите либерал-швабисти фашисти им приляга повече!!!!

 8. Енчев, остави Мая на мира и ни кажи защо след като БСТВ работи денонощо за разрушаването на „модела Борисов“, а БСП беше такаво силна опзиция в парламента нищо не направихте, драскотина дори не се получи, а се занимаваш с Мая. Питам за един приятел.

  1. Аз пък искам да Ви попитам, за една приятелка, – БСП искаха и да спрат концесията на летище София, и мораториум своевременно да се приеме и направиха, каквото зависи от тях, но защо ли не се получи, след като уж анти-ГЕРБ са мнозинство?? И още нещо – та, да гласуваме, ако трябва и всяка седмица ли, докато някой ден Славето събере най-после 99.99%, за да се чувства независим и тогава ли на й-после ще засъбаря системата?? И последно – за Вас тези избори бяха честни ли, че нямате отговор на подобни въпроси??

 9. ТОВА ПРОТЕСТЪРИТЕ ОСОБЕНО ДБ СА ВЪРХА НА ЛОГИКАТА. НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ БСП АМА ДА НИ ПОДКРЕПИ И НИ ДАЙТЕ МАНДАТА…. ПОНЕ ОБЕДИНИХА АТЛАНТИКА С ДУБАЙ…

 10. ХИТЪР ПЕТЪР
  2021.04.27 14:41
  Рейтинг: 28556

  “ Ръгай чушки в боба “
  1993 5.3.1993 |коментара

  Съдържание:
  Ръгай Чушки в Боба е Албум на простотията от далечната 1993 година на Ку-Ку бенда Слави и компания. Написан е в голяма си част от една парка която обикаля сега по всички телевизии Славчева 7/8 и си паднала и останалите Нова-Стара БНТ и Битивито. Нейното име е Соня Момчилова ето и нейната визитка :Соня Момчилова е автор на песните в албума на Ку-Ку бенда Ръгай чушки в Чалгата и БоБа .Писател ,журналист и пиар експерт с над 20 години опит в комуникации. Била е директор на пресцентровете на няколко Министерства , на Правосъдието , на Вътрешните работи и на Транспорта и комуникациите.Тя е сред първите сценаристи на предаването Ку-Ку..Тя е „НОВО“ Лице в момента в стария Бардак на Боко Простия от Банкя.Сега да излезе голЕмата пиарка , писателка и експерт по чалгата Соня Момчилова дет диша тежко, пъшка ,охка и се тръшка по студията и министерствата по времето на управлението на Бойко Борисов и да си допише голяма творба на живота *Ръгай Чушки в Чалгата пардон в БоБа * Ръгай и се хвъргай гола в банята на Простия от Банкя. Да допише“ Мама на Тате не дава “ „Ще ти скъсам гъза “ и .т .н..E то го линка с дълбокото дишане и пъшкане преди всяка фраза.Приятно гледане и слушане .https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://nova.bg/amp/news/view/2021/04/19/323680/%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D1%2581%25D0%25B5%25D1%2587%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D1%2582%25D0%25BE%25D1%2587%25D0%25BA%25D0%25B0-%25D0%25B7%25D0%25B0-%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25BD%25D1%2581%25D1%2583%25D0%25BB%25D1%2582%25D0%25B0%25D1%2586%25D0%25B8%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25B5-%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B8-%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25B7%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BD%25D1%2582%25D0%25B0-%25D0%25B8-%25D0%25B8%25D0%25B7%25D1%2581%25D0%25BB%25D1%2583%25D1%2588%25D0%25B2%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25BE-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25B1%25D0%25BE%25D0%25B9%25D0%25BA%25D0%25BE-%25D0%25B1%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25B8%25D1%2581%25D0%25BE%25D0%25B2&ved=2ahUKEwjIm4Ck-p3wAhWTHuwKHVCsDXEQFjAAegQIBBAC&usg=AOvVaw05qlgn-bIgItbymlVlL5Cr&ampcf=1
  Ето докъде ни докараха фалшивите герой и пиари на чалгата .Изводите ги оставям на вас.

  3. Танго на БСП (к) Аранжимент: Ангел Заберски-син и Слави Трифонов

  Текст: Соня Момчилова * пиар

  Изпълнение: Август Попов, Слави Трифонов

  5. Мама на татко не дава

  Аранжимент: Ангел Заберски-син

  Текст: Соня Момчилова * пиар

  Изпълнение: Август Попов

  8. Под мостовете съм сложил тротил

  Аранжимент: Ангел Заберски-син

  Текст: Соня Момчилова * пиар

  Изпълнение: Слави Трифонов, Август Попов

  10. Ще ти скъсам гъза

  Музика: Слави Трифонов

  Текст: Соня Момчилова * пиар

  Аранжимент: Ангел Заберски-син

  Изпълнение: Слави Трифонов

 11. Нелепо е Мая да говори от името на три партии. Може да поиска и да гласува от името на трите партии. Съжалявам 13-те депутата от ИМВ, на които почти не се чува гласеца. Що ли се съобразяват с нея?

 12. Къв срам, кви 5 лева?!Всичката тази сган няма срам!Галевици, дончевици, тикви, ристювци, славита, корнели, гоцета, догановци…Боклук до боклука!
  Всички ТЕ бяха зинали лакоми усти за пари и власт, ама сега никой не иска властта, никой не иска да прави правителство.Подхвърлят си отговорността като горещ картоф!
  Чудите си защо е така, защо всички тия уроди взеха да тръбят отбой?А уж искаха властта.
  Причината е една – предстои война.Трета световна.Срещу Русия.И всички гореизброени изроди са наясно какво има да става!
  Болните мозъци, световните кукловоди са подготвили нападението над Русия за времето между 20-ти и 30-ти юни 2021г, най-късно юли 2021г.
  На 22 юни 2021г. се навършват точно 80 години от хитлеристкото нахлуване в СССР.209 години от нападението на Наполеон над Русия и 155 години от края на фаталната за Русия Кримска война.
  Световните кукловоди много държат на символиката, особено на скритата символика.
  Нападението над Русия ще започне от територията на Триморието – прибалтийските републики, Полша, Украйна, Чехия, Румъния и България.Повтаря се едно към едно Хитлеровия план „Барбароса“ от 22 юни 1941г.
  Ето затова НИКОЙ от българските политици-миндили не иска да поеме отговорност за правителство.
  Защото това правителство ще го чака по-страшен Народен съд от онзи през 1945г!

 13. След като дълго чакахме Дългия да проговори нещо, сега вече чакаме и Маята най-сетне да млъкне…

 14. Ха,ха,всички бягат като дявол от тамян,кой ги подгони,незнам,всичко друго знам.

 15. Рокамет
  2021.04.27 17:09
  Рейтинг: 93
  Другари и другарки , това, че в ДБ още не са решили, е страхотно. Това означава, че мислят, разговарят, обсъждат – т.е. водят диалог. За разлика от други „системни“ и несистемни партии, в които овчарят свежда решенията си на овцете. Скромната ми прогноза е, че овчарските партии скоро ще бъдат напуснати от овцете. Поздрави!

 16. В политиката, НЯМА срам !!;) Врътката е следната според мен : Герб не МОЖЕ , Слави НЕ иска , БСП НЯМА как , ДПС ..НИКОГА (на тях им е добре в Опозиция …иначе СТАВА страшно), ДБ ..НЕВЪЗМОЖНО …ОСТАВАТ …Мая и „МУТРИ …ВЪН“!!;)) Президента .. „умишлено“ ще ПРЕСКОЧИ… БСП.. и останалите… и Директно ще връчи мандат на МАЯ и „МУТРИ,..ВЪН“!!;) ЗАЩО ..??;) Заради Толупа ..Е@ват се с НЕГО,… по ГОЛЯМА ПОДИГРАВКА не съм виждал ! Толупа и НАС ще ни Управлява партия с ИМЕ ,…“МУТРИ,..ВЪН“!!?? хахаха Толупа всеки ден ще чува това ИМЕ което го ИЗМИСЛИХА заради НЕГО !!;) Ще го чува и в Съда ,….когато го ОПРАСКАТ с дела.. заради Безумията му !!;)… просто в дупарата с 200..;) Не съм фен на Слави… НО,.. трябва да му се ПРИЗНАЕ, че той събуди.. ПО ЗАКОНЕН НАЧИН хората и Постави ОСНОВАТА на ПРОМЯНАТА !! Политиката,.. НИКОГА… Няма да бъде СЪЩАТА !! А иначе, за него ТОВА си е ЕДНО ГРАНДИОЗНО шоу… Което, този път не го направи по телевизията или на стадиона или в зала Армеец ..а в ПАРЛАМЕНТА !! Вероятно, НИТО иска да става Премиер Нито Министър ,….ТОВА което искаше,.. ТОЙ… го ПОСТИГНА и то (по ЗАКОНЕН НАЧИН) …Изрина Герб със ФАДРОМАТА от Некачественият им Асфалт..и СЕГА …ще си имаме Премиер.. МАЯ ,…защото ТЯ е Най удобна и най Надъхана за Срутването на Герб.. НЕ,.. разбира се .. без Знанието и Подкрепата на Президента (Той ПРЪВ произнесе …МУТРИ …ВЪН ) На Толупа ще му се Смее Целият Свят с ТАЗИ партия която ще Управлява …МУТРИ,..ВЪН !! НО , ПЪРВОТО което ще направят струва ми се като Правителство е да Oпраскат,.. и Гешев …ТОГАВА …Толупа,.. остава САМ.. и е в ръчичките им !!;) НО ..ще видим;).. Не остана …Голямото шоу започва СЕГА!!;))

 17. Една кур.ва като Мая срам няма НИКОГА !
  Тя колкото кур.а е опраскала, та на някаква политика ли ще се даде .

 18. МАЯ Е В НЕРВНА КРИЗА….ИСКА МАНДАТА ДА БЪДЕ ДАДЕН НА НЕЯ …….ЗАЩОТО АКО БЪДЕ ДАДЕН НА БСП,ЩЕ ИМА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ И НОВИ ИЗБОРИ…….А ПРИ НОВИ ИЗБОРИ ,ДЕТО СЕ КАЗВА Я КАМИЛАТА ,Я КАМИЛАРЯ….А СЕГА АКО И ДАДАТ МАНДАТА……ГЕРБ..ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ..ДПС И ИТН.,ЩЕ СА ДОВОЛНИ,ПОНЕЖЕ ЩЕ СИ ИМАТ ВЗАИМНА ПОДКРЕПА……ТАКА ЧЕ ОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ ПАК В ТИЯ…..ЗА СУВЕРЕНА ЕДИН ГОЛ К@Р…

 19. Прав е В. Енчев. Манолова е типична амбициозна и доста истерична лелка, готова да гази наред. Принципи ли? Какво беше това? Важното е да се възползваме умело от недоволството на хората – веднъж майките на деца с увреждания, втори път друга ощетена група… И устата да не престава да мели, мели, мели. Баба ми казваше: Готов е въже да прегризе, само да се докопа до келепира. Та и Майчето така.

 20. До Непукист
  27.04.2021 в 16:02

  Няма никаква носталгия, приятелю. Не съм по носталгиите! Винаги напред!
  Поздрави и приятни празници!

 21. >>Няма проблеми,бе ,бачо ви Кольо ше се ожени за Мая и готово – България е спасена !

 22. Айде бре ШОФЕР на САМОЛЕТ ДАВАЙ МАНДАТА НАПРАВО на КЮСТЕНДИЛСКАТА НЕДОНОСЕНА ШАФРАНТИЯ и да се ПЮРИКЛЮЧВА НАЙ-СЕТНЕ.
  КРУШОВИШКАТА СЕЛАНКА ОТ САМОНАДЕЯНОСТ РАЗТУРИ ЗЛАТНА ДАЛАВЕРА за 4(четери) ГОДИНИ НАПРЕД с ГРОБ.
  АМАН от СЛАБОУМНИ МАЛУМНИЦИ АМАТЬОРИ
  ПОНЕ ЦИРК ЛЕТЕН ДА ИМА

 23. До Непукист
  27.04.2021 в 14:13

  Имаше банани в показните магазини, винаги и без опашка! Вярно, малко по-скъпи, но всеки си харчи парите за каквото прецени…. книги, опера, кръчми с приятели, спорт, басейни, сауни и т.н.
  Не обичам банани…и не ме интересуват, но имаше Повечето селяндури направиха вили покрай София….

  Сега няма български ябълки, картофи и чесън , няма чушки, домати – българските са двойно и тройно по-скъпи поради липсата на дължавни субсидии, каквито има в други държави.

  Чесън от Египет – ужас и безумие, или пък ябълки и круши от Аржентина – вчера си купих.
  Откъде накъде! България беше прекрасна градина, сега е бунище!

  Пътуваше се драги Непукисте, вярно с общ паспорт и на принципа на бартер -групата от чуждата страна ти дава пари, колкото ти трябват, а ти им ги връщаш тук, като дойдат на почивка.
  Петима човека от кооперативната фирмичка между 80-а и 90 – година изкарахме половин България в Европа и по света, даже и до Китай стигнаха някои, които обичат да пътуват.

  За твое сведение – нито един комунист или член на БКП, нито кука, нямаше сред служителите, даже първи братовчеди на жената на шефа бяха политически емигранти в Канада, едни от най-известните български архитекти. Няма да им кажа имената, естествено.
  Та тезата ми е – въпрос на качества, образование, знания на езици и много желание за работа.

  Що се отнася до ГДР – аз лично водех групите в Дрезден и Лайпциг. Цвингера….

  1. Няма как да обясниш на хора, които не са живяли през онези години, че и тогава слънцето грееше, небето бе синьо, а тревата – зелена…
   Тъжно… Неслучайно толкова средства се изсипват за пропаганда и промиване на мозъци…

 24. сега на другите избори ще влезе Българско Лято . там поне Божков няма да обикаля на патерици във ФБ

 25. Мая няма срам, отдавна си рисува веждите, щот са окапали… от срам 😀

  Ако имаше Мая срам, нямаше да предложи Пеевски за ШЕФ на ДАНС, за да може да събори БСП и да върне управлението на Борисов, а той после я награди с добра службица! 😉

 26. Народът вижда и помни….
  На изборите организирани от Служебно Правителство ще има пренасочен протестен вот и много изненадани!
  В следващото Народно събрание такива като Мая, Капон, Дончева и доста от муцуните на ДБ едва ли ще бъдат избрани!
  Ще поживеем и ще видим!
  Едно е ясно – Народът не иска повече модела Борисов, мутрите му и калинките му!
  ГЕРБ са пътници, отдавна.
  Бавно, но мъчително!
  Долу ГЕРБ и патериците им!

 27. Всеядната сестра Галева си мисли, че хората не я разбраха що за стока е. Стана за смях. И то голям смях, в размер 7/8. Дали се усеща, че е приключила с политиката?!…

 28. Работя от 20-годишна, имам 37 години трудов и осигурителен стаж. Никога на държавна работа, никога чиновник! От 80-а година, пък може и преди това, не знам, имаше кооперации, дружества и малки търговски фирми за туризъм и производство на ширпотреба. Работата в тях беше на пазарен принцип и много хора работеха в тях.
  ПАЗАРЕН ПРИНЦИП – НОРМАЛНО, 56-ТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ.

  Като някой ми каже, че тогава не се е пътувало и не е имало банани, мога само да го съжалявам. През онези години имаше много повече десни хора, отколкото сега, но това е друга тема!

  Тези, които подлъгаха милионите преди 25 години, включително и мен да подскачаме като маймуни по митингите, ще си носят кармата!

  Та тезата ми е, че у нас НЯМА ДЯСНА ПАРТИЯ! Т.нар. десни са били винаги на държавна работа, никога не са поели риска да направят своя фирма и да дадат хляб на други работници. Жалко, много жалко!

  А г-н Слави Трифонов би трябвало да знае, или пък някой да му каже, че преди да започнеш някакъв бизнес, трябва да си ПОДГОТВЕН, ОБРАЗОВАН И С ПЕРФЕКТЕН ЕКИП! Също и че с 20-годишно едно и също претакане на Баба Вуна и на приютяването на разказвачи на стари вицове те води към приключване на въпросната досада!

  На Борисов и на Манолова , довиждане!

  ОЧАКВАМЕ ВЕЛИКДЕН!

 29. Без срам и свян партизански отряд Четвърти километър изяде една мандра с кашкавал и се саморазпусна.

 30. Поредното потвърждение, че в „коалицията“ на мутри вън, мутри вътре не са се разбрали кой да води бащина дружина.. Кат си спомни човек – пак Мая с Дончевата кат са обадиха за нещо, а адвокатчето и арменецо го отрекоха, в къв обяснителен режим са пуснаха двете каки.. Кво мазане настана.. Май пак ша са заобяснява Майчето. Тоз път самичка..

 31. Тази Мая с вазелин влезе в Народното събрание, а се държи каточели нейната коалиция с 14 депутати е първа политическа сила. Рибата е още в морето, тя подготвя тигана.
  БСП е единствената партия в този парламент, която реално желае и се бори за смяна на продажният гербаджийски режим.

 32. Да, и ИТН, и ДБ отдавна са заявили, че не подкрепят БСП, и няма да подкрепят евентуален неин мандат, но и двете формации ще го заявят сами, а тая отде накъде говори от тяхно име?
  Не е сигурно, че ГЕРБ ще спечели предсрочните избори, аз мисля, че ИТН ще спечели, но е сигурно, че тия няма да влязат пак, защото несъмнено са най-противните.
  Мутри, вън!

 33. 176176176
  Майчето предполага че на площадите не е имало хора гласували за БСП??? Майчето казваше че партии не трябва да яхнат протестите-освен ДБ на Христо Иванов!!!Майчето заклеймява подкрепата към БСП -явно предпочита тези които върнаха на власт и управляваха с Б.Б. !!!Майчето бори статуквото???Парите на Сорос не миришат а просто си воните от тях!!!

  Интересни новини от Чехия???Тъй като Бабиш го разследват за 11 млн.Евродакия от Европа дадени на негови фирми той набърка България и Русия!!!Изглежда има връзка между луксозната чешка тоалетна и нашия турски кенеф???Общото са политическите л1йна!!!

 34. Абе къде се покри тъй наречената „доктор“ Дариткова по прякор „Родопската уруспия“?

 35. Това е много нелеп въпрос.Невъзможно е Мая да има срам, доблест, достойнство, морал, честност и други подобни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *