« Върни се назад Публикувано на 22.12.2021 / 9:30

МАЯ МАНОЛОВА – ШЕФ НА КПКОНПИ, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ – НА ДАНС, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ – ДА ПИШЕ ДОКЛАДИ НА КИЛОГРАМ, ЧЕ ДА СВЪРШВА ТАЯ МЪКА!

Скърцат нещо със зъбки радевите питомци, дето ги бяха набутали по министерства и по службички по градове и паланки, пък сега ги разкарвали. Ама не мой, бе, да се кахърите, бре, вий не разбрахте ли, че бяхте пешкирчета, които на финала се хвърлят в кофата за боклук, а? Наивни, верующи в новата Бащица – президента! Зеленият чорап е безскрупулен, какво друго сте очаквали?!

Маята, дето съвсем логично се сгромоляса на изборите, заедно с цялата си пасмина, съвсем логично прогнозирано от АФЕРА, я готвели за шеф на КПКОНПИ. Ами че това АФЕРА го написа още далеч преди изборите. Даже цитирахме фамозното кречатало маята, като успокояваше тогава пасмината си – споко, и да не влезем в парламента, аз ще съм шеф на КПКОНПИ, а и за вас ще има постове…

След въдворяването в Министерството на външните работи на Петко Сертов, няма нищо по-логично от ИМТ да сложат Алексей Петров за шеф на ДАНС. И без това вестник „Галерия“ обърна казионно палачинката.

Хубаво е и Цветлин Йовчев, който сътвори де що имаше под небето родно смешен и скалъпен „спец“ доклад, да му създадат отделна спец.служба по писане на доклади на килограм за всеки, който е против „правилната“ вяра…

И да се свършва тая мъка!

Защото ако някой още не е разбрал, тая мъка е за всите, дето сега си купуват фабрика на 8 септември. Ако имаха малко акъл, щяха да проявят търпение, а  не да се натискат да изгорят набързо като кибритени клечки за кратко време.

Добро утро, ехале. Промяната продължава. Отзад.

Afera.bg

 

«