Публикувано на 21.07.2021 / 10:27

МАЯ МАНОЛОВА „ОТКЪДЕТО ИДВАЛА“. ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ БИЛИ … РОДОЛЮБИЕ!

Мая Манолова в парламента:

Призивът „Мутри вън“ вече не е достатъчен, за да ги изгоним. Затова „Ние идваме“, да изгоним мутрите… Нищо няма да ни спре да се върнем на площадите, ОТКЪДЕТО ИДВАМЕ…“ При първия признак на подмяна, вместо промяна, Мая Манолова щяла да се върне на улиците.

ОТКЪДЕТО ИДВАМЕ…“

Я си припомнете ОТКЪДЕ ИДВА Мая Манолова, моля, щото това ако не е подмяна, няма накъде. И не е само тя, естествено.

Впрочем, колажа на Спиро Перов го казва най-ясно.

П.П. И потресаващото!!!: Мая Манолова: „ЕВРО – АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ЗА НАС СА РОДОЛЮБИЕ“.

Когато патката е патка от „криворазбраната циливилизация“ е просто патка.

Afera.bg

 

 

Коментари 15 за
“МАЯ МАНОЛОВА „ОТКЪДЕТО ИДВАЛА“. ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ БИЛИ … РОДОЛЮБИЕ!”

  1. Като деца пеехме една песничка /да ме прощава хубавата песен, английския го учихме по-късно/: ИзНИ Близни, лапни гоооу… Мая май и тя я знае тая песничка…

  2. Върховният административен съд (ВАС) окончателно призна, че не е имало чума през 2018 г. в стопанството в Болярово. Тогава собствениците не допуснаха ветеринари да умъртвят овцете им, припомня Narod.bg.

  3. Извинявам се на читателите на сайта“Афера“,за това което ще напиша,и че слизам на такова ниско ниво,но хора като тази ококорената шърфънтийка мая манолова,които изкласиха доста постове в България,и която беше гонена от протестите,да ми се представя като антистатукво,ми идва в повече…..такава нечувана наглост,такава тепегьозка,готова на всичко заради едничката власт ,до тези мои години,аз не съм виждала….

  4. За вълкът и козината приказката я знаете. Тия обаче не са нито вълци, нито хиени, а са обикновени плъхове…

  5. Мирогледа на Мая мутресата идва за лична кариера и материално благополучие фалшът в нейното съдържание, замаскирани далавери и кражби от Кюстендилското крадливо същество. Важничещо с новоизпечени изрази, фалшива дълбочина, византийско преувеличение , пъстро хамелионство да граби от благата които няма участие за създаване, театралност, с една дума лъжлива еснафщина, каквато никога не е имало нито по форма, нито по съдържание.. Редакционните представители от протестърската мафия , клоуните, палячовцити и комунистическите диктатори, развиват едно друго течение на идеите на либералната буржоазия меките китки, гей дружеството, , а в някои случаи застава на по-резки позиции за космически изследвания на необятното пространство и отричайки гравитацията.

  6. Разкраченото Майче, дали вече е изчукала де що евроатлантическо има в България ?
    И да не забрави да „оправи“ НАТОвските генерали и адмирали !

  7. Много скучно народно събрание, няма бой, няма адреналин, няма нищо, направо ще заспъ.

  8. От такива (като „пчеличката Мая) „не ми трябва нито медът ,нито жилото им“ (цар Соломон).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *