« Върни се назад Публикувано на 21.05.2021 / 8:08

МАЯ МАНОЛОВА – ВИСША ФОРМА НА ЛИЦЕМЕРИЕ

Изправи се.БГ“ не е партия, не участва в трансфери. Ние сме гражданска платформа и нямаме връзка с никакви коалиции на келепира и с никакви форми на ТКЗС-та, допълва Манолова. – Не участваме и в трикове, активни ПР-мероприятия и организирани пропагандни групи за коалиции. Още повече, че се заговори за лява коалиция, чиито ТВ-промоутъри се явяват депутати от ДПС. Забележителен инженерен детайл за набитото око на свободните журналисти. Изправи се.БГ не се продава, не се сватосва и не се разцепва, колкото и това да е блян за нашите опоненти. Ние се борим за обикновените хора. А борците за постове на червени килими винаги ще са наши опоненти“, допълва тя.“

===

Мая Манолова е отлична ученичка на Боко Тиквата. Точно по негов пиниз прехвърля собствените си грехове върху чужди глави и го прави точно с неговото безцеременно безочие на пълно перде.

Мая Манолова говори за … келепир? Точно тя! Която и до днес не е гъкнала по въпроса откъде са и кинтите и откъде ще са и кинтите и за тези избори.

Мая Манолова говори за … пиар? Точно тя! Дето няма нещо, което да не е направила заради собствения си дърварски пиар и поради тази причина всяко нещо така циркаджийски го демонстрира, че компрометира каквато и да е битка с корупцията.

Мая Манолова говори за… ДПС? Точно тя! Която, заедно с авера си Арман не са прекъсвали топлата връзка с Пеевски.

Висша форма на лицемерие!

Afera.bg

 

«