« Върни се назад Публикувано на 21.09.2021 / 21:46

МАЯ МАНОЛОВА БИЛА МНОГО РАЗОЧАРОВАНА ОТ РУМЕН РАДЕВ. СПОКО!, РЕКЛА НА ХОРАТА СИ, ДОГОВОРИЛА СЪМ ДА БЪДА МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА, ДОРИ И ДА НЕ ВЛЕЗЕМ В ПАРЛАМЕНТА

Тази вечер се е провело национално събрание на „Изправи се, мутри вън“, разкри АФЕРА.

Мая Манолова си събрала хората, за да им разясни политическата ситуация и да им сведе какво ще правят на предстоящите избори, както и да ги уведоми какво е постигнала след всички чекнения и врътки на които е способна.

Манолова обявила на обърканите си сподвижници от перспективата изобщо да не могат да влязат в парламента – „Споко!, каквото и да стане, дори да не влезем в парламента, аз съм се договорила да бъда следващият Министър на труда и социалната политика“.

Хаджигенов и Бабикян казали, че не искат Дончева в колицията, а тя  пък, че не ги иска тях.

Мая Манолова заявила два пъти, че е много разочарована от Румен Радев. Което си е напълно логично, след като Мая го обслужи по пълна програма, че и се раздаде и отвъд пълната програма и в двата краткосрочни парламента, а Радев я захвърли заради собствения си проект с харвардските измамници.

Когато АФЕРА писа и информира, че който се е хванал с Радев все е бил изпърлязан, Манолова явно е била за лимонада.

Такива ми ти работи откъм „новия морал“. Манолова успокоявала хората си, че няма страшно, ще има постове и за тях нататък, дори и да не влезели в парламента.

Afera.bg

«