Публикувано на 27.04.2021 / 12:04

МАЯ Е ДЛЪЖНА НАЙ-НАКРАЯ ДА СЪСТАВИ СВОЙ ДЕРМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ И FOREVER ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА

Бившата “социалистка” Мая Манолова съобщи сутринта, че нямало да подкрепи евентуален кабинет предложен от БСП в случай, че Радев им даде мандат.

Което между другото е едно напълно безсмислено съобщение, дори в контекста на масово разпространеното в последно време “патеричното мислене”, защото и самият Слави Трифонов, например, не подкрепя американския шоумен Джон Оливър, ама това не пречи на последния ежеседмично да реализира многомилионен рейтинг, except some areas like Uchindol (part of The Great State of Pleven), разбира се.

В този ред на мисли считам, че в случай, че самата Мая все пак получи мандат (било то от Радев, било то от Wellа, па било то дори и от Ким Чен Ун), тя трябва да направи кабинет! И да бъде подкрепена. Мая просто е длъжна най-накрая да състави този свой, толкова дългоочакван, дерматологичен кабинет. И forever да престане да се занимава с политика.

Дълбоко вярвам, че тази нейна смелост ще бъде правилно оценена и масово подкрепена от всички нива на дерматологичната общност. Убеден съм още, че в този кабинет всички взаимно ще се подкрепят, а между стените му взаимно ще си търкат петите изявени публични фигури, като Цвета Караянчева (Кърджали), Цецка Цачева (Плевен), Мария Капон (Пловдив) Десислава Атанасова (Дулово), Тома Биков (София).

Така че, спокойно, уважаеми зрители – химически пилинг и филъри винаги ще има. Няма как – бизнесът не търпи празни кутии от крем. Защото, помислете, драги хора, какво е Мая? Просто един богат на цветове противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, крем, който незабавно изглажда и възстановява сгърчената от напрегнато мислене мозъчна текстура.

Затова. Мая заслужава своя кабинет. И своите растителни масла. В подкрепа.

Васил Петев

Коментари 14 за
“МАЯ Е ДЛЪЖНА НАЙ-НАКРАЯ ДА СЪСТАВИ СВОЙ ДЕРМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ И FOREVER ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА”

 1. Накрая ше останат лихварите,съдия изпълнителите,плеймейтките,комарджиите,телефонните измамници и Мая.

 2. Този път ще е добър коментарът. Да, осъзнавам, че Манолова е обикновена жена, която е направила много с типично женски дадености и разбира се, че е усъвършенствала устния френски, поне така се говори. Между говореното и истината в повечето случаи има нюанси на неистина, типична местна завист и мръсния байганювски манталитет. Манолова е с операция на зъбите, т.е. фейслифт, Манолова е била оперирана от рак и го „преборила“, Манолова е луднала по ежедневна фризура, облича се със скъпи дрехи, развалила е няколко семейства – собственото на някакъв селяк от нейния край и на някакъв друг … комунистически изрод – на външен вид(селяундур и грозник – типаж, налаган от гнусните червиви селяндури за човек, а в действителност същият като Борисов, Цветанов, В. Смеонов-Балевски и т.н. и т.н. – примитивен дегенерат) и разбира се, кадър на комунистически служби, за който и към момента е омъжена. Такива изроди, никога не са работили нищо в дългия си безсмислен живот, а са били „авангардът“ на поганците, докарали България до крах, а себе си до благороден „елит“. Насетне, някъде в недрата на сексуалната си разпуснатост се е оформил съюз между Манолова и тези, които и плащат на нея и близкото и семейно обкръжение за този доволен живот на политическа и сексуална държанка – факт, който във всяко общество си има реалност, даже и при комунистите имаше курви, които да разпускат топките на другарите, а т.н. капиталистическа „демокрация“ от наш тип си има проститутки. Повечето са чалга певици, балет или хубави жени, според вкуса на тези, които си ги харесват да им служат за прахосмукачки на парите, връзките и семето. За съжаление, всяка проститутка в бедна държава като България не може да заработва достатъчно пари и за това и се налага да е на държавна издръжка, по възможност по-висок пост или нещо по завързано в областта на услугите за властимащи мъже. И до сега се чудя, как долни курви, с видимо много малко мозък, съсредоточен основно във вулвите им, могат да работят каквато и да е работа, освен древната и обичайната. Явно, нашето незряло общество страда от тежка болест, която е неизличима и тя се нарича – липса на порно индустрия и официална, законово, а защо не и конституционно закрепена и разрешена проституция. Аааа, мислех да стане разумен пост за качествата на Манолова и колко е полезна за обществото ни и за болните деца на самотните майки, кредитополучателите, които не си обслужват задълженията, ЧСИ-тата(които също от групата на този тип комунистически галеници като „юристката“ Манолова, а защо не дружината), работниците, които не са си получили заплатите от червените бизнесмени – приватизатори…., а то пак се получи гнусня.

 3. Защо бе „хора“ не сте толкова аналитични и критични към Бойко § Сие, а дъвчите само Мая, Слави и Хаджигенов? Хайде г-н Петев, пуснете едно такова подробно анализче за Бойко, ако ви стиска. Афера се оказа, че много яко крепи Бойко, надявам се, че не е безплатно. Давайте Афера, само Бойко!

  1. Защо бе, нормално е една улична мас.тия да си прави реклама, за да си увеличи тарифата !
   От другата страна на улицата, чалга шараните превъзнасят пък един скопак – Слави клоуна (Чалга Кубето), един нов ВИП джендър .

 4. Поредното потвърждение на максимата “ от адвокат нищо друго не става, освен адвокат“. Питах и никой не посмя да ми отговори защо адвокат Марковски не става политик? Защото е невероятно добър адвокат с главно „А“! „Камъкът си тежи на мястото“ – това поне не съм го измислил аз!

  1. Най-добре на простата! Със съответната проверка и директното и масажиране. Той Бойко е опитал тази терапия от всички мераклийки за власт! Той за какво ги е проверявал, нямам информация.

   1. За уголемяване ги е проверявал,щото като влязат в политиката и се уголемяват неимоверно много…

 5. Пази Боже сляпо да прогледне. Тая руса „красавица“ ако не беше БСП щеше да бъде световно неизвестна кюстендилска адвокатка. Срамота е да плюеш по партията благодарение на която си стигнала до тук. Може би и други са помагали за кариерното и развитие и сега им се отблагодарява. Никой не обича ренегатите.

 6. Рядко злобно и кресливо женче. Жалко, че толкова нормални хора и се водят по акъла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *